View Full Version : Bcaa
crackytzy
11-02-2009, 18:10
Vreau sa stiu eu EXACT ce face BCCA`ul :|. Am citit multe descrieri like : ode. Prima se refera la faptul ca BCAA imbunatateste producerea de insulina. S-a demonstrat faptul ca suplimentarea cu BCAA, impreuna cu consumul de carbohidrati, dupa exercitii intense, creste debitul final de insulina cu 221% insa, daca nu se consuma leucina, procentul de crestere este de doar 66%. Leucina este primul dintre BCAA care este oxidar si, din aceasta cauza., este cel mai eficient in a secreta insulina din pancreas. Acest lucru este important deoarece insulina este factorul care initiaza cascada metabolica. Al doilea efect al BCAA este faptul ca ajuta la producerea de proteine, necesare cresterii musculare. ...
Aiureli.
La ce ajuta?
Este bun?
definire
11-02-2009, 18:44
Stimuleaza sinteza proteinelor, furnizeaza energie, arde grasimea , creste functia imunitara, scade nivelul cortizolului, reduce durerea musculara post antrenament. BCAA ingerati inainte de antrenament previn distrugerea muschiului in timpul acestuia
Alex Popescu
11-02-2009, 23:11
Stimuleaza sinteza proteinelor, furnizeaza energie, arde grasimea , creste functia imunitara, scade nivelul cortizolului, reduce durerea musculara post antrenament. BCAA ingerati inainte de antrenament previn distrugerea muschiului in timpul acestuia
;)
<TESTOSTERON>
25-06-2009, 13:34
Buna ziua domnule doctor! Am si eu o problema cu suplimentul BCAA ,in timpul antrenamentului cand il folosesc ma apuca toate caldurile si transpir foarte mult
Va multumesc anticipat!
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.