PDA

View Full Version : Inlocuirea meselor.

dedera
26-01-2009, 17:47
Pun si eu o intrebare,am milk&egg de la pro nutrition.E ok daca atunci cand nu am timp sa mananc ,sa iau o cupa de m&e inainte cu 1,5-2h inainte de antrenament?Pana acum am luat numai o cupa seara inainte de culcare dar am vazut pe altii care iau cu 1-2h inainte de antrenament +ca pe cutie scrie 1-2 portii pe zi.

happy_matei
26-01-2009, 17:53
esti la slabire? daca nu, fa efort si mananca o masa consistenta in carbohidrati complexi

de fapt, eu si daca as fi la slabire, tot as manca bine inainte de antrenament altfel de unde isi ia energie corpul?

dedera
26-01-2009, 18:25
Sunt la slabire dar ma rog,la eliminarea stratului adipos care a mai ramas +ca ma ingras foarte repede la coapse si exact asta ma enerveaza.Inainte de antrenament mananc de obicei legume(rosii,ardei rosu) ,lactate(branza) si oua(fierte,2).
Deci pot lua m&e cu 1,5-2h inainte de antrenament?Urmand ca dupa antrenament sa mananc o masa oarecum bogata in proteine(pui cu salata) si dupa aia sa il iau iar inainte de culcare.

Alex Popescu
26-01-2009, 19:00
Sunt la slabire dar ma rog,la eliminarea stratului adipos care a mai ramas +ca ma ingras foarte repede la coapse si exact asta ma enerveaza.Inainte de antrenament mananc de obicei legume(rosii,ardei rosu) ,lactate(branza) si oua(fierte,2).
Deci pot lua m&e cu 1,5-2h inainte de antrenament?Urmand ca dupa antrenament sa mananc o masa oarecum bogata in proteine(pui cu salata) si dupa aia sa il iau iar inainte de culcare.

da. il poti lua inainte de antrenament si apoi la 30 de minute dupa antrenament. apoi, la o ora poti lua si masa de pui cu salata. dar vezi ca salata sa fie salata nu amestec de rosii cu ardei si altele. salatele complexe lasa-le pentru prima parte a zilei.

dedera
26-01-2009, 21:07
Inca 2 intrebari.

1.Daca il iau inainte de antr si la 30 min dupa ,seara inainte de somn il mai iau?
2.Daca nu il iau inainte de antrenament ,il iau la 30 de minute dupa si inainte de somn nu?
Cantitatea conteaza?Eu iau o cupa deaia,cred ca e de ajuns.

Lukian
26-01-2009, 22:49
Iei cum iti permite bugetul.