PDA

View Full Version : some help 4girlz pls:D

eley_gurl
05-02-2009, 20:00
buna!..am o mare problema la kre sper k imi veti gasi o solutiee e y e ..am17ani,1.60si 44kg.As dori f mult sa iau in greutate nu am nc un fel de prbl de sanatate pur si simplu am un metabolism prea rapid si raman la greutatea aceasta constanta:mad: Ce ma sfatuiti?Mentionez k sunt FATA si stau in deva ..sunt bune acele suplimente sau batoane?..ce imi recomandati tinand cont si de varsta?Deocamdata nu merg la sala dar mananc ff mult si nu se depune nmc:| As vrea sa castig in+minim5kg..Am nevoie de ajutorul vostru:D Ast.rsp..

happy_matei
05-02-2009, 20:30
sfatul meu e sa astepti pana te maturizezi, sa vezi atunci ce o sa plangi dupa metabolismul asta

mananca 5-6 mese mici pe zi la interval de 2-3 ore, fii atenta sa nu contina junk sau multi carbohidrati simplii altfel vei pune grasime

dar citeste inca o data ce am zis prima oara ;)

Cristian Neagu
05-02-2009, 20:53
Mass bar 2-3/zi

Scufi Groparu
05-02-2009, 21:03
Cu 5-6 mese pe zi accelerezi si mai mult metabolismul.

Grasime nu pui daca mananci carbohidrati simplii. Grasime pui din alte cauze.

cata91muscle
05-02-2009, 21:49
Cu 5-6 mese pe zi accelerezi si mai mult metabolismul.

Grasime nu pui daca mananci carbohidrati simplii. Grasime pui din alte cauze.

esti sigur??c a p z i

Scufi Groparu
05-02-2009, 22:04
Bea tu suc de mere si anunta-ma daca te-ai ingrasat. Multumesc.

cata91muscle
05-02-2009, 22:29
Bea tu suc de mere si anunta-ma daca te-ai ingrasat. Multumesc.

din pacate m-am ingrasat, dar mai demult...
beau si suc de mere si mananc si ciocolata si alte kestii dar doar dimineata si dp antrenament, in rest carbo complecsi

Scufi Groparu
05-02-2009, 22:36
Cum am si zis, depinde cum ii mananci.

Lukian
05-02-2009, 23:15
No. 1 = excesul de calorii
No. 2 = fluctuatii ale nivelului insulinei(prin carbo simplii)

eley_gurl
05-02-2009, 23:49
matei..inteleg c vrei sa spui dar totusi..sunt PREA slaba si am facut deja o obsesie ..in+imi strica toata fizionomia,kiar unele relatii ..am de suferit doar fiindca ..sunt prea slaba:|pofta de mancare am dar nu se depune nimic..am incercat si tonotill,diferite diete de ingrasare fara rezultat!Pe langa mass bar ar trebui sa merg si la sala nu?Si banuiesc k ar trebui sa urmez si un regim adecvat..nush c sa zic as plati oricat as face orice sa scap de problema astac o n f u

Scufi Groparu
05-02-2009, 23:52
Nu mai bine pui o poza cu tine, si decide un BAIAT daca ar trebui sa te mai ingrasi sau nu ?:D

Astfel scapi si de complexe.

Cristian Neagu
06-02-2009, 00:00
Daca ai sta in Buc te-as scapa de problema asta in 2-3 luni, daca ai fi dispusa sa maninci 4-5 mese/zi si sa faci sala.

eley_gurl
06-02-2009, 00:10
Pey ..o sa vin la vara dar nu o sa stau mult din pacate.O sa merg aici la sala dar sincer nu prea am incredere in antrenor si nu cred k o sa reusesc cva de una singura:(As fi f recunoscatoare dk m-ati putea ajuta pana la urma aveti cva experienta in spate;)Kt despre poze ..mai bn lasa'mi un msj privat, pana atunci cred k ajunge poza de la avt:P:D

Scufi Groparu
06-02-2009, 00:11
E mica

GeorgeMarius
06-02-2009, 00:15
cika dak faci mult sex te ingrasi asa ca....baga mare

happy_matei
06-02-2009, 00:15
eu cand am inceput regimul de ingrasat am inceput prin suplimentare cu vitamine ( mi-au dat pofta de mancare )
cum am zis, multe mese mici complete la interval de 2-3 ore
primele 2 zile a fost nasol ca nu eram obisnuit sa mananc asa des, mai ales dimineata, dar dupa o saptamana era perfect normal
incearca usor usor, saptamana asta 3 mese la ore fixe, sapt viitoare 4, sapt cealalta 5

PS: daca vrei sfaturi pe bune si nu matrimoniale, vezi ce faci cu pozele ca sunt destui ciudatei ;)

Lukian
06-02-2009, 00:36
Te-ai cautat de probleme medicale? Hipertiroidism, probleme de absorbtie de nutrienti, vitamine sau minerale, etc...

erik
06-02-2009, 00:37
O dieta de "ingrasare" poate declansa anumite probleme de sanatate, nu e o idee foarte buna. In principiu, conditiile ar fi efort fizic nu foarte intens sau de lunga durata, de 3-4 ori pe saptamana; o alimentatie bogata in carbohidrati, incearca sa mananci paste, orez, paine, chiar si dulciuri in cantitati mici. Dar asigura-te ca nu faci asta o perioada lunga, iti pui sanatatea in pericol.
Lasand glumele la o parte, o poza ar fi de mare folos - fa-o de la gat in jos, daca nu vrei sa te vedem.

Popi
06-02-2009, 01:21
Tot ce trebuie sa sti pentru a te ingrasa e ca trebuie sa consumi mai mult decat "arzi". Cauta pe net un tabel cu valoriile nutrionale ale alimentelor si alcatuieste-ti un regim hipercaloric. Insa, ai mare grija, nu te lasa prinsa de junk food chiar daca dpdv caloric sunt bune pentru tine, usor de preparat si gasit, esential este sa fi sanatoasa si mai apoi sa ai "forme". Un progam de antrenament ar fi deasemeni indicat. Daca nu ai incredere in antrenorul tau poti cauta pe net cam tot ce te-ar putea ajuta...diete, exercitii, odihna, suplimente. Poti sa pui o poza si in felul asta poti primi eventual mai multe sfaturi...evident poti sa acoperi fata..;))

eley_gurl
06-02-2009, 01:24
Ms matei de sfaturi:) O sa imi fac totusi abonament la fitness si o sa incerc sa maresc nr de mese sper sa dea rezultate..kt despre prbl de sanatate..cum am zis doar metabolismul rapid si asimilarea grea a calciului ..tot ce mananc se depune pe burtika iar in max4ore e din nou..plata:| Slabesc f repede dar de ingrasat..mai greu.Vreau sa pun kteva kg kre sa si ramana atata tot

Popi
06-02-2009, 01:31
Fara sport, cu un mod de viata sedentar acele kg tot se vor pune dar nu uniform si nicidecum intr-un mod care sa placa sexului opus..coapse, solduri, abdomen. Citeste si mai sus ce ti-am scris:P

Cristian Neagu
06-02-2009, 07:37
Desi e alb-negru sunt de acord cu Popi!

eley_gurl
06-02-2009, 12:29
crede-ma..orice as manca,in cantitati mari sau nu,NU se depune decat pt scurt timp si nu unde ar trebui:D La sala am fost doar pt scurt timp pt k nu am fost multumita de 'profesionalismul' antrenorului dar ma rog..o sa merg la alta sala:P Stiu k multe fete ar vrea s a fie k mn dar dk eu nu sunt multumita de mine..asta conteaza. Dar de unde pot face rost de acele suplimente mass bar??kt despre poza..nush sa tr:D

Cristian Neagu
06-02-2009, 12:38
http://www.redis.ro/Web/ListProducts.php?CategoryId=16

eley_gurl
06-02-2009, 12:55
k..multumesc!O sa revin cu rezultatele;)