PDA

View Full Version : I need help!!!!!!

GeanyLuccia
11-01-2009, 00:30
de aprox 2 sapt iau glutamine fx (inainte de antrenament un pachet), amino2222gelcap ( 4/zi)body flex 2caps, megavit si vanadyl suflat 2caps/zi; asta in conditiile in care doresc sa mi definesc masa musculara si in acelasi timp daca e posibil sa o mai maresc.Credeti ca e necesar sa mai iau si creatina? am avut o perioada in care am luat o creatina monohidrata insa nu am fost deloc multumita pentru ca devenisem ''pufoasa'' adik nu mi se mai cunosteau formele muschilor deloc.( fac antrenament de 4 ori pe sapt, 3 antrenamente cardio, am 170 si 50 de kg si fac sala de cativa ani insa de curand am inceput sa iau suplimente si chiar nush cum sa le combin pentru a obtine ceea ce vreau).Astept pareri!Multumesc.

GeanyLuccia
11-01-2009, 00:34
aaa..si ink ceva:D mi-am comandat de pe site si un milk&egg!Sper ca nu ma ingrash de la el!nu?!!

yoz2k3
11-01-2009, 03:08
de la milk& egg nu te ingrasi ca e concentrat proteic deci cu un continut mai mic de carbs.

Alex Popescu
11-01-2009, 09:52
Suplimentele alese de tine sunt conforme scopului tau. Singura problema ar mai fi calitatea lor. Apoi....creatina nu este necesara daca esti multumita de nivelul tau energetic la antrenamente. Milk&egg este ok dar trebuie sa fii atenta la alimentatie. Daca simti ca devii "pufoasa" poti reduce din consumul caloric general sau adaugi mai mult antrenament cardio pentru compensarea adaosului caloriilor suplimentare.

GeanyLuccia
13-01-2009, 00:13
mersi mult pentru sfaturi!