PDA

View Full Version : pectorali

DUMITRESCU MIH.
15-02-2004, 00:24
salut..:)
spune-mi si mie pls..
acum nu prea mai am timp de sala..ex de bac,admitree, astea..
dar totusi pot sa ma duc sambata si luni
si ma antrenez sambata-spate/biceps si luni piept/triceps..umerii i-am exclus da si asa ii am dezvoltati mult..:)mai fac o data la 2 sapt dk e nevoie..
1- ce parere ai de impartirea asta?ar fi mai bine altfel?
2- revenind la vechea problema..2 luni am facut numai pectoralul superior..insa mare diferenta nu vad..bine.poate si pt ca am antrenamentele asa decalate...insa nu inteleg pt ca la biceps am mai evoluat(luand in considerare ca am facut 3-4 luni pausa),si la triceps la fel,...spatele incepe sa creasca iar..dar pieptul mult prea in urma..
ce e de facut?
daca vrei sa-mi dai o adresa de mail sa-ti arat deiferenta ..si sa-ti dai seama cam ce s-ar putea face..
pe alimentatie nu e...mananc tot ce trebe si mai mult:))am inceput sa iau de 2 sapt milk&egg...da chiar nu stiu..si + ca in perioada asta cat am facut superior partea inferioara normal k a scazut
- cineva imi recomanda dk vreau niste injecti..ced k stii despre ce vorbesc..si zicea ca in 1 luna creste pieptu mult de tot..
dk ar fi asa..m-ar tenta..dar cat este de sanatos..ce potsa patesc dupa...?
Eu am apelat la tine pt ca stiu ca ai experienta si cunostintele necesare sa-mi raspunzi la toate intrebarile:)
merci de timp.
mai vb

Dr.S.Damian
15-02-2004, 13:48
Poze poti sa trimiti si aici (ca attach file) fiindca nu apar imediat, iar daca nu vrei, nu le pun online.
Despre "injectii" cred ca stii parerea mea, deci nu mai are rost sa iti repet. Este decizia ta.
Faptul ca ai probleme cu o anumita zona a corpului poate sa reflecte faptul ca genetic nu ai potential de dezvoltarea pentru respectiva zona si poate ca nici nu o antrenezi corect.
Mi-e greu sa iti spun care ar fi solutia. Mult mai usor ar fi sa vad cum te antrenezi si sa fac o analiza generala. Sau ai putea sa vorbesti cu un antrenor de culturism.
In afara de impins si fluturari pe plan inclinat, prea multe variante nu ai (si am citit de curand ca si rolul acestor exercitii strict pentru pectoral superior este supraestimat). Continua sa te antrenezi cu greutati adecvate si nu are de ce sa nu se vada rezultate.
Impartirea programului e ok. Nu se poate numi ca faci culturism, dar totusi este bine ca perseverezi.
Nu mai lucra numai pectoral superior (de fapt nici exprimarea nu e corecta, fiindca nu exista un asemenea muschi), lucreaza si pe plan drept, fiindca aici poti pune mai multa greutate si deci s-ar putea sa ai surprize placute peste ceva timp.