dedera
06-01-2009, 22:02
Dupa o cura serioasa de slabire in care m-am schilodit(mi se vad si oasele) am observat ca mai am grasime pe mine si vreau sa ma apuc de sala.(mai am pe abdomen ,piept si picioare).Vreau sa iau astea 2 dar vreau sa stiu ,le pot lua dimineata inainte sa ma duc la scoala?(e indicat sa le iau dimineata,inainte de antrenament cu vreo 30 de minute si seara inainte de culcare cred)
Am 16 ani ,1,78-79 dar greutatea nu o stiu sigur.Oricum ce vreau sa stiu e daca ma v-a ajuta sa scap de grasimea care a mai ramas.Am facut si alergari , m-a ajutat dar acum trebuie si sala pentru o oarecare modelare pentru ca postura de scandura nu da bine.....adica nu sunt scandura ,am o oarecare forma.
La ora asta sunt cam chiaun de somn ,daca am gresit undeva si daca trebuie sa dau mai multe detalii spuneti:d
Multumesc
Am 16 ani ,1,78-79 dar greutatea nu o stiu sigur.Oricum ce vreau sa stiu e daca ma v-a ajuta sa scap de grasimea care a mai ramas.Am facut si alergari , m-a ajutat dar acum trebuie si sala pentru o oarecare modelare pentru ca postura de scandura nu da bine.....adica nu sunt scandura ,am o oarecare forma.
La ora asta sunt cam chiaun de somn ,daca am gresit undeva si daca trebuie sa dau mai multe detalii spuneti:d
Multumesc