View Full Version : ce suplimente sa iau pt articulatii dureroase
ce suplimente ar trebui sa iau pt intarirea articulatiilor. imi fac un zgomot ciudat mojoritatea iar cea dintre palma si antebrat de la un timp ma doare ingrozitor. Animal FLEX e bun? a incercat cineva? sau chiar alta varianta mai ieftina daca e si eficienta
jikatuki
06-02-2009, 09:33
Animal Flex e produsul no.1 pentru articulatii.Dai un ban da' stai in fata,decat sa iei un produs mai ieftin si sa nu te mutumeasca mai bine iei un produs cu care mergi la sigur(desi nici Animal Flex nu mi se pare ca ar avea un pret exagerat).
Cristian Neagu
06-02-2009, 12:41
Eu am inceput de 2 zile cu Glucosamina , voi continua cu Animal Flex.
ms pt sfaturi, o sa incerc animal Flex
alex_cucli
09-02-2009, 23:27
mie mi-a mers foarte foarte bine cu "Bio-Glucosamin Plus" poti sa incerci...
Alex Popescu
09-02-2009, 23:42
ce suplimente ar trebui sa iau pt intarirea articulatiilor. imi fac un zgomot ciudat mojoritatea iar cea dintre palma si antebrat de la un timp ma doare ingrozitor. Animal FLEX e bun? a incercat cineva? sau chiar alta varianta mai ieftina daca e si eficienta
eu mi-am "uns suruburile" cam 9-10 luni cu Animal Flex si pot spune ca ma simt mai tanar acum. este adevarat ca ma uzasem rau la nivel articular, este adevarat ca nici acum nu sunt ok dar...diferenta dupa cateva luni de folosire a acestui supliment este foarte mare.f o r t o
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.