View Full Version : Testosteron 19 ani
Am 19 ani, 1.87, 100kg, ma antrenez de 2 ani si jumatate. Pot spune ca mai ales in ultimul an am facut totul ca la carte in ce priveste alimentatia, odihna, antrenamentele.
Din ce am citit am vazut ca nu este recomandata inceperea folosirii suplimentelor test boosters la aceasta varsta, secretia fiind ridicata oricum. Personal cred ca lucrurile astea se adreseaza celor care au intr-adevar pana in 21 ani dar au lacune in dieta, antrenament etc..ei reprezentand cam 90%.
Eu pot spune ca am folosit cam tot ce exista in materie de suplimente, in afara desigur cele care maresc nivelul test (in special BSN si Muscletech).
Ma tenteaza in special produsele Animal Stak, Test, Tribulus si ce as putea obtine cu ele, pentru ca ma gandesc oricat de ridicata ar fi secretia la aceasta varsta tot trebuie sa se vada ceva. A mai experimentat cineva similar ca varsta cu mine...si ce a simtit?
Nu te asteptate de la minuni de la ele. Eu am tot 19 ani si am luat N1-T si nu s-a vazut nimic. Produsele astea au mai mult efect placebo.
Nanu_ionut
05-02-2009, 22:03
salut . parerea mea ca la o varsta ca a ta nu ai nevoie de stimulatoare ale testosteronului, pt ca ai destul, si nu vei avea rezultate mari de la ele . Mai bine ia-ti o proteina buna, creatina, vitamine-minerale . Iti vor folosi mai mult decat aceste stimulatoare. Vorbesc din experienta proprie
Nu a-ti inteles. Eu numai sunt la nivelul de o proteina buna si niste creatina sa cresc. Eu bag in mine de 8-9 milioane suplimente pe luna...numai BSN, Muscletech, MHP. Am dieta buna, odihna, antrenament. Am lucrat cu un antrenor personal timp de un an si jumatate pana am realizat ca deja stiu destule si pot face singur.
Deci eu nu ma numar printre aceea care vor sa sara peste niste etape si omit aspecte ca alimentatia ca sa creasca. Oricat de mare as avea secretia la varsta asta un produs pe testosteron tot se va cunoaste. Am luat secretagogue-one..luekic hardcore..produse pentru gh si am simtit. Astept pareri de la cei care au folosit astfel de produse la o varsta apropiata mie
Nu..nu am genetica necesara dar asta ma ambitioneaza si mai tare sa depasesc anumite niveluri. Pot spune insa ca concurez cu toti prietenii mei de sex masculin..:)...in vremurile de astazi imaginea este totul.
anabolic pak de la biotech ai incercat? Eu nu l-am incercat dar am auzit pareri destul de bune despre el
S-a gandit cineva cand s-a apucat de concurcat ca nu are genetica necesara crezi?
Nu aici voriam sa bat. Te-am intrebat daca ai de gand sa concurezi pt ca bagi in tine ca pret ca unul care concureaza. Priveste asta ca o investitie, ce bagi si scoti.
Revenind la subiect. Animal Stak2 ar fi bun.
Ai dreptate Carrot dar nu este idealul meu sa concurez. Rentabilitatea banilor bagati in mine o obtin prin satisfactiile pe care le am in fiecare zi datorita acestui sport, aspect, incredere, pofta de viata. Multumesc de raspuns, ai folosit si tu Animal Stak? Din ce am vazut mi se pare cel mai complet produs stimulator de acest gen, test boosters, dht blockers, detoxifianti pt ficat.
happy_matei
06-02-2009, 00:20
am prieten de varsta ta care a luat MStak si a fost f multumit de rezultate
cu toate ca am indoieli de administrare la varsta ta in cazul in care nu ai probleme de acest fel
Referitor la Anabolic Pak nu prea am gasit pareri ale utilizatorilor despre el. Am auzit de el...compozitia este buna..dar prefer sa merg pe ceva mai "clasic".
am un coleg (17ani jumate) concureaza si a luat animal test ...si a avut rezultate bune de la el cu 2 cutii administate consecutiv .
Mersi de raspuns. A luat doar Animal Test ? Rezultatele au fost doar in forta..sau si masa?
pai a combinat cu mai multe probabil nu mi`a spus dar a zis ... "ce bine am crescut de la animal test "
deja la nivelul tau aceste substante care doresti sa le iei nu o sa aiba un efect ft vizibil. antreneaza-te in continuare si ai rabdare.
:)))nu astfel de raspunsuri astept eu:P....
Mai sus cineva de 17 ani jumate a folosit Animal test cu efecte foarte bune..asta vreau eu sa aud.:D
atunci incerca si tu daca iti doresti asa de mult. dar nu e obligatoriu ca animal TEST sa aiba efecte si asupra ta. iti dau exemplul meu: animal Pump care multi il lauda la mine nu a avut nici un efect, chiar si cu doza dubla. daca tot vrei sa folosesti astfel de produse incerca mai intai sa-ti faci niste analize care-ti masoara secretia de testosteron si dup-aia daca chiar e nevoie poti incerca dar cu mare atentie pt ca te poti alege cu o dereglare hormonala care o sa-ti faca mari probleme.
Da..asa e..oricum aveam in plan astfel de analize...dar o sa le fac inainte de a trece pe chestii cu adevarat serioase :D...peste 1-2 ani. Produsele de acest gen contin chestii naturale..eticheta este de multe ori mincinoasa..nu sunt chiar asa de periculoase pe cum se crede.
Cristian Neagu
06-02-2009, 07:40
Incearca Natural Sterol de la universal.Eu l-am luat prima data pe la 22 de ani si efectele au fost extrem de vizibile.Ai dreptate in privinta competitiilor de culturism.
Multumesc dl profesor, dar am folosit si nu am prea avut rezultate. Probabil timpului scurt pe care l-am folosit (o luna). O sa incerc eventual cu o doza mai mare pe un timp mai indelungat.
Scufi Groparu
07-02-2009, 11:55
Incearca Natural Sterol de la universal.Eu l-am luat prima data pe la 22 de ani si efectele au fost extrem de vizibile.Ai dreptate in privinta competitiilor de culturism.
In doza normala (6 pe zi) sau marita ?
Evident ca o doza mai mare. La nivelul dl. Profesor 6/zi sunt apa de ploaie. Dozele care sunt recomandate pe eticheta sunt orientative, ele trebuiesc raportate la fiecare individ in parte.Un alt exemplu este la Amino 2700 unde se recomanda 2 serviri pe zi a cate 4 pastile=14g proteina...ft putin...infim chiar. Eu ajungeam sa iau 30-40/zi si tot mi se parea ca nu e suficient.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.