View Full Version : Ce supliment?
crackytzy
13-02-2009, 16:27
Am o problema. Dupa ce vin de la antrenament, mananc si ma culc. Dupa ce ma trezesc, deabia ma ridic din pat, iar mainile mi le simt foarte grele de parca n-as fi dormit cateva zile.
De ce? ce sa iau, pe langa creatina si dextroza :)
happy_matei
13-02-2009, 18:27
s-a mai discutat intr-un thread
nu e recomandat sa te culci dupa antrenament
crackytzy
13-02-2009, 20:45
s-a mai discutat intr-un thread
nu e recomandat sa te culci dupa antrenament
ma culc cam dupa 1 ora si 15 -jumate de la antrenament :)
mihailovic17
13-02-2009, 21:11
sall ma numesc marian am 17 ani 1,90 aproape si fac sala de 6 luni. am inceput sa iau natural sterol de 2 sapt.
Intrebarea este cam in cat timp se vad rezultatele si dk e bn sa iau in combinatzie cu creatina .. respect
Am o problema. Dupa ce vin de la antrenament, mananc si ma culc. Dupa ce ma trezesc, deabia ma ridic din pat, iar mainile mi le simt foarte grele de parca n-as fi dormit cateva zile.
De ce? ce sa iau, pe langa creatina si dextroza :)
Nu e bine sa te culci decat dupa 4-5 ore dupa antrenament, dar nu are legatura cu oboseala, cred ca la tine e o problema de supraantrenament sau extenuare fizica exagerata(poate si o scadere a sistemului imunitar, o carenta alimentara sunt multi factori....).
sall ma numesc marian am 17 ani 1,90 aproape si fac sala de 6 luni. am inceput sa iau natural sterol de 2 sapt.
Intrebarea este cam in cat timp se vad rezultatele si dk e bn sa iau in combinatzie cu creatina .. respect
Nu mi se pare deloc o idee buna natural sterol. Exista sansa sa nu prea ai nici un rezultat doar cu natural sterol si/sau creatina. Incearca un produs gainer/mrp + creatina.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.