PDA

View Full Version : suplimente

definire
05-01-2009, 18:22
Daca suplimentele alimentare = mancare , atunci cum de tin asa mult cate 3-4 ani pana expira ? O mancare nu tine atata deci nu sunt asa de sanatoase suplimentele astea cine stie ce euri au ca sa tina atata. DE exemplu eu ma simt cam rau in ultima vreme si nu stiu dc dar am impresia ca e de la suplimente .Sunt sanatoase sau nu suplimentele ?

erik
05-01-2009, 19:03
E un mod destul de simplist de a privi lucrurile. "E-uri" sunt in orice, nu mai are rost sa ne gandim la asta, vom ajunge sa nu mai mancam nimic.
Sanatoase? Destul de generala intrebarea, depinde despre ce suplimente vorbim, in ce cantitati, administrate pe ce perioada de timp, ce probleme de sanatate are cel care le administreaza. O utilizare informata, constienta si precauta nu ar trebui sa ne faca probleme.
Ce suplimente folosesti, si de ce crezi ca te fac "sa nu te simti bine"?

Cristian Neagu
05-01-2009, 20:02
1-Nu am vazut suplimente care sa aibe termen de valabilitate de 4 ani, nici macar de 3.
2-conservele de legume,carne,fructe tot aceeasi valabilitate o au
3-Este simplu sa citesti etiketa si vei afla exact continutul
4-exista alimente pe piata, bauturi etc care sunt MULT mai periculoase pentru sanatate decit orice supliment sau medicament
5-daca aceste suplimente erau nesanatoase, cum de milioane de sportivi din toata lumea le folosesc si sunt exemple de sanatate
6-Au avizul Ministerului Sanatatii din tara de provenienta
7-La ce nivel de cunoastere ai demonstrat in posturile tale, maine o sa lansezi un topic despre vinilinul cancerigen cu care sunt tapitate aparatele din salile de forta!

anabolizant
05-01-2009, 20:06
Pai clar, vinlilul e cancerigen! De asta ma antrenez cu greutati libere, iar cand folosesc banci pun tricoul pe ele. Si chiar si asa inspir vapori de vinil, dar este un sacrificiu pe care il fac, sportul cere sacrificii.