PDA

View Full Version : vergeturi

bardas
07-01-2009, 13:28
mi-au aparut de ceva vreme vergeturi pe biceps si pe triceps,stiu ca ele nu pot fi tratate in cel mai bun caz se albesc. Problema este alta cum as putea sa le combat.
Mi-a spus o persoana de la sala ca este posibil ca vergeturile sa apara din cauza faptului ca ma antrenez prea intens,in sensu ca fac cu greutati mari repetari putine. Este adevarat ca in cateva luni am pus ceva masa musculara.
Mi-a recomandat sa fac 10-12 repetari cu greutati acceptabile iar cu ajutorul unor suplimente voi putea pune masa musculara.
Voi ce parere aveti? as putea evita astfel vergeturile?
Multumesc

Trancio
07-01-2009, 13:43
te-ai dezvoltat foarte mult intrun timp scurt...ori pielea ta nu este foarte elastica genetic...de regula cei ce folosesc steroizi,femeile gravidele si cei care se ingrasa brusc patesc asta.

TeoFlorin
09-01-2009, 14:17
Problema asta am avut-o si eu mi-au aparut pe biceps si se vedeau foarte urat dar cu timpul s-au albit si acuma nu se mai observa cat despre modul in care lucrezi nu cred ca are vreo importanta sunt altii care lucreaza cu greutati mari si repetari putine si nu le apare o vergetura si la altii apar cu duiumul dupa cum a zis si Trancio ele apar cand te ingrasi prea mult intr-un timp prea scurt

bardas
10-01-2009, 22:24
teo,dupa ce s-au albit cele de pe biceps altele ti-au mai aparut? Sau te-ai lasat de sala?

happy_matei
11-01-2009, 17:01
ia vitamine destule si multa apa...ajuta la elasticitatea pielii

TeoFlorin
11-01-2009, 18:13
teo,dupa ce s-au albit cele de pe biceps altele ti-au mai aparut? Sau te-ai lasat de sala?
dupa ce s-au albit nu a mai aparut nici una si fac sala in continuare

bardas
11-01-2009, 23:23
si ai idee de ce nu ti-au mai aparut,ai schimbat cumva antrenamentul?

TeoFlorin
12-01-2009, 00:27
nu cred ca tine de antrenament , de vreo 4 luni ma antrenez cu greutati mari si nu a mai aparut nici una mie personal mi-au disparut dabia dupa vreun an si 2 luni cam asa ceea ce am schimbat a fost alimentatia inainte sa ma apuc de sala baga toate prostiile in mine ma refer dulciuri ,sucuri,fastfood aproape in fiecare zii de cand m-am apucat sa tin regim si aici ma refer ca nu am mai pus gura pe suc , dulciuri si fastfood aproape deloc poate o data la 3 luni si am mancat cat se poate de sanatos si aproape fara grasimi deloc au inceput cu timpul sa se vindece , acuma nustiu daca asta a fost factorul principal dar cel putin schimbarea a venit de cand m-am apucat de regim