View Full Version : sfat suplimente
salutari
am nevoie de niste suplimente dar nu stiu care sunt mai bune in cazul meu, asa ca va rog sfatuiti-ma.am 23 de ani, 185 cm, 92 kg si sunt mezomorf.merg la sala de 4 ori pe saptamana si antrenamentul este cam asa:
luni: piept+biceps
marti: picioare+abdomen
joi: spate+triceps
vineri: umeri+trapez+abdomen
de asemenea dupa fiecare antrenament fug 15 minute pe banda sau pe bicicleta eliptica.
daca are relevanta, vreau sa mentionez ca am un loc de munca sedentar (birou) si asta nu imi permite sa fac alte activitati in timpul zilei, asa ca tesutul adipos este si el la locul lui si mananc la ore fixe.
acestea fiind zise va rog recomandati-mi niste suplimente nutrivite (in primul rand vreau sa scap de tesutul adipos de pe burta si dupa aia sa mai pun masa)
P.S As dori sfatul unui profesionist
Va multumesc!
Cristian Neagu
12-02-2009, 13:25
Unydine,L-carnitina si Animal Cuts.
cata91muscle
12-02-2009, 13:28
pt a scapa de tesutul adipos ai nevoie de l-carnitina si un supliment proteic din zer sau o combinatie de proteine(ex prot whey sau prot mix) ar fi bun alaturi de un regim
gasesti pe www.redis.ro
Domnule Neagu suplimnetele care mi l-ati recomandat sa le iau dupa cum scrie in prospect?iar l-carnitina sa fie pastile sau praf?mi s-a mai recomandat sa folosesc si supliment proteic din zer.este nevoie sau doar dupa un anumit timp?
va multumesc
Cristian Neagu
12-02-2009, 20:36
Pentru inceput ar merge fara zer sa vedem cum evoluezi.
mihailovic17
13-02-2009, 21:14
sall d-nu neagu
ma numesc marian am 17 ani 1,90 aproape si fac sala de 6 luni. am inceput sa iau natural sterol de 2 sapt.
Intrebarea este cam in cat timp se vad rezultatele si dk e bn sa iau in combinatzie cu creatina .. respect
domnule profesor,
sapt asta o sa imi comand produsele recomandate, dar inainte de asta, as mai avea inca o data nevoie de sfatul dumneavoastra.Am citit despre Unidyne si Animal Cuts ca, cresc pulsul f mult, iar eu am fost diagnosticat cand am fost mic cu suflu sistolic (nu stiu daca au legatura una cu alta), dar alte probleme cu inima nu am avut.Rugamintea mea este sa imi spuneti daca aceste produse care mi le-ati recomandat se pot administra impreuna in aceasta cauza.daca se pot, spune-ti cum, tinand cont ca merg la sala 4 zile pe sapt.
va multumesc!
Cristian Neagu
16-02-2009, 15:57
sall d-nu neagu
ma numesc marian am 17 ani 1,90 aproape si fac sala de 6 luni. am inceput sa iau natural sterol de 2 sapt.
Intrebarea este cam in cat timp se vad rezultatele si dk e bn sa iau in combinatzie cu creatina .. respect
Salut!La 17 ani NS nu te ajuta prea mult, el stimuleaza secretia de testo care e oricum crescuta la virsta ta.Creatina e ok.
Cristian Neagu
16-02-2009, 15:58
domnule profesor,
sapt asta o sa imi comand produsele recomandate, dar inainte de asta, as mai avea inca o data nevoie de sfatul dumneavoastra.Am citit despre Unidyne si Animal Cuts ca, cresc pulsul f mult, iar eu am fost diagnosticat cand am fost mic cu suflu sistolic (nu stiu daca au legatura una cu alta), dar alte probleme cu inima nu am avut.Rugamintea mea este sa imi spuneti daca aceste produse care mi le-ati recomandat se pot administra impreuna in aceasta cauza.daca se pot, spune-ti cum, tinand cont ca merg la sala 4 zile pe sapt.
va multumesc!
Da cresc pulsul si ar putea avea contraindicatii daca ai fi bolnav de hipertesiune arteriala, dar nu cred ca esti.De luat va trebui sa le iei zilnic.
d-le neagu,
in sfarsit mi-au ajuns si suplimentele de mai sus pe care mi le-am comandat.dar inainte sa incep sa le iua va rog sa imi ziceti cum sa le administrez corect astfel incat sa pot beneficia la maxin de calitatile lor.daca ajuta vreau sa mentionez ca prima masa o iau la 7 inainte sa plec la servici.dupa care pe la ora 9 ca si "gustare" beau o cana de cafea naturala, la ora 12 servesc pranzul, indeva pe la ora 3-4 o gustare de fructe (ultima masa inainte de antrenamentul de la ora 6) ora7-8 masa de seara.tinad cont de aceste astepcte va rog sa imi spuneti cu sa iua suplimentele enumerate mai sus.
Va multumesc!
Cristian Neagu
25-02-2009, 05:29
L-carnitina : dimineata in ceai/cafea , inainte de antrenament si seara inainte de culcare la distanta de mese
Unydine-dimineata si inainte de antrenament
Cuts-o doza inainte de antrenament.
Ultimile 2 se recomanda asociate cu cafea+o aspirina tamponata.
ash dori un concentrat proteic fara creatina sau androgeni...ce imi recomandatzi?:D
L-carnitina : dimineata in ceai/cafea , inainte de antrenament si seara inainte de culcare la distanta de mese
Unydine-dimineata si inainte de antrenament
Cuts-o doza inainte de antrenament.
Ultimile 2 se recomanda asociate cu cafea+o aspirina tamponata.
salutari d-le neagu
vreau sa va multumesc pentru sfatul dumneavoastra.azi este a 6-a zi de cand iau suplimentele si imi merge f bine cu ele.am reusit sa slabesc 2 kg cu ajutorul lor, al antrenamentelor aerobe si anaerobe si de asemenaea cu ajutorul unui regin echilibrat.
Ar fi indicat sa iau si ceva proteina, scopul meu principal e sa dau jos burta.daca da, va rog sa imi recomandati un produs.
va multumesc
carlitos
02-03-2009, 19:45
sal,as vrea sa stiu daca se poate administra creatina in combinatie cu total mass,si in ce cantitate,va multumesc frumos
Total Mass are deja suficienta creatina nu mai e nevoie sa mai adaugi.
ProteinMix-R
dc ProteinMix-R si dc nu Prot-R85?care sunt avantejele unuia in defavoarea altuia si dc este asa diferenat la pret?
cata91muscle
09-03-2009, 14:15
dc ProteinMix-R si dc nu Prot-R85?care sunt avantejele unuia in defavoarea altuia si dc este asa diferenat la pret?
protmix are mai multe surse de proteine(zer,lapte si albus de ou) pe cand prot r85 are proteina din soia si o concentratie mai mica de prot din lapte
protmix are mai multe surse de proteine(zer,lapte si albus de ou) pe cand prot r85 are proteina din soia si o concentratie mai mica de prot din lapte
deasemenea valoarea biologica e mai mare la protmixn a u g h
Cristian Neagu
09-03-2009, 19:52
salutari d-le neagu
vreau sa va multumesc pentru sfatul dumneavoastra.azi este a 6-a zi de cand iau suplimentele si imi merge f bine cu ele.am reusit sa slabesc 2 kg cu ajutorul lor, al antrenamentelor aerobe si anaerobe si de asemenaea cu ajutorul unui regin echilibrat.
Ar fi indicat sa iau si ceva proteina, scopul meu principal e sa dau jos burta.daca da, va rog sa imi recomandati un produs.
va multumesc
Momentan doresti o slabire, deci niciun concentrat proteic nu cred ca este indicat.Daca esti ingrijorat ca slabesti si din masa musculara, poti lua Amino 2700 cite 3-4tb dimineata , dupa efort si seara.
Momentan doresti o slabire, deci niciun concentrat proteic nu cred ca este indicat.Daca esti ingrijorat ca slabesti si din masa musculara, poti lua Amino 2700 cite 3-4tb dimineata , dupa efort si seara.
Multumesc pentru sfatul acordat.Eu ziceam sa iau un concentrat proteic in ideea de a-mi asigura o alimentatie hiperproteica, care din cate am citit eu pe forum ajuta la slabire/definire.
inca o chestiune daca se poate....sapt asta termin cu Animal Cuts si Unidyne.Dupa parearea d-voastra ar mai trebui sa imi cumpar in continuare sau as putea continua cu L-carnitina(nutrimaxx) si omega complex.zic asta pentru ca A Cuts si Unidyne sunt destul de scumpe.
va multumesc inca o data!
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.