PDA

View Full Version : Masa+slabit in acelasi timp?!

joynt2002
11-02-2009, 14:09
Salut...vin si eu cu o mare rugaminte...am 22 ani 1.80 inaltime si 103kg...fost sportiv de performanta,m-am lasat din cauza unei accidentari(dubla fractura la oasele antebratului radiusul si ulna-cred ca asa le zice) si am luat proportii,adica "burta si colac"...pe restul corpului nu am pus grasime dar nici nu se vad grupele de muschi...Dupa 2 ani de repaos mana s-a vindecat si m-am luat de sala...am aproape 3 luni de cand am inceput si tot nu se vede nimic:(.Am un program foarte aiurea,adica de dimineata (ora 7) cand ma trezesc pana la ora 17 nu am timp sa mananc...de la 15 la 17 merg la sala,iar dupa 17 apuc sa mananc cate ceva si va dati seama ce infometat sunt...Obiectivul meu este sa dau burta jos si in acelasi timp sa pun si eu pe mine cate ceva(la piept,umeri,brate,trapez) si chiar nu stiu cum pot face ceva sa dea rezultate.As vrea sa iau suplimente,dar ce ma poate ajuta?Multi spun sa iau proteine pe timpul zilei daca tot nu mananc...nu stiu daca e bine...Am citit pe forum era cineva care slabise f mult doar cu batoane fibrobar...Ca antrenament : fac 5 antrenamente pe saptamana(luni-vineri) in care lucrez majoritatea grupelor de muschi+bicicleta;la fiecare antrenament beau aprox 2 litri de apa plata in max 2 ore...stiu ca e gresit ce fac si am mare nevoie de ajutor,din aceasta cauza am apelat la dv.Multumesc

lica_iacob
11-02-2009, 16:37
masa+slabit??????scuzama dar asa visam si eu.am fost in situatia ta .citeste topicul meu cred ca te va ajuta enorm.m-am chinuit 1 an sa dau jos colaceii eram disperat.dar citez pe cineva ;grasimea nu sa pus in 2 luni si nici nu va disparea asa de repede.rabdare .......daca nu ai cum sa maninci pe parcursul zilei cumpara niste batoane proteice FIBROBAR...scuze administratorului pentru reclama....dar nu incerca ce a facut persoana de care ai citit tu...ca a slabit numai cu batoane.NU E SANATOS garantat pui la loc cam tot ce ai dat jos.nu recomant slabirea fortata.nu mai minca dupa ora 7 seara .daca iti permiti cumpara proteine cu low carb.elimina painea cartofii pastele fainoase mai ales seara.iar cu apa daca bei 2 litri de apa in doua ore iti umfla burta si nu mai scapi de ia in veci.slabeste intai si dupa aia pune masa de calitate.repet am trecut prin ce treci tu.BAFTA

Cristian Neagu
11-02-2009, 16:40
Slabeste si apoi faci si masa.

joynt2002
11-02-2009, 23:28
Mi-am luat fibrobar...chiar de azi am inceput regimul,si la recomandarea patronului de unde iau suplimente am luat un tub de Amino Fuel...e bine sa iau?Regimul il tin cu rigurozitate dar nujt dak e bine sa iau si aminoacizi...mi s-a recomandat sa iau 3 linguri inainte de antrenament si 3 inainte de culcare...

Cristian Neagu
12-02-2009, 02:56
Amino ajuta masa musculara sa se mentina, in conditiile unei diete hipocalorice.