View Full Version : deranjari stomacale
Komi_craiova
20-01-2009, 23:11
Sfatuiti-ma si pe mine va rog..sunt ectomorf 1.83 \ 75kg..am incercat Mix Forte-R si de fiecare data am crampe la stomac..Presupun ca am intoleranta la lactoza.Fac culturism de 8luni..la inceput m-am bazat pe Energocarb-R si aminoacizi.Am incercat si Ideal Protein..la fel.daca iau in cantitati mici nu ma deranjeaza dar o data cu progresele stiu ca trebuie marita si doza de proteine.Am inteles ca un concentrat din albusuri de ou sau altceva decat lapte sau zer ar rezolva problema.Deci d-le prof.Neagu exista la Redis sau Universal un asemenea supliment? nu de alta dar am comandat 10kg de Mix Forte,degeaba sa zicem :) .va multumesc
Eu iau massforte creatin de la redis si am vreo 2 luni de cand iau si crampele si deranjamentele stomacale au fost doar sub forma de episoade. La fel ca si tine si eu am intoleranta la lactoza(am luat mai mult timp gigant pro mass si in fiecare zi aveam probleme) si cred ca massforte e bun. Eu de la ideal ma balonam si aveam dureri de stomac. Altfel, iti recomand pro gainer de la pronutr pt ca e low-lactose si eu unul n-am avut niciodata probleme cu el.
Cristian Neagu
21-01-2009, 06:06
Poti incerca suplimente proteice pe baza de soia.
Komi_craiova
21-01-2009, 16:01
ok,merci.o sa incerc ce mi-ai recomandat tu.D-le Neagu m-am gandit si eu la concentratele din soia dar stiu ca nu sunt la fel de eficace ca cele din origine animala..nu contin toti cei 8 aminoacizi esentiali,asa e? m-ar interesa ceva din albusuri de ou,deoarece am auzit cum ca ar fi si cea mai buna sursa de proteina..va multumesc inca o data.
Cristian Neagu
21-01-2009, 20:09
Eu am crescut cu soia.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.