View Full Version : ingrasare de la milk&egg
Vreau sa va pun o intrebare,milk&egg poate ingrasa?De cand iau am observat putina grasime pe pectorali acolo la sfarc cum se zice si nu stiu ,ma simt altfel.
Iau in fiecare seara inainte de culcare ,o cupa cu lapte degresat 0,1 grasimi.Pun prea mult lapte?Eu fac intr-un pahar pepsi deasta http://www.okazii.ro/catalog/15620876/colectie-pahare-pepsi-in-iasi.html .Eu mai am ceva grasime pe mine si fac sala+alergari pe banda(azi am alergat 20 de minute,ars 320 calorii,viteza 8-10-12 cam asa)
Ce parere aveti?Sa renunt la el sau ma gandesc sa renunt sa il iau seara?
sa renunti sa il mai iei cu lapte,mai bine il faci cu apa
Da,am zis si eu ca e mai bine,fiind lapte degresat.Deci de la lapte mi-a aparut ceva grasime pe pectorali nu?Stiu persoane care s-au ingrasat de la lapte dar na....
happy_matei
29-01-2009, 00:16
dc esti sigur ca de la grasime ti-a aparut? poate e de la prea multi carbohidrati, mai ales simplii ( lactoza in cazul asta )
Cristian Neagu
29-01-2009, 07:21
Eu cred ca e o problema din alimentatie, vezi nr de calorii, carbo si grasimi.
Nu cred,alimentatia e aceeasi adica dimineata 2 oua fierte ori cu o rosie ori cu un ardei rosu+castravete.De curand am inceput sa mananc conserva de ton in apa.Vars apa si fac pestele cu salata verde la pranz.Fructe nu mai mananc in excess.O sa iau proteinele numai cu apa sa vad ce rezultate am dar in principal a inceput sa apara de cand le iau seara cu lapte.
Daca tot asa ma simt si nu dispare prin alergatul de la sala de dupa antrenament clar e ceva in alimentatie ce nu e bun.Apropo pestele asta e bun?Ton-ul ,ma refer la conserve.
Cristian Neagu
29-01-2009, 11:54
Deja daca maninci 2 galbenusuri/zi ai depasit cota de alarma la colesterol!
ok am sa mananc un galbenus.O sa incep de azi sa iau m&e cu apa si o sa revin cu raspunsuri peste cateva zile sa va spun daca totusi de acolo era.
definire
29-01-2009, 13:04
Numeroase studii au aratat ca pentru un atlet sanatos, cinci-sase oua intregi pe zi nu sunt daunatoare, si ma refer la galbenusuri. Dorian Yates mananca cate sase oua la micul dejun in perioadele de crestere a masei musculare.
cata91muscle
29-01-2009, 13:22
Dorian Yates mai ia si o cantitate insemnata de substante, asta inseamna sa luam si noi?
happy_matei
29-01-2009, 13:31
ontopic: nu mai bea lapte inainte de culcare, de fapt, nu mai consuma carbohidrati simplii inainte de culcare, te vei ingrasa
off: deci daca mananc 3 oua intregi la intervale de 2 zile e nociv?
Nu o sa mai beau,oricum beam la ore tarzii 10-11 cam asa si curios e ca doar pe pectorali am observat.Orice faceam in dieta nu disparea de pe pectorali.Sa vad acum luat cu apa daca da rezultate si scap.
Legat de oua ,eu mancam si cate 3-4 ochiuri si nu aveam nimic,depinde.
cata91muscle
29-01-2009, 15:14
Nu o sa mai beau,oricum beam la ore tarzii 10-11 cam asa si curios e ca doar pe pectorali am observat.Orice faceam in dieta nu disparea de pe pectorali.Sa vad acum luat cu apa daca da rezultate si scap.
Legat de oua ,eu mancam si cate 3-4 ochiuri si nu aveam nimic,depinde.
nu aveai nimic acum, dar daca continui pe viitor o sa vezi...
legat de milk&egg ial seara cu apa pt k oricum are in compozitie si proteina din lapte care e cu absortie lenta si asa eviti catabolismul
Asa il luam dar cu lapte fie si el degresat 0,1 si uite ca ma ingras,putin da na.O sa incerc azi prima oara sa vad cum o iesi cu apa.
Parerile despre colesterol sunt impartite, dar ca sa fim "on the safe side", mai bine ne limitam la un galbenus pe zi.
Cristian Neagu
29-01-2009, 18:47
Numeroase studii au aratat ca pentru un atlet sanatos, cinci-sase oua intregi pe zi nu sunt daunatoare, si ma refer la galbenusuri. Dorian Yates mananca cate sase oua la micul dejun in perioadele de crestere a masei musculare.
Prezinta-ne si noua macar 2 studii d-astea dastepte!
Hayashida
30-01-2009, 13:51
asa e!nici eu nu am auzit de asa ceva, cum ca galbenusul din ou in cantitati exagereate nu ar fi toxic.mai demult am cerut sfatul d-lui neagu in leg cu ouale si asa ne-a sfatuit si atunci:un singur galbenus pe zi!eu am urmat acest sfat si nu am avut probleme legate de toxinfectie alimentara sau de ingrasare.
cat despre milk & egg luat seara cu lapte, nu cred(parerea mea) ca ar avea tendinte de a te ingrasa atata timp cat ai o alimentatie buna.doar in cazul in care ai o predispozitie fiziologica spre aceasta latura.nu stiu ce sa zic, dar daca esti endomorf, poate ar fi bine sa le iei cu apa.
eu sunt mezomorf cu tendinte de ectomorfism si nu am avut probleme cu milk & eggul de la universal luat seara cu lapte.bafta!
Cristian Neagu
30-01-2009, 15:19
Astept cu maxim interes studiile respective!
definire
30-01-2009, 16:51
:)) nu am nici un studiu, asta cu ouale am luat-o si eu la randul meu de pe alt site.
definire
30-01-2009, 16:52
Mai exact de aici : http://www.hardbody.ro/culturism/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=199
Cristian Neagu
30-01-2009, 17:19
1-asta nu e un studiu stiintific, publicat si semnat de catre un cercetator sau un grup de cercetatori
2-este doar o reclama tradusa prost din alta limba-multe din alimentele mentionate nici nu exista in Ro
3-cind vorbim de studii, nu dam exemple de pagini pe net unde nu semneaza nimeni niste idiotenii imense
4-Nu as reactiona asa de dur ,daca prin ce sustii , nu ai pune in pericol cititorii acestui forum!
5-considera un warn acest post la inca unul te voi bana.Explicatie: pot sa accept ca nu le stiu pe toate, dar aberatiile care pot fi luate de bune de catre utilizatorii forumului, pot sa le puna sanatatea in pericol.
diab0lik
05-02-2009, 16:34
Da domnule Cristian Neagu Dar
Ouale sunt contraindicate celor care au probleme cu colesterolul ?
Da si nu. Cand vorbim despre acest subiect trebuie sa avem in vedere ca numai galbenusul de ou contine colesterol, intr-o cantitate destul de mare: 270 mg la un ou de dimensiuni medii. Studiile clinice efectuate au aratat ca dupa consumarea unui ou nivelul colesterolului in sange nu creste aproape deloc (de exemplu o ceasca de oua crude adaugata dietei zilnice creste nivelul colesterolului doar cu 9%). Deci, daca va plac foarte mult ouale dar aveti probleme cu colesterolul, mancati doar albusul. Acesta este un izvor extraordinar de proteine. Dar trebuie sa aveti in vedere un lucru: ouale sunt prezente in dulciuri, fursecuri, inghetata, paste fainoase si in alte produse alimentare.
In leg. cu milk&egg,daca am un regim low-carb si vreau sa reduc grasimea,consumarea a 30g de prot. dupa antr. nu-mi va 'altera' scopul?:D
BogdanMM
18-03-2009, 22:07
In leg. cu milk&egg,daca am un regim low-carb si vreau sa reduc grasimea,consumarea a 30g de prot. dupa antr. nu-mi va 'altera' scopul?:D
in nici un caz... tu vrei sa reduci grasimea.. nu sa reduci masa musculara ...
oricum porteina luata tot ca sursa de energie va fii folosita
Din punctul de vedere al atletismului :
Un atlet daca consum 5-6 oua pe zi , pune-l sa alerge la antrenament. Am copilasi care mananca dimineata inainte de antrenament 1-2 oua si dupa 20 min de alergat dau tot din ei.
Un atlet adult nu mananca mai mult de 4-5 oua in perioada de antrenamente atunci cand efortul este foarte mare si in timpul competitiilor este indicat sa consume 2-3 albusuri dimineata, fara galbenus pentru energie si un randament bun in timpul competitiei.Niciodata nu se consuma galbenusurile inainte de o competitie. De ce? Indiferent de organism, atletii au un metabolism rapid, iar organismul incerca sa digere cat mai repede pentru a acumula proteinele si vitaminele din mancare. Galbenusurile sunt digerate mult mai greu, din cauza nivelului de colesterol ridicat. Este imposibil sa alergi dupa ce ai consuma 3 galbenusuri de oua si sa nu iti fie rau.
danielmitza
09-02-2010, 22:58
Am si eu o problema si nu stiu cum sa scap de ea:(.In partea inferioara a pectoralilor am 1-2 cm de grasime si nu dispare, treaba este ca numai la pectoralul stang, cel drep este ok. am 1,78 si 82 de kg, anul trecut am tzinut un regim si am ajuns la 70 de kg insa aceeasi problema la pectoralul inferior stang aveam grasimi, e drep ca mai putina decat am acum dar aveam, la rece arata ca un piep normal doar ca e mai mare insa la caldura arata urat de tot , iar de durut nu doare, nu deranjeaza decat vizibil arata foarte urat( un mic san de fata) :((... Oare e ginecomastie? sau doar grasime deoarece in timpul in care am slabit sa mai desumflat si pectoralul stang, nu mult dar se vedea...AJUTOR va rog! multumesc
danielmitza
16-02-2010, 17:48
ggg
danielmitza
16-02-2010, 17:49
Nici un raspuns??? nimeni??? suntetzi degeaba?X(:((
Chanceone
16-02-2010, 19:03
Nici un raspuns??? nimeni??? suntetzi degeaba?X(:((
Cred ca n-ai postat unde trebuia........Ai postat la "suplimente nutritive" si problema ta este de alta natura.
P.S Probabil din cauza asta nu-ti raspunde nimeni
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.