View Full Version : inflamatie?
Salut. De vreo cateva saptamani simt dureri langa incheietura dintre brat si antebrat(putin mai sus de cot) pe partea cu tricepsul. Durerea apare dupa exercitii de triceps in general dar mai apare si daca lucrez un piept impins sau umeri impins. As avea nevoie de niste sfaturi in afara de a face o pauza(daca se poate) care sa ma ajute sa-mi revin cu acea zona deoarece durerile acestea ma jeneaza si imi fura din forta si la alte exercitii cum ar fi flexiile cu gantera sau fluturarile laterale cu gantera. Multumesc anticipat.
Hayashida
14-02-2009, 00:16
incearca niste flexit sau body flex de la pronutrition(nu am incercat,pt ca sa-ti spun cum sunt), fase elastice si un unguent anti-inflamator(Ben-Gay, daca ai).dar nu cred ca s-ar putea rezolva ceva fara rapaus...cred ca e vorba de uzura articulatiilor...
Multumesc pentru raspuns. BenGay o sa incerc sa vad daca apar niste schimbari pe ici pe colo. Despre flexit si body flex nu stiu ce sa zic momentan, dar cred ca mai astept sa vad daca a mai folosit cineva aceste produse. Nu prea as vrea sa fac pauza prea curand ci eventual daca va fi nevoie sa scot tricepsul din antrenament sau sa scot anumite exercitii pentru un timp. Fasele elastice nu le-am incercat si sunt curios daca m-ar ajuta desi eu cam am bratele subtiri si nu stiu daca voi gasi pe marimea mea dar voi cauta( daca are cineva idee unde gasesc in bucuresti astfel de fase va rog sa imi recomandati si mie).
alex_cucli
14-02-2009, 14:31
aceasi problema am avut`o si eu....dar de la altceva.......am luat bio-glucosamin plus costa 28 de ron......mai poti sa incerci si diclofenac gel e mai bun ca bengay....si neaparat trebuie o pauza la brate ....cam 2 saptamani
houseISmusic
14-02-2009, 19:16
Cel mai bun sfat l-a dat alex , pauza 2 saptamani , diclac gel , eventual clorxoxazon de 3 ori pe zi .
am incercat si ben gay dar nu m-a ajutat deloc ...
alex_cucli
14-02-2009, 21:26
:D ma confrunt cam 1 data la 3 luni cu problema asta...am incercat tot felu de inflamatoare pana am ajuns la diclofenac si bio glucosamin plus
houseISmusic
14-02-2009, 23:08
Eu am avut tot la maini ... acum am la picioare si ma omoara ... nu ma potolesc cu fortatu :)
Hayashida
15-02-2009, 00:14
pt mine,personal nu a mers cu diclofenac simplu... avea doar un efect analgezic si parca nu imi trecea durerea decat vreo ora dupa ce ma dadeam cu el(dadea o senzatie de raceala la inceput, apoi parca se inierbanta pielea, dar cam atat).apoi am inceput sa ma dau concomitent cu ben-gay si m-a ajutat.glucozamina nu am incercat.
am incercat si eu cu diclofenac si nu am avut nici un rezultat. O sa incerc cat de curand si ben gay dar dupa luna asta o sa fac o pauza de vreo 2 sapt sigur. Ideea e ca am gasit pe acasa flamexin(antiinflamator) si artroflex . Flamexin mi-a dat chirurgul dupa ce m-a examinat pt hernie sa iau vreo 3 zile si nu a avut nici un efect in reducerea durerilor si a amortelii piciorului( dar de astea am scapat in timp). Si despre artroflex am gasit o compozitie putin diferita de glucosamin dar tot supliment alimentar este si se foloseste pentru aceleasi scopuri din ce am citit . Ideea e ca am acasa si vreau sa stiu daca este bun inlocuitor pentru glucosamin sau nu.
hieronymus
19-02-2009, 14:24
am incercat si eu cu diclofenac si nu am avut nici un rezultat. O sa incerc cat de curand si ben gay dar dupa luna asta o sa fac o pauza de vreo 2 sapt sigur. Ideea e ca am gasit pe acasa flamexin(antiinflamator) si artroflex . Flamexin mi-a dat chirurgul dupa ce m-a examinat pt hernie sa iau vreo 3 zile si nu a avut nici un efect in reducerea durerilor si a amortelii piciorului( dar de astea am scapat in timp). Si despre artroflex am gasit o compozitie putin diferita de glucosamin dar tot supliment alimentar este si se foloseste pentru aceleasi scopuri din ce am citit . Ideea e ca am acasa si vreau sa stiu daca este bun inlocuitor pentru glucosamin sau nu.
eu zic ca da, din moment ce ambele hranesc articulatiile.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.