View Full Version : TOMBOLA-2009 -click ptr detalii
andrew21
04-02-2009, 21:21
Salutare : am si eu nevoie de cateva sfaturi...ptr inceput va spun cate ceva despre mine : inaltime1.80,greutate60kg,22ani..ectomorf vreo 75 % .. in principiu nu o sa pot sa ma intrenez decat 3 zile pe saptamana ptr ca fac si ture de noapte unde muncesc..(voi tot la tombola va ganditi ?? titlu e la misto ca sa intre toata lumea ) as vrea sa stiu ce suplimente mi se potrivesc .. ptr ca vad la unii ca au parte numai de minuni cu un antrenament corect si cu unele suplimente .. numai ca eu nu prea le am cu suplimentele.. dau oricat pe cele mai bune,da care sunt alea ??.. eu zic ca se poate sa iau vreo 6-7 kg in 4-5 luni dar nu stiu ce sa iau,gfx8,gain fast...mrp-uri de alea .. proteine .. ash lua de toate .. da nu stiu daca au efect la mine.. sa'mi spuna cineva care a trecut prin faza asta ce e mai bun ca supliment(eu cred ca imi trebuie proteine+carbo + jumbo mass :D) .. si daca sa le iau si in zilele de pauza care sunt 4 pe saptamana.. si in afara de asta .. ce anume pot sa iau tot ca supliment ptr zilele in care sunt la munca, 12 ore nu pot sa mananc decat o singura masa si aia vai de capu ei .. daca sunt batoane sau altceva care tin cat de cat de o masa .. sau doua mese.. astept cat mai multe pareri .. vreau sa incep primele doua sapt fara nimic.. iau deocamdata vitamax ca nu strica..va multumesc .. ma duc si la rubrica cu antrenamente sa intreb ceva..da nu o mai bag pe aia cu tombola ca sigur nu tine.. pa
Fara suparare, dar la un astfel de topic sa nu te asepti ca cineva sa iti raspunda la intrebare...
2.Ai gresit rubrica
andrew21
04-02-2009, 21:51
ptr larry26 :
1. Sunt nou pe site .. si daca am greshit rubrica imi cer scuze fatza de administratori.
2.Daca ai fi putut sa ma ajuti cu vreun sfat si nu ai facut'o din motivu ca am greshit rubrica ..inseamna ca esti frustrat de faptu ca nu exista nici o tombola,si imi pare rau ptr tine
3.Daca nu o sa imi raspunda nimeni,in afara de faptu ca nu ar trebui sa fie grija ta asta,nu e nici o problema..
Nu ai inteles nimic...
Ideea era ca, daca ai fi pus un titlu potrivit si ai fi pus intrebarile la obiect poate ca oamenii in masura sa raspunda (dl Neagu, dl Alex. Popescu, Lukian s.a ) ar fi facut-o.
Cu asta am terminat offtopic-ul.
O seara placuta!
andrew21
04-02-2009, 22:20
Am inteles din prima.Mersi la fel..
Alex Popescu
04-02-2009, 23:49
Am inteles din prima.Mersi la fel..
daca imi spui cum lucrezi te pot ajuta mai mult. sunt niste smecherii care se pot folosi pentru a maximiza efectele suplimentelor/alimentatiei plus ca trebuiesc stabiliti anumiti timpi pentru antrenament daca faci ture de noapte. dintre gainere ti-as recomanda gain fast-ul. merge bine la ectomorfi pe termen lung si este un produs/supliment foarte complex, fapt ce reduce chinul administrarii altor suplimente complementare.
PS: am observat dupa ultima comanda o imbunatatire semnificativa a calitatii batoanelor protein-r si in consecinta ti le recomand ca alternativa pentru perioada in care nu poti manca un alt fel de mancare.
andrew21
05-02-2009, 00:08
pai in legatura cu munca .. am postat la sectiunea antrenament programu meu detaliat, titlu e :Test de inteligentza :D,va multumesc ptr sfatul cu batoanele..eram in dilema mare
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.