PDA

View Full Version : brate

Aalyn
15-02-2004, 22:18
salut!am probleme cu bratele,de 2,3luni nu mai vor sa creasca de ce??desi am avut circumferinta bratelor 49cm pina acum 3 luni, in momentu de fata am 45cm cald,antrenamentu pt brate este urmatorul;marti - flexi cu bara din picioare:4seri a cite8-10: -flexi cu ganterele: 4seri 8-10 r -flexicu bara ez la scoot; 4seri 8-10 -hammer cu o gantera 2 seri 10-12 la acest antrenament de biceps maresc greutatea la seriile 2si 3 ajungind cu bara la 90kg cu ganterele la30kg cu ezla60kg . triceps -impinns orizontal 4 s 6-12r ;extensi din orizontal cu ez 3s 6-12r;eztensi cu un brat cu gantera 3s 6-8r;extensi la cablu2s 15-20r(greutate mica).La fel ca la biceps maresc greutatea la 2-3serie.La 2-3 saptamini schimb antrenamentu.Desi ma alimentez f. bine si odihna la fel.

Dr.S.Damian
17-02-2004, 12:50
Eu cred ca este vorba de o carenta de "i"-uri... :D
Daca ai scrie "serii" in loc de "seri" si "flexii" in loc de "flexi", sigur ti-ar creste si bicepsul :D

Sper ca nu te-ai suparat...

Esti sigur ca nu cazi in tentatia de a pune multa greutate, sacrificand astfel calitatea executiei?
Sa stii ca e mai productiv sa lucrezi cu greutate ceva mai mica, dar executand miscarea corect, fara (prea multa) trisare sau ajutor din partea partenerului.
In privinta exercitiilor, ce sa-ti zic: sunt ok alese, dar ai putea sa te limitezi la 3 exercitii pentru fiecare grupa si eventual sa lucrezi serii compuse.

JohnnyBravo
17-02-2004, 13:28
49? de cat timp te antrenezi? folosesti sau ai folosit steroizi?