PDA

View Full Version : pofta excesiva dulce & carbohidrati

dedera
30-01-2009, 16:39
Nu stiu daca aceasta e aria corecta ,daca nu imi cer scuze dar am o problema.Azi am avut o pofta NEBUNA de carbohidrati si de dulce.Am mancat 3 chifle mici cam cat palma de paine alba,jumatate de borcan de gem de prune si o ciocolata intreaga kandia cu lapte si crema tiramisu.Stiu ca e o adevarata BOMBA ce am mancat,o sa compensez maine dimineata la sala pe stomacul gol pe banda cel putin 45 de minute dar ma ingrijoreaza.Ce poate fi chestia asta?Am auzit ca s-ar putea sa am glicemia scazuta,miercuri am sa imi fac niste analize.Ce mi s-a intamplat azi poate fi ceva medical sau e doar o pofta dupa 2-3 luni de cand nu am mancat paine si dulciuri?Daca cineva ma poate ajuta cu un raspuns suplimentar.Cam cate calorii ar contine chiflele alea 3 de paine alba +ciocolata+jumatate de borcan de gem(facut acasa)

definire
30-01-2009, 16:49
Lipsa somnului poate creste pofta de carbohidrati

dedera
30-01-2009, 17:11
dorm minim 8 ore pe noapte dar totul e posibil ,azi am avut si o stare asa de somnolenta.Asta e,am trisat cam mult,rezolvam treaba maine pe banda:))

Cristian Neagu
30-01-2009, 17:26
Incearca data viitoare sa consumi un Fibrobar Light si niste musli cu fructe uscate de ex Excelent de la Sanovita eventual cu un iaurt.Nevoia de dulce apare pe fondul lipsei de carbo, sau pe consum psihic sau nervos.Porcaria e ca daca consumi ciocolata sau dulceata, pe linga un nr f mare de calorii ,dai drumul la insulina si asimilezi totul si depui ca adipos.
Mai bine alegi o zi din 7 sau din 10 in care mai consumi niste carbo, dar nu pe baza de zahar, macar fructoza sau produse light.
Eu pe dieta keto imi pacaleam pofta de dulce cu Cola Light.

dedera
30-01-2009, 17:41
Multumesc mult de sfaturi.Na stiu ca tampenia asta de ciocolata e cam pacatoasa,are 100g,atat am mancat+gem-ul ala.O sa alerg in seara asta si maine dimineata pe stomacul gol si scap de eventuale adipoase+ca am iesit din stagnare....nu mai slabeam de loc si acum vad ca mi-am dat drumu:)).Oricum nu ar fi prima oara cand fac un excess de genu si nu pun nimic pe mine.Asta e ultima oara:))

Alex Popescu
30-01-2009, 18:41
Multumesc mult de sfaturi.Na stiu ca tampenia asta de ciocolata e cam pacatoasa,are 100g,atat am mancat+gem-ul ala.O sa alerg in seara asta si maine dimineata pe stomacul gol si scap de eventuale adipoase+ca am iesit din stagnare....nu mai slabeam de loc si acum vad ca mi-am dat drumu:)).Oricum nu ar fi prima oara cand fac un excess de genu si nu pun nimic pe mine.Asta e ultima oara:))
2 tablete de ciocolata maruie mancate incet sunt mai bune decat orice altceva in opinia mea. plus ca stimulezi si arderea de calorii. efectul de satietate apare putin mai tarziu dupa consumul de ciocolata fata de alte dulciuri dar tine mult mai mult.

dedera
31-01-2009, 12:32
De acum incolo asa o sa fac+ca am vazut si kandia amaruie dar in principal o sa evit ciocolata.Ma simt ''impacat''.Am stat azi 51 de minute pe banda alternand mersul la viteza 5-6 cu alergatul la viteza 9-10.Daca arata bine aparatul am ars 502 calorii.