PDA

View Full Version : SuplimenteNutritie

Dany C
12-02-2009, 23:40
seara buna domnule profesor,am si eu niste intrebari,dupa antrtenament am inceput sa beau ceva care mia zis instructoru ceva cu zer supliment cred ca este... dupa antrenament 500-600 ml..denumirea oficiala ca sa il pot sa il comnad care este pt ca am intrebat la sala cum se numeste si mi-a zis ca nu se prea gaseste.desii cred ca face parte din reclama ..ca sa stiu ce sa imi comand..si inca ceva ce produse sa imi mai comand? o sa imi iau si pastilele acelea la 77 de lei,dar pe langa astea ce imi recomandati dumneavoastra sau domnul alex popescu..doar denumirile si cum ar trebui luate fiecare...stiti povestea mea 130 kg.180 inaltime.27 de ani si daca exista ceva care sa imi arda grasimea si sa o transforme in energie si cum se numeste acel produs!!!!...multumesc

Alex Popescu
15-02-2009, 20:20
seara buna domnule profesor,am si eu niste intrebari,dupa antrtenament am inceput sa beau ceva care mia zis instructoru ceva cu zer supliment cred ca este... dupa antrenament 500-600 ml..denumirea oficiala ca sa il pot sa il comnad care este pt ca am intrebat la sala cum se numeste si mi-a zis ca nu se prea gaseste.desii cred ca face parte din reclama ..ca sa stiu ce sa imi comand..si inca ceva ce produse sa imi mai comand? o sa imi iau si pastilele acelea la 77 de lei,dar pe langa astea ce imi recomandati dumneavoastra sau domnul alex popescu..doar denumirile si cum ar trebui luate fiecare...stiti povestea mea 130 kg.180 inaltime.27 de ani si daca exista ceva care sa imi arda grasimea si sa o transforme in energie si cum se numeste acel produs!!!!...multumesc
desi consumi probabil suplimente cu continut proteic mare, aparent ok pentru un regim de slabire...eu nu le-as recomanda. am observat in timp ca shake-urile nu prea merg pe regimuri de slabire. referitor la denumiri...nu cred ca inteleg foarte bine ce vrei sa spui. dar nu este responsabilitatea mea sa identific ce supliminete ti-au dat x sau y de nu stiu unde. apropos...pe ambalajul suplimentelor scrie si cum se numesc. ba chiar si producatorul, importatorul, distribuitorul...o gramada de amanunte interesante.

suplimentul de baza care se foloseste in curele de slabire este aminoacidul l-carnitina si il vei gasi in toate magazinele cu suplimente sportive ambalat de o gramada de firme. poti folosi si un energizant usor pe baza de cofeina inainte de antrenament dar fara sa exagerezi. (cafea, ceai verde)

cata91muscle
15-02-2009, 20:58
dany, ti-am zis ca mai bine iti comanzi de pe internet suplimente decat sa iei de la noi de la sala,iesi si mai ieftin
antrenorul de la noi poate sa-ti zica k el are suplimente de la nu stiu ce firma care "produce in stoc limitat" si alte gogosi...din ce mi-am luat si eu de pe acolo cand mi-i s-au terminat concentratele de acasa au fost: ultra whey pro si matrix protein de la natural plus, ce le poti gasi si pe net
ai spus k iti vei lua unidyne si l-carnitina dupa ce vei lua banii, pana atunci tine-te in continuare de regim si fa ce ai facut de cand am vorbit amandoi la sala..ai vazut ca apar rezultatele;)

Cristian Neagu
16-02-2009, 07:43
Unydine, L-carnitine, Animal Cuts.Le gasesti la magazinul de suplimente din spatele lic Sincai.

Dany C
16-02-2009, 14:42
pai multumesc de raspunsuri,eu am scris mai codat asa ca parca nu avem voie sa facem reclama,da unidyne iau si l-carnitina plus o dieta buna&sfaturi de la colegul meu de sala domnul cata91muscle.multumesc tuturor pt sfaturi si sugestii!!!