View Full Version : administrarea creatinei
Creatina trebuie luata zilnic? Sau innainte de antrenament? am 19 ani, 172cm, 70kg. cate grame trebuie sa iau? 5g sunt suficiente?
definire
12-02-2009, 22:28
Creatina poate stresa rinichii daca este luata prea mult timp ?
Nu trebuie administrata zilnic si nu are prea mare importanta momentul administrarii. Cantitatea pe care vrei sa o iei o calculezi raportata la nevoile corpului tau.
Alex Popescu
12-02-2009, 23:06
Creatina poate stresa rinichii daca este luata prea mult timp ?
orice ar spune producatorii si diversii "guru" eu sunt de parere ca DA.
Ce intelegem prin "prea mult timp"?
eu iau de 4 luni doar innainte de antrenament in jur de 3-6g (difera de suplimentele care le-am luat) e mult?
eu iau de 4 luni doar innainte de antrenament in jur de 3-6g (difera de suplimentele care le-am luat) e mult?
Nu e mult atata timp cat bei destula apa
mihailovic17
13-02-2009, 21:13
sall ma numesc marian am 17 ani 1,90 aproape si fac sala de 6 luni. am inceput sa iau natural sterol de 2 sapt.
Intrebarea este cam in cat timp se vad rezultatele si dk e bn sa iau in combinatzie cu creatina .. respect
lucianstanciu
09-06-2009, 12:44
As vrea sa ma lamuriti si pe mine in leg cu o problema.. Eu fac sala de 5 luni si de o luna jumate iau creatina cate 10 pastile pe zi dupa masa dimineata si seara. Ma intereseaza dak ma poate lamuri cineva cum este cel mai indicat sa o iau si in ce cantitate . Va multumesc
adytza_c
16-06-2009, 23:08
orice ar spune producatorii si diversii "guru" eu sunt de parere ca DA.
si, cam cat timp daca este luata...?b u l b as vrea sa iau creatina, am 15 ani...am nevoie la fotbal;) dar dc asa se pune problema...n-am chef sa ajung sa caut pe rinichi pe okazii.ro s u z e t
Xebastian
19-06-2009, 20:40
scuzati ca ma bag si eu peste topicu asta dar are legatura cu administrarea creatinei
Spre ex Stormu , se ia si in zielle fara antrenament sau nu ? , si daca DA atunci cand e mai indicat
Multumesc
happy_matei
20-06-2009, 14:38
scrolleaza sus si vezi ca e un buton de search, i-a da-i u mamita o cautare rapida pe forum sa vezi cum gasesti raspunsurile deja scrise
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.