PDA

View Full Version : pagina veche

ccv
10-09-2003, 12:24
Salut Serban
O sugestie: de ce nu importati vechea baza de date din pagina de consultanta- nu cred ca e mare lucru.

Dr.S.Damian
10-09-2003, 12:41
Am inteles ca n-ar fi pe serverul nostru si ca nu poate fi preluata, din nu stiu ce motive tehnice. Ceva de genul asta...

JohnnyBravo
10-09-2003, 12:53
ei da... :)
se poate face orice...problema este de timp si de costuri.

Dr.S.Damian
10-09-2003, 12:58
Mai, mie asa mi s-a spus...
N-am cum sa verific si nici nu ma pricep. Sigur ca si mie mi-ar fi convenit sa nu o iau de la zero cu pagina asta, dar tot e bine ca am obtinut forumul actual care are mult mai multe facilitati decat cel vechi.
Ma bucura interesul vostru, dar cred ca cel mai bine ar fi sa vorbiti cu webmasterul (vezi adresa din josul paginii).

ccv
10-09-2003, 13:00
n-ar trebui decat anumite date nu bd. full - respectiv titlu mesaje, mesaje+autori, data postarii.

apoi scris un mic program care sa le introduca in noua b.d eventual cu anumite campuri puse pe ceva default - gen user guest etc. mai mult de cateva zile nu poate sa ia.

Dr.S.Damian
10-09-2003, 13:20
Daca mi-ar sta mie in putere, ar fi deja facut.
Eu am vorbit de mai mult timp cu webmasterul despre problema asta. Il rugasem sa umble la designul vechii pagini sau sa ia baza de date si sa o puna pe un alt forum. Mi-a explicat ca nu are acces la resursele forumului sau la baza de date, din motive... fara importanta... :)
Ceea ce vreau sa spun e ca nu vorbim de rea-vointa, incompetenta sau costuri, ci de alte probleme pe care nu vreau sa le discut aici.

ccv
10-09-2003, 13:56
ok:)

daca se va vrea in viitor pot sa va ajut si eu cu asta (importul)

Dr.S.Damian
10-09-2003, 14:07
Multumim!!