PDA

View Full Version : ce am patit??????

scarlet sim
15-02-2004, 10:39
Probabil am exagerat dar am vrut sa fortez la indreptari, asa fac cam la al 4-lea antrenament.
Am mai avut durerea aceasta dar nu chiar asa de pronuntata, unde ma doare, nici eu nu stiu exact, deasupra fesierului stang, nu pot calca pe piciorul stang cand pun calcaiul jos am senzatia ca am un cutit infipt acolo, poate ca o sa ma indrumi sa merg la medic dar am fost si nu era nimeni acolo fiindca era sambata si nu mai pot astepta pana luni ca ma doare ingrositor de rau spune-mi te rog ce sa fac macar pana luni caNd voi reusi sper sa dau de un medic care sa-mi spuna ce sa fac.

MULTUMESC, SCARLET

Dr.S.Damian
15-02-2004, 13:31
In primul rand repaus la pat (care sa nu fie prea moale). Unge-te cu orice unguent antiinflamator ai prin casa (Diclofenac, Voltaren, Mobilat, Fastum gel), ia Algocalmin sau alt analgetic (poti sa folosesti si supozitor), incepi sa iei Diclofenac pastile si mergi la control.
Va trebui sa interupi un timp antrenamentele pana te refaci. Ai putea sa iei in coniderare cateva sedinte de acupunctura pentru recuperare rapida. Daca vii la mine te pot ajuta cu cateva tratamente prin shiatsu si exercitii de recuperare.