PDA

View Full Version : animal pak&animal pump

mitza_ripu88
02-01-2009, 01:31
animal pak si animal pump este o combinatie buna

Lukian
02-01-2009, 18:53
Iti multumim ca ne-ai impartit si noua aceasta stire.

cocos
02-01-2009, 19:18
:))) :)))

Alessandro
02-01-2009, 19:55
probabil ca a vrut sa ne ceara parerea :D

bogdy89
03-01-2009, 12:29
probabil ca a vrut sa ne ceara parerea :D
evident :))

Lukian
03-01-2009, 23:52
animal pak si animal pump este o combinatie buna
Nici sa vreau nu as sti cum sa te ajut. Ai dat prea putine detalii si nu ai specificat nici ce alte suplimente mai iei.

erik
04-01-2009, 00:39
Eu as spune ceva, sper sa nu supar pe nimeni. Animal Pak e un produs mult prea scump pentru ceea ce contine, iar pe de alta parte doar un sportiv (foarte) avansat poate beneficia de cantitatile foarte mari de vitamine continute in el. Pentru noi restul, e o risipa de bani. Personal, eu cred ca e doar marketing.
Despre Pump nu stiu prea multe, dar inclin sa cred ca e aceeasi situatie. Aceste sume se pot investi intr-un mod mult mai productiv in alte suplimente.

boris
04-01-2009, 01:43
erik ai dreptate!!

robert191
04-01-2009, 05:19
si eu sunt de acord cu erik..mai pe scurt...nu e vb ca e o risipa de bani, ci ca nu fac toti banii..

mitza_ripu88
04-01-2009, 16:47
[QUOTE=mitza_ripu88]animal pak si animal pump este o combinatie buna[/QUpuneam si eu o intrebare.....si incompetenta spune ceva da ma rog...misto si eu pot sa fac

Lukian
04-01-2009, 17:18
Mai invata cum sa te adresezi pe forumuri daca vrei sa primesti raspunsuri care sa te ajute intradevar. Intrebarea ta e ca si cum as merge la un magazin de piese auto si as intreba cat costa un set de stergatoare... nimeni nu va sti sa imi dea un raspuns fara sa stie mai multe detalii....

Cat despre competenta... poti sa nu iei in calcul sfaturile mele daca vrei...

erik
06-01-2009, 15:20
In loc sa discreditezi persoane mult mai competente decat esti tu, mai bine ramai la subiect si spune ce obiective ai, in ce scop vrei sa folosesti combinatia asta.

Cristian Neagu
06-01-2009, 15:43
[QUOTE=mitza_ripu88]animal pak si animal pump este o combinatie buna[/QUpuneam si eu o intrebare.....si incompetenta spune ceva da ma rog...misto si eu pot sa fac

Combinatia este buna, produsele sunt de top, insa intrebarea este : ai tu nevoie de ele?Ai un nivel atit de avansat?Eu am luat A.pack cind deja eram pe scena si intr-adevar s-a cunoscut mult , pump am luat recent si m-am simtit ca la 17 ani, tonus beton.Daca ti le permiti , ia-le, dar tine cont si de alimentatie.

mitza_ripu88
06-01-2009, 18:23
multumesc domnule neagu....in sfarsit cineva in masura sa vorbeasca

Luissssss
23-01-2009, 12:22
salut!
am si eu o intrebare si nu am gasit pe nimeni in masura sa imi raspunda...
ma duc la sala de aproximativ 3saptamani am 1,72,64kg si as vrea sa stiu dak animal pump are efecte secundare sau ceva care sa dauneze pt ca sunt 9 pastile si asta mi se pare cam mult!:)
Multumesc!

Alex Popescu
23-01-2009, 12:34
salut!
am si eu o intrebare si nu am gasit pe nimeni in masura sa imi raspunda...
ma duc la sala de aproximativ 3saptamani am 1,72,64kg si as vrea sa stiu dak animal pump are efecte secundare sau ceva care sa dauneze pt ca sunt 9 pastile si asta mi se pare cam mult!:)
Multumesc!

cam mult in raport cu ce? efectele secundare apar atunci cand nu este respectat prospectul unui produs. in cazul tau, nu cred ca ai nevoie de un supliment atat de puternic.

Alex Popescu
23-01-2009, 12:38
multumesc domnule neagu....in sfarsit cineva in masura sa vorbeasca

domnul neagu a avut ca de obicei bunavointa sa raspunda. tot respectul. dar uneori sunt limite peste care ne este greu sa trecem. un text fara semne de punctuatie nu are nici o valoare logica. nu este nici afirmatie, nici interogatie....nimic. referitor la cmpetenta lui lukian...daca il poti evalua inseamna ca ai un nivel destul de avansat, fapt ce nu explica "intrebarea" ta. alte comentarii sunt de prisos. bine ca te-ai lamurit.

Cristian Neagu
23-01-2009, 14:14
cam mult in raport cu ce? efectele secundare apar atunci cand nu este respectat prospectul unui produs. in cazul tau, nu cred ca ai nevoie de un supliment atat de puternic.

Aceeasi parere.

mitza_ripu88
26-01-2009, 21:34
domnul neagu a avut ca de obicei bunavointa sa raspunda. tot respectul. dar uneori sunt limite peste care ne este greu sa trecem. un text fara semne de punctuatie nu are nici o valoare logica. nu este nici afirmatie, nici interogatie....nimic. referitor la cmpetenta lui lukian...daca il poti evalua inseamna ca ai un nivel destul de avansat, fapt ce nu explica "intrebarea" ta. alte comentarii sunt de prisos. bine ca te-ai lamurit.
scuzama....poate nu m-am facut destul de inteles.acum miam facut eu un program in care iau deja animal pak in combinatie cu pump.ma simt bine gata sa trag cu pofta de greutati.daca nu deranjez pe nimeni o sa spun modul in care il iau poate ma ajutati sa il corectez la urmatoarea administrare.dupa mancarea de dimineata iau animal pak,inainte de sala cu 30-45 de minute pump si animal.
bininteles incerc sa mananc de 4-5 ori pe zi si sincer imi da rezultate.o parere nu ar strica daca va rog frumos.si sper ca imi acceptati scuzele daca am fost un,,badaran"nespecifiicand daca a fost o intrebare sau o afirmatie....

Lukian
26-01-2009, 22:54
...dupa mancarea de dimineata iau animal pak,inainte de sala cu 30-45 de minute pump si animal...

Cu 30-45 de minute inainte de sala iei si animal pump si animal pak? Cum iei animal pak, iei 2 portii pe zi sau imparti o portie jumatate dimineata dupa mancare si jumatate inainte de antrenament cu animal pump? Sau iei pak dimineata si doar pump inainte de antrenament? Mai iei si alte suplimente in afara de acestea?

dani7up2000
02-03-2009, 11:52
Iau de ceva timp animal Pump si animal Nitro,combinate sunt foarte bune! Eu le iau in felul urmator si iti recomand si tie la fel 1 pachetel de animal Pump inainte de antrenament cu 30-50 min depinde de nivelul tau de asimilare( eu le iau cu 40-50 min inainte) iar dupa antremanet la 30 min dupa iau animal Nitro! In ziua in care nu am antrenament la sala nu iau NICI unul din aceste 2 produse.Acum ramanaesa incerci poate o sa iti mearga bine .. mie unu da!
O zi buna si spor la antrenamente!

dani7up2000
02-03-2009, 11:58
ma scz am confundat forumul am deschise mai multe si in unul din ele era vb de Animal nitro.. in problema de fata este desre Animal Pak.. scz mele!:)

matiu
11-03-2009, 23:27
eu iau doar Animal Pump cu 30 min inainte de antrenament si am pus 1 kg intro sapt de cand il iau.
banuiesc ca nu-i rau