PDA

View Full Version : Fat Burners drog?

dedera
09-01-2009, 21:13
Va zic de acum ,NU VREAU sa induc in eroare consumatorii acestui supliment,va spun doar ce mi-a zis farmacista si va cer parerea.Eu personal cred ca e o prostie si le incurca dar nu ma inteleg cu parintii mei.Scrisoare venita de la ministerul sanatatii.

Nr. 64615/11.12.2008

Catre, Colegiul Farmacistilor din Romania in atentia d-lui presedinte Dumitru Lupuliasa

Urmare sesizarii primite din partea Inspectoratului General al Politiei Romane, Inspectia generala de combatere a criminalitatii organizate .
Directia antidrog ,cu privire la comercializarea produsului ilegal BEST LIFE FAT BURNING, in Franta,va rugam ca prin mijloacele de care dispuneti sa atentionati unitatile farmaceutice,colegii farmacisti,sa verifice si sa sesizeze daca produsul este valorificat prin reteaua farmaceutica.
Va multumim pt colaborare

Deci astia preting ca produsu asta are ceva in el,eu i-am zis si tatalui meu ca una e chestia asta si alta e FAT BURNINGS si nu vrea sa inteleaga.Voi ce credeti?

anabolizant
09-01-2009, 23:14
Una sunt produsele "de slabit" care de obicei le iau femeile ca sa slabeasca fara efort, gen Regenon, care luat pe termen lung isi pierde eficacitatea, iar luat in doza mare are efect "de drog" si alta sunt suplimentele nutritive care ajuta la slabit, desi termongenicele, luate in doze mari, ar trebui sa creasca temperatura corpului foarte mult: 40-41 de grade, temperatura la care e posibil sa delirezi, sa ai halucinatii, sa vezi lumea altfel. Eu n-am incercat, dar daca a incercat cineva sa ia termogenice in doze mari sa ma anunte si pe mine ce efecte a avut, placute sau nu.

Cristian Neagu
10-01-2009, 07:36
Sub titlul de Fat burner, sunt sute de mii de produse, dintre care cu siguranta unele contin substante periculoase.Produsul de care vorbesti nu are avizul Ministerului Sanatatii.
Produsul FAT BURNER produs sa zicem de firma Universal , are pe el o etiketa in limba romana , pe care scrie ce contine si ca are avizul de la MS.Atentie mare si la numele produslui, dar si la firma care il produce!
Daca nu aveti informatie destula despre o firma , nu cumparati produsul.Etiketa in lb romana si avizul MS sunt o garantie.

Alex Popescu
10-01-2009, 13:18
Sub titlul de Fat burner, sunt sute de mii de produse, dintre care cu siguranta unele contin substante periculoase.Produsul de care vorbesti nu are avizul Ministerului Sanatatii.
Produsul FAT BURNER produs sa zicem de firma Universal , are pe el o etiketa in limba romana , pe care scrie ce contine si ca are avizul de la MS.Atentie mare si la numele produslui, dar si la firma care il produce!
Daca nu aveti informatie destula despre o firma , nu cumparati produsul.Etiketa in lb romana si avizul MS sunt o garantie.
y e s