PDA

View Full Version : Suplimente

Augustin000
11-02-2009, 20:39
Buna ziua, am 17 ani 1 84 si 70 kg. Fac sala de 4 luni si azi mi-am cumparat un butoias de Total mass 4200 de 1.5 kg. Mananc 3 mese medii pe zi. Prospectul spune sa se consume 2 portii pe zi de 150 g. Deci suiplimentul va tine 2 saptamani. Este de ajuns ? Sau am nevoie sa mai cumpar ? Daca da pentru cat timp? Pot avea efecte adverse de genul durerilor de stomac sau de rinichi sau ficat ? Multumesc anticipat !

Nanu_ionut
11-02-2009, 21:19
Efecte adverse nu vei avea decat atunci cand nu respecti doza recomandata pe cutie. In legatura cu portia de proteine, trebuie sa iti calculezi cate proteine mananci zilnic, adica 2 gr / kg corp . Parerea mea este ca ti-ar trebuie 4-5 mese solide + 2 de suplimente..

Alex Popescu
11-02-2009, 23:14
Deci suiplimentul va tine 2 saptamani. Este de ajuns ? Sau am nevoie sa mai cumpar ? Daca da pentru cat timp?

vrei sa mai faci sala doar 2 saptamani sau care este ideea? vrei sa te faci cat ronnie colleman in 2 saptamani cu butoiasul ala?

Augustin000
11-02-2009, 23:32
nu vreau sa ma fac ca ronnie coleman :P. Stiu ca in 2 saptamani nu se face mare lucru si tocmai asta vreau sa aflu pt ca am auzit de la multe persoane ca doar dintr-un "butoias" dinasta lea crescut burta sau au devenit grasi faze dinastea, e cam greu de crezut dar am vrut sa ma asigur ca efectele nu sunt chiar atat de puternice.

Alex Popescu
11-02-2009, 23:36
nu vreau sa ma fac ca ronnie coleman :P. Stiu ca in 2 saptamani nu se face mare lucru si tocmai asta vreau sa aflu pt ca am auzit de la multe persoane ca doar dintr-un "butoias" dinasta lea crescut burta sau au devenit grasi faze dinastea, e cam greu de crezut dar am vrut sa ma asigur ca efectele nu sunt chiar atat de puternice.

nu iti face probleme pentru asta. si nu mai asculta acele persoane. daca emit asemenea aberatii este clar ca nu au habar despre ce vorbesc.

Augustin000
12-02-2009, 16:16
ok, multumesc pentru ajutor :D mai am o singura intrebare :D am citit pe cutie si scrie ca acest prost contine creatina...pot aparea afectiuni de la folosirea lui ?

BogdanMM
12-02-2009, 17:24
ok, multumesc pentru ajutor :D mai am o singura intrebare :D am citit pe cutie si scrie ca acest prost contine creatina...pot aparea afectiuni de la folosirea lui ?

sa consumi destule lichide pe zi si nu o sa ai nici o problema

Augustin000
12-02-2009, 20:49
ok, multumesc mult pentru ajutor !