PDA

View Full Version : O mica "palma" de ajutor

SkeeutZu
08-01-2009, 22:11
Va salut , sunt nou pe aici de.asta imi cer scuze inca de pe acum daca nu sunt familiar cu termenii folositi de voi , "endo" "ecto" ... bla bla bla w h a t
Am 20 de ani , 1.88 si 96 de KG ... ! Am jucat fotbal dar din cauza unui accident ... nu am mai putut sa continui si de.asta luasem proportii cca. 120 de KG ! dupa ce am reusit sa slabesc 20 de KG in 6 luni c o o l 2 (CURA si ALERGARI) simt ca nu mai pot sa dau jos ... adica alerg transpir foarte mult dar nu prea mai dau jos ! Vreau sa ma apuc de sala si as vrea sa ma ajutati si pe mn sa.mi fac o lista cu ce trebuie sa.mi cumpar ... proteine ... chestii trestii (NU AM HABAR DE ASTEA) de ars grasimi si definire (nu ma intereseaza masa) !
O sa va mai stresez putzin si pe la rubrica antrenament !
Va multumesc anticipat ! p a p a

Cristian Neagu
09-01-2009, 04:58
Salut!Plafonarea in slabire este ceva fiziologic, uneori este temporara ,alteori cind gresesti la efort sau la alimentatie, este totala.Scrie aici ce maninci, cit si de cite ori/zi, iar la antrenament spune cit efort ai facut.Sigur poti depasi acest prag!

SkeeutZu
09-01-2009, 09:18
Nu am un program bine stabilit ... in sensul ca nu am ore de masa si meniu ! doar portii reduse si cat mai putine grasimi ... fara dulciuri ! cat despre efort ... in functie de cat de obosit sunt in ziua respectiva minim 7-8 ture de stadion maxim 15-20 ! ma gandeam ca exista ceva de ars grasimile ... nu reusesc sa scap deloc de "colaci" si ma deranjaza foarte tare ! DE ASTA SUNT HOTARAT SA INCEP SALA !
Va multumesc

Cristian Neagu
09-01-2009, 09:31
Incearca L-carnitine.1-2 plicuri pe zi dizolvate in apa sau ceai fara zahar.

Alex Popescu
09-01-2009, 09:49
Nu am un program bine stabilit ... in sensul ca nu am ore de masa si meniu ! doar portii reduse si cat mai putine grasimi ... fara dulciuri ! cat despre efort ... in functie de cat de obosit sunt in ziua respectiva minim 7-8 ture de stadion maxim 15-20 ! ma gandeam ca exista ceva de ars grasimile ... nu reusesc sa scap deloc de "colaci" si ma deranjaza foarte tare ! DE ASTA SUNT HOTARAT SA INCEP SALA !
Va multumesc

ca fost sportiv - fotbalist in speta - cred ca tot alergarea este solutia pentru tine, bineinteles corelata cu o alimentatie adecvata. organismul tau este obisnuit sa metabolizeze nutrientii si in functie de antrenamentul specific. asa ca sala este ok dar, trebuie continuat cu alergarea. 40 de minute zilnic de alergare ar fi ok pentru tine. alege alimente naturale in alimentatie: carne, peste, oua, branza dietetica, fulgi de ovaz, orez brun, citrice, legume, zarzavaturi si incearca sa le mananci cat mai simplu preparate. Evita pana la inlaturare consumul de ciorbe, sosuri si mancare gatita in special. Un aport de nuci, seminte de in, floarea soarelui (toate crude), precum si o suplimentare cu ulei de in, canepa sau peste ar fi de asemenea benefice pentru sanatate in general si pentru scopul tau in particular.

SkeeutZu
10-01-2009, 19:17
Va multumesc frumos ! ... acum o sa mai caut niste raspunsuri la rubrica ANTRENAMENT !