PDA

View Full Version : Program inceput

junker000
30-01-2009, 23:58
Buna seara, am mai facut sala acum jumatate de an, pt 3 luni, dar m-am lasat, din diferite motive. Acum vreau sa reincep si as dori sa ma pun la punct cu tot ce tine de alimentatie suplimente si program pt antrenament, aici pot cere doar un program pt incepatori sau cum e cazul tinand cont k am mai facut sala, As dori sa stiu cam cat ar trebui sa dureze un circut mai apoi.va multumesc

junker000
30-01-2009, 23:59
am uitat sa va spun ca am 20 de ani, 174-175cm si 64 kg

MihaiD
31-01-2009, 13:42
As vrea sa va intreb .... cum e bine sa fac antrenament .. sunt la inceput .. cu greutati mari .. sau sa incep cu greutati mici ... si cam cat timp daca puteti sa imi spuneti .. multumesc!!

junker000
31-01-2009, 17:16
cu greutati mari in nici un caz pt inceput, iti suprasoliciti muschiul, greutati relativ mici, adica sa nu te fortezi prea tare dar nici sa ridici in gol pana ti se obisnuieste muschiul cu miscarea si greutatea, ca sa poti face exercitiile corect

AirDany
01-02-2009, 10:27
As vrea sa va intreb .... cum e bine sa fac antrenament .. sunt la inceput .. cu greutati mari .. sau sa incep cu greutati mici ... si cam cat timp daca puteti sa imi spuneti .. multumesc!!
la inceput, greutati mici-medii....20 repetari...circuit...

AirDany
01-02-2009, 10:28
cu greutati mari in nici un caz pt inceput, iti suprasoliciti muschiul, greutati relativ mici, adica sa nu te fortezi prea tare dar nici sa ridici in gol pana ti se obisnuieste muschiul cu miscarea si greutatea, ca sa poti face exercitiile corect
verifica-ti pm.