PDA

View Full Version : Cat pot fi oamenii de cruzi cu animalele

Halter
29-12-2008, 22:26
http://www.ecomagazin.ro/video-cruzimea-oamenilor-fata-de-animale-earthlings/

am ramas ft socat:( :(

Hel
29-12-2008, 23:07
Am vazut cateva minute din film, e de-a dreptul ingrozitor, e diferenta de la cer la pamant, fata de cum taranii cresc animalele astea, in comparatie cu companiile de productie masiva. Aici de ce nu se aud voci monahicesti despre "sfintenia vietii"? Pt ei un avort facut in spital e o crima, dar uciderea in mod brutal, sadic, e o necesitate pt sarbatori. Ipocrizia umana intr-ale lucrurilor sfinte e foarte mare, alegem doar unele forme de viata si le consideram sacre, iar pe celelalte le consideram inferioare.
Cand oare vom invata ca adevaratul caracter uman, si progresul adevarat se bazeaza pe agricultura?
http://www.youtube.com/watch?v=3Djohakx_FE

Halter
30-12-2008, 00:04
pai la tara sunt aproape ca in libertate si nci la taiere nu se chinuie in halu asta tot ei dau legile si tot ei le incalca la cum omorau porcii si vacile si taicamio stie sa injughie mai bine care nui macelar si nu se chinuie in halu ala ce sa mai omu este cea mai rea finta depe pamant

ciupanezu
17-01-2009, 21:47
Cei care sunt violenti cu animalele sunt niste nimicuri!la fel ca cei care sunt violenti cu cei mai slabi ca ei!
I`as baga intr`o cusca cu un leu sau un urs ceva....pe toti care agreseaza animalele!
Daca vedeti pe strada agresiuni fata de animale sau chiar copii mici va rog sa interveniti!chiar cu riscul de a primi o palma....interveniti cu argumente inteligente si reale!

Halter
18-01-2009, 13:23
nu mai sunt timpurile care erau o data in care se iubeau animalele acuma oameni sunt pusi numai pe rele

AirDany
18-01-2009, 21:36
interveniti cu argumente inteligente si reale!

gen:
"Băi căc*tule, ai doua optiuni:
optiunea A. lasi catelul sa plece, optiunea B. te fac eu sa-l lasi"

de obicei eu ma bag pentru animale, iar pentru oameni uneori sa mai aplanez cate un conflict. dar daca sunt 2 prosti care se bat, ii las in treaba lor. de ce sa ma bag?

ioanna
18-01-2009, 22:43
oamenii cruzi cu animalele sunt din start mai prejos de acele animale.:mad: am o ura pe astia, pe barbatii care agreseaza sau violeaza femeile sau copii, pe orice om care isi demonstreaza forta pe ceva/cineva mai slab decat el. cea mai primitiva forma de existenta. peace out.

AirDany
18-01-2009, 22:56
oamenii cruzi cu animalele sunt din start mai prejos de acele animale.:mad: am o ura pe astia, pe barbatii care agreseaza sau violeaza femeile sau copii, pe orice om care isi demonstreaza forta pe ceva/cineva mai slab decat el. cea mai primitiva forma de existenta. peace out.

welcome back! n o r o c

ioanna
18-01-2009, 23:23
bine v-am regasit :) I've been watching you closely ;)

ciupanezu
23-01-2009, 20:29
acum ceva timp am iesit la plimbare cu catelul meu.doi surdo`muti , casatoriti se certau...nervos barbatul imi loveste cainele care e foarte jucaus!primul instinct a fost sa ma duc la el si sa dau si eu in el si chiar asta faceam daca nu ma striga mama insistent.Bine ca nu a patit nimic cainele meu :)

Halter
23-01-2009, 20:43
si eu am un vecin care se tot ia de un caine de al meu care imi tot iasa din curte cat de curand cred ca face cunostinta cu mine vecinu chiar daca i mai batranel un ginere de al lui de multe ori a vrut sa i calce cu masina o data era aproape sa ma calce pe mine