View Full Version : Forta
Salut tuturor!!!f l o a r f l o a r despre mine:
inaltime 1.89 cm,greutate 93 de kg,am 1 an si 4 luni de sala, fac 17 ani in aprilie...ce produs imi recomandati pentru cresterea in forta??deocamdata iau storm,dar nu simt nimic de la el...am 5 mese solide pe zi si 9 ore de odihna.Va multumesc!n o r o c
Cristian Neagu
04-02-2009, 01:29
Incearca alta creatina si energy drink.
Alex Popescu
04-02-2009, 12:17
kre-alkaline e buna??
este buna. iti da forta si energie, dar spre deosebire de alte tipuri de creatina nu provoaca acea retentie hidrica - lucru bun in viziunea mea.
am vaz pe site kre-alkaline pro,o sa dau comanda sapt asta,bafta tuturor!!!n o r o c
Alex Popescu
04-02-2009, 13:08
am vaz pe site kre-alkaline pro,o sa dau comanda sapt asta,bafta tuturor!!!n o r o c
iti recomand sa iei de la EFX. este brand original din cate stiu eu.
asta am sa facc o o l 2 mersin o r o c
pe langa kre-alkaline pro,pot lua si ideal protein pentru masa musculara?tip somatic mezo,am deja putina grasime pe mine
are ceva daca iau ideal cu apa???pe site la redis scrie "O portie se obtine amestecând două măsuri de ”IDEAL PROTEIN” cu o cană mare cu lapte (sau cu apă dacă vreti să slăbiti).eu il iau cu apa..asta inseamna ca slabesc???
are ceva daca iau ideal cu apa???pe site la redis scrie "O portie se obtine amestecând două măsuri de ”IDEAL PROTEIN” cu o cană mare cu lapte (sau cu apă dacă vreti să slăbiti).eu il iau cu apa..asta inseamna ca slabesc???
nu slabesti .. dar cu lapte ai un plus de proteina , calorii ...
Cristian Neagu
05-02-2009, 21:40
pe langa kre-alkaline pro,pot lua si ideal protein pentru masa musculara?tip somatic mezo,am deja putina grasime pe mine
Cre-alkaline EFX e ok la fel si ideal.Ai grija la dietata, dc vrei sa nu te ingrasi evita dulciurile si grasimile animale.
am renuntat la paine..nu mai mananc de 1 luna.dulciuri mananc cam multe..o sa ma rezum la o ciocolata pe saptamana.e bine?
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.