nutzulol
07-02-2009, 23:32
buna ..am 27 de ani 1:77 si 80 de kg..am inceput sa merg la sala de vreo 6 luni ..la inceput am mers in ideea sa slabesc dar am obs ca grasimea se ducea dar ramaneam la aceleasi kg .in fine
acum o saptamina miam luat cell max voluminizer marca weider si proteine isoprox marca nutrytec ..cel maxu are in el creatina si altele ..
pe cel max scrie ca se iau 40 de g inainte de antrenament e bine asaż??
si proteinele iau dupa antrenament 50 de g si seara inca 50 de g .
amestecul il fac cu apa rece ..se dizolva bine
chestia e ca de cand am inceput sa le iau mananc ca disperatul adica daca nu mananc la timp ma iau nisthe crampe de numa ...si ash dormi intruna:)).
primele 2 zile cand leam luat am avut nisthe dureri de stomac de numa dar acum numai am treaba ..v5reau sa stiu daca dozele sunt bine si daca e normal foamea si somnu:)
in schimb de functionat pot zice ca sunt bune chit ca iau doar de o saptamina incep sa simt efecte ..multumesc anticipat
acum o saptamina miam luat cell max voluminizer marca weider si proteine isoprox marca nutrytec ..cel maxu are in el creatina si altele ..
pe cel max scrie ca se iau 40 de g inainte de antrenament e bine asaż??
si proteinele iau dupa antrenament 50 de g si seara inca 50 de g .
amestecul il fac cu apa rece ..se dizolva bine
chestia e ca de cand am inceput sa le iau mananc ca disperatul adica daca nu mananc la timp ma iau nisthe crampe de numa ...si ash dormi intruna:)).
primele 2 zile cand leam luat am avut nisthe dureri de stomac de numa dar acum numai am treaba ..v5reau sa stiu daca dozele sunt bine si daca e normal foamea si somnu:)
in schimb de functionat pot zice ca sunt bune chit ca iau doar de o saptamina incep sa simt efecte ..multumesc anticipat