PDA

View Full Version : help ...

daniel_btt
15-01-2009, 21:04
Salut . Ma numesc Daniel , am 16 ani , 1.73 si 45 kg . Am facut sala inaine vreo 3 luni , m-am lasat si m-am apucat din nou (dar nu prea am pe ce sa pun :( ). Va rog ziceti-mi si mie ce proteine trebuie sa i-au sa ma-i pun si eu pe mine , sau ce ar trebui sa fac ... Multi mi-au spus sa iau o Proteina care contin carbohidrati mai multi sau creatina ... Multam :|

Alex Popescu
15-01-2009, 21:42
Salut . Ma numesc Daniel , am 16 ani , 1.73 si 45 kg . Am facut sala inaine vreo 3 luni , m-am lasat si m-am apucat din nou (dar nu prea am pe ce sa pun :( ). Va rog ziceti-mi si mie ce proteine trebuie sa i-au sa ma-i pun si eu pe mine , sau ce ar trebui sa fac ... Multi mi-au spus sa iau o Proteina care contin carbohidrati mai multi sau creatina ... Multam :|

salut Daniel! ca si supliment iti recomand un gainer. oferta este foarte larga la acest capitol. in functie de buget, toleranta gastrica sau usurinta in procurare procura-ti asa ceva. apoi antrenamentul...fa treaba ca la carte si va fi bine. incet, fara greseli, incearca sa maximizezi rezultatele, fiecare pas sa fie unul catre succes. nu te arunca in antrenamente pe care le-au facut X si Y. urmeaza principiile stiintei din acest sport, studiaza rubrica de antrenament cu atentie apoi revino cu intrebari la obiect. 2-3 saptamani "pierdute" pentru studiu pot salva ani intregi pierduti literalmente si te pot duce pe drumul dorit. succes!

cata91muscle
15-01-2009, 21:43
salut
aici e rubrica nutritie, pt suplimente sa postezi la rubrica dedicata
pt inceput trebuie sa mananci mult, 6 mese pe zi din care 4 sa fie solide iar 2 sa fie lichide(shakeu-ri proteice)
in legatura cu suplimentele, poti sa iei mass forte creatin-r care e perfect pentru tine(concentratie mare de carbohidrati) si are si 1 gr de creatina pe portie:

daniel_btt
15-01-2009, 22:18
Mersi foarte mult pt sfaturi . Alex promit ca o sa studiez rubrica de antrenament :) si Cata cred ca o sa incerc mass forte creatin-r , dar totusi mai astept raspunsuri ( sa ma pun si eu odata pe mine :| ) .. si inca ceva ( nu mananc dimineata , rar dak manank la scoala un covrig - 2 , seara mananc cel mai mult .

cata91muscle
15-01-2009, 22:38
de mancat dimineata va treb sa mananci
si la scoala sandvisuri facute acasa sau batoane proteice
crede-ma ca daca nu mananci bine, greu o sa mearga treaba, mai ales ca dupa descrieri ai arderile foarte mari

daniel_btt
15-01-2009, 22:47
Faza e ca nu sunt invatat sa mananc dimineata ( nu pot ) si cand vin de la scoala la amiaza maicamea si taicamiu sunt la servici ( de asta mananc seara cel mai bine ) .. si daca nu am de mancare mi-e lene sa fac si nici nu prea ma descurc ... dar totusi o sa incerc sa mananc dimineata , am auzit ca e f. important micul dejun ... ms :) :|

yoz2k3
16-01-2009, 02:28
macar sa mananci pe la scoala ceva mai mult decat un covrig... poti eventual sa o convingi pe mama ta sa iti faca sandvisuri pt scoala si eventual dupa ce vii acasa mai bagi ceva la stomac( orice numai sa nu stai infometat...oua ochiuri, cartofi prajiti, sandvisuri, cereale, paste etc). Daca chiar nu ai idei sau nu prea stii ce sa faci incearca niste sandvisuri si vreo 500ml de lapte si te-ar tine pana vin ai tai. Daca te tine buzunarul in cel mai rau caz poti cumpara batoane si manca 2-3/zi in loc de o masa pe care nu o poti lua.

Cristian Neagu
16-01-2009, 07:59
Mass forte creatin e ok, dpdv financiar Mixforte e mai convenabil.