View Full Version : WHEY PROTEIN Pronutrition
banderas112
05-01-2009, 00:47
Daca a incercat cineva de pe forum produsul WHEY PROTEIN de la firma Pronutrition sa isi spuna aici parerea.
cata91muscle
05-01-2009, 10:47
nu am incercat dar parerea mea e k cel de la redis e mai de calitate si iesi si mai ieftin
'Firma' nu e asa importanta cum crezi. Dar pretul e important (banuiesc ca si pentru tine), cumperi ce iti permite bugetul. Mai ales fiind incepator, nu are rost sa investesti in produse scumpe de care nu poti beneficia - multi fac greseala asta.
'Firma' nu e asa importanta cum crezi. Dar pretul e important (banuiesc ca si pentru tine), cumperi ce iti permite bugetul. Mai ales fiind incepator, nu are rost sa investesti in produse scumpe de care nu poti beneficia - multi fac greseala asta.
Da, dar daca iti cumperi produse si ieftine si proaste ce faci?? Nu poti compara X cu Y. deci conteaza si firma.
Train hard or go home!!
WARN!Citeste regulile forumului, daca mai incalci regulamentul vei fi banat!Aici nu se face nici reclama , nici antireclama.
anabolizant
07-01-2009, 20:18
Da, dar daca iti cumperi produse si ieftine si proaste ce faci?? Nu poti compara REDIS cu MUSCLETECH. deci conteaza si firma.
Train hard or go home!!
Eu nu inteleg cum mesajul tau a fost postat la 20:11 azi cand acum e aproximativ 19:34...
cata91muscle
07-01-2009, 20:23
Da, dar daca iti cumperi produse si ieftine si proaste ce faci?? Nu poti compara REDIS cu MUSCLETECH. deci conteaza si firma.
Train hard or go home!!
daca vrei sa stii, produsele straine gen muscletech sunt aduse din America
daca mergi acolo vei vedea k nu difera cu mult preturile de acolo fata de cele de aici, dar costul de transport peste ocean e mai mult;)
daca tie nu-ti place redis, da mai multi bani pe aceeasi proteina care are poate un gust mai bun si scrie pe ea nu stiu ce firma
Cristian Neagu
07-01-2009, 20:29
Nu am folsit produsul respectiv ,deci nu ma pot pronunta.
Asa am crezut si eu la inceput pana am vazut ce preturi au in state.Unde zer care la noi e 2 mil 500 la ei e 900 ca cele de la redis.Mai mult platesti transportul si taxele asa ca mai bine romanesti.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.