View Full Version : Amino 2700
stickzor
06-02-2009, 23:20
Buna seara. As dori sa va intreb daca sunt buni pt slabit amino 2700.Eu ii mai combin cu L-Carnitin si fac numai definire. astept raspuns. va multumesc.
Cred ca e unul din cele mai dezbatute subiecte din era noastra..amino 2700. Sunt buni da, sunt proteina predigerata. Daca folosesti doar aminoacizi in locul tau as folosi peste 20-30 pastile pe zi..portia de 4 pastile (7g proteina) cat recomanda ei e foarte mica. Rezultatele le obtii dubland sau tripland dozele scrise de ei pe eticheta.
Alex Popescu
07-02-2009, 08:55
Cred ca e unul din cele mai dezbatute subiecte din era noastra..amino 2700. Sunt buni da, sunt proteina predigerata. Daca folosesti doar aminoacizi in locul tau as folosi peste 20-30 pastile pe zi..portia de 4 pastile (7g proteina) cat recomanda ei e foarte mica. Rezultatele le obtii dubland sau tripland dozele scrise de ei pe eticheta.
de acord cu tine in ceea ce priveste dozajul. totusi nu imi amintesc (poate gresesc aici) ca pe amino 2700 sa scrie hidrolizat, ceea ce dupa cunostintele mele nu inseamna aminoacizi ci peptide in cel mai bun caz.
revenind la intrebare...nu exista raspuns pentru modul in care a fost formulata. aminoacizii in general ajuta in procesele de slabire, dar importanta este schema dupa care slabesti si nu consumul de aminoacizi. daca nu respecti principiile fundamentale de nutritie in regimul de slabire, consumul de aminoacizi chiar nu are nici o importanta.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.