View Full Version : shake !!!
de saptamana viitoare incepe sa fac definire iar la sala o sa fac forta + 30-50 min banda/bicicleta .. si ma gandesc cum sa iau shake`u .. imediat dupa antrenamentu de forta sau dupa ce termin cu tot ..cu cardio?
Alessandro
30-12-2008, 22:56
faci definire iarna?
cata91muscle
31-12-2008, 00:54
nu cred k e vreo problema sa faca definire iarna
eu de 1 luna si ceva am inceput cu low carbo k sa dau jos grasime k m-am acoperit d la massiv massu ala x(
merge treaba, kit k e mai greu...
ia shakeul dupa ce termini cu totul si vezi sa fie proteina din zer
ia si un burner si l-carnitina k au efect bun;)
Cristian Neagu
31-12-2008, 05:24
Burnerul inainte de antrenament+l-carnitina, shake-ul dupa ce ai terminat TOT antr.
definire
31-12-2008, 17:09
nu mai bine se ia shakeu dupa antr de forta ca sa mai opreasca din catabolism ? tinand cont ca shakeul nu are carbohidrati si contine numai proteina nu va stopa arderea grasimilor ... ce parere aveti ?
pai a zis "shake-ul dupa ce ai terminat TOT antr." deci dupa ce termina antrenamentul ia shekulf o r t o
definire
31-12-2008, 17:44
pai si tot antr inseamna antr si de forta si cardio eu ziceam sa ia dupa ala de forta shakeu ...
Cristian Neagu
31-12-2008, 17:51
Cum poate sa digere proteina aia concentrata daca alearga?Mai studiaza!
definire
05-01-2009, 16:04
si daca nu poate sa digere proteina ce se intampla cu ea ? ramane pur si simplu in stomac si e digerata abia cand va inceta antrenamentul cardio ? : )0
Cristian Neagu
05-01-2009, 17:19
Citeste fiziologia sportiva de anul 2 de la orice facultate sa vezi cum se produc procesele in organism si ordinea lor!
Pe scurt daca corpul efectueaza un efort , sangele va fi mobilizat sa sustina acel efort in zonele/grupele de muski implicate, nu se va duce catre stomac sa digere ce este in el.
Daca tot pui intrebari inteligente fa urmatorul experiment:
maninca 4 portocale+2-3 felii mari de cozonac si apoi apuca-te sa faci genuflexiuni cu greutate medie-mica cite 40 rep/serie vreo 3-4 serii.
Sa-mi povestesti daca ai trecut de seria a doua!v o m a d e v i l
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.