PDA

View Full Version : xxxxx

Andrei AAA
16-02-2004, 11:46
Am luat acum 5 luni 3 fiole de Decanofort(fara sa stiu) deodata.Apoi dupa 1luna am luat iar 3 fiole deodata(oral,ca si in primul caz).De atuci am inceput sa ma simt rau.Am 18 ani,1.78m,75kg.Trag de fiare de aprox 1 an.Observ ca am sch. de tonus si dispozitie(in general nu am chef de nimic,inainte imi era urat sa stau sg in casa sau pe strada),dar observ ca s-a maiameliorat ce si ce,dar ca inainte tot nu sunt.Am fost la medic, mi-am facut analizele si mi-a iesit ASLO 400,doar atat.Mi-a mai descoperit ca am urticarie(punctulete mici si rosiicare se umfla cam dupa 15-30 min apoi supa cateva ore disp.,este urtic sau pot fi edeme?).Nu prea maiam nici libidou iar cantit de sperma e vizibil redusa.Va rog sa-mi spuneti , sunt reversibile aceste efecte asupra creierului?ce alte organe mai pot fi afectate?poate fi aceasta stare din cauza supraantrenamentului sau dincauza virstei?(eu si inainte mai eram asa dar in proportii mult mai mici)saudin cauza vreumuivirus gripal(si unii colegi am obs ca au perioade asemeni).Inainte nu prea puteam sa dorm dar acum pot maibine,mai rau dupa ce ma antrenez,inspecial ma simt raulaochi,ma sidor putin.Va rog din suflet sa-mi spuneti care e cauza,eu sunt ingrij.din cauza Decanof.Cat timp mai tin efectele?
secundare?O sa-mi revin la normal?

Dr.S.Damian
21-02-2004, 16:28
Cred ca tu m-ai mai intrebat odata despre Decanofort.
In primul rand Decanofortul nu se ia pe cale orala si nu cred ca are vreun efect administrat astfel. Pe de alta parte, 3 fiole nu inseamna mare lucru (ma refer la toxicitate). Daca ai fi luat o luna de zile, zi de zi cate 3 fiole injectabil, era altceva.
Deci nu cred ca manifestarile tale au vreo legatura cu Decanofortul.
In tot cazul, nu mai lua, nici oral si nici altfel.
Urticaria e una, edemele sunt cu totul altceva.
Nu stiu ce sa iti spun... Descrii o multime de simptome care nu se leaga intre ele, si oricum fara sa te consult nu am cum sa-mi fac o parere obiectiva.
Ca o concluzie (partiala): nu sunt efecte secundare de la Decanofort.