View Full Version : Incepator (masa musculara)
Bogdan08
14-02-2009, 13:31
Salut tuturor,m-am apucat de sala acum o saptamana,scopul meu este cresterea in forta si masa musculara....despre mine 1.75,17 ani ,59-60KG,am citit pe forum si mi-am ales un program de 3 zile care arata astfel:
Luni: Piept+triceps+biceps
Miercuri: picioare+abdomen+lombari
Vineri: Spate+Umeri
Ce parere aveti? ar fi mai bine sa schimb biceps cu umeri? Cum ar fi mai bine sa lucrez....s-a incept cu greutati mici si sa maresc treptat? in total 5-6 seri (grupe mari) si 4 seri (grupe mici) ?
A doua intrebare ar fi: este oke combinatia de suplimente pe care as vrea sa o iau : Gain Fast (2 cupe dimineata,3 cupe dupa antrenament si in perioada de pauza un singur shake din 3 cupe/zi) + Fosfocreantin-R (6 tb/zi impartine in 2 dim,2 pranz,2 pe seara) + Daily Forumula (1 tb/zi) + Batoane Protein-R (2/zi) inafara de 3-4 mese pe zi ?
Astept sfaturi si pareri....Va Multumesc f o r t o
cata91muscle
14-02-2009, 13:58
programul e foarte bun
nu schimba umerii cu biceps pt k dupa spate nu vei mai da randament maxim pt biceps si la fel si la umeri
la carbohidrati ai grija mai ales daca ai predispozitie la ingrasare, nu stiu daca e cazul dupa datele tale
4 mese solide + 2 din suplimente sunt de ajuns
bafta!
Bogdan08
16-02-2009, 13:12
ms cata...alte pareri?
Cristian Neagu
16-02-2009, 14:07
A doua intrebare ar fi: este oke combinatia de suplimente pe care as vrea sa o iau : Gain Fast (2 cupe dimineata,3 cupe dupa antrenament si in perioada de pauza un singur shake din 3 cupe/zi) + Fosfocreantin-R (6 tb/zi impartine in 2 dim,2 pranz,2 pe seara) + Daily Forumula (1 tb/zi) + Batoane Protein-R (2/zi) inafara de 3-4 mese pe zi ?
Este ok, ar trebui sa separi intrebarile despre antrenament de cele legate de suplimente.
Bogdan08
16-02-2009, 20:24
inca o intrebare va rog....dimineata si dupa antrenament iau gain fast....este recomandat sa mai si mananc ceva? sau dupa 1.5-2H?
P.S shake-u facut trebuie consumat tot odata? de ex dimineata 2 masuri + 300ml apa.... Astept raspuns.Va multuesc
Alex Popescu
16-02-2009, 21:51
Salut tuturor,m-am apucat de sala acum o saptamana,scopul meu este cresterea in forta si masa musculara....despre mine 1.75,17 ani ,59-60KG,am citit pe forum si mi-am ales un program de 3 zile care arata astfel:
Ce parere aveti? ar fi mai bine sa schimb biceps cu umeri? Cum ar fi mai bine sa lucrez....s-a incept cu greutati mici si sa maresc treptat? in total 5-6 seri (grupe mari) si 4 seri (grupe mici) ?
eu spun ca nu e bine. si mai spun ce am mai spus in multe alte posturi: antrenamentele se incep cu circuit pentru conditionare/adaptare, apoi se imparte corpul in doua, apoi dupa ceva timp in trei si asa mai departe pana se ajunge la un nivel de antrenament superior. iar toate etapele astea tin cateva luni/ani cu exceptia primeia (circuitul) care dureaza 2-4 saptamani in functie de anumite particularitati individuale ale practicantului.
Bogdan08
16-02-2009, 23:25
inca o intrebare va rog....dimineata si dupa antrenament iau gain fast....este recomandat sa mai si mananc ceva? sau dupa 1.5-2H?
P.S shake-u facut trebuie consumat tot odata? de ex dimineata 2 masuri + 300ml apa.... Astept raspuns.Va multuesc
imi raspunde cineva la asta? va rog
P.S ok Alex...ms
Cristian Neagu
17-02-2009, 03:19
Teoretic da, daca nu merge , il bagi la frigider si il consumi in etape.
Bogdan08
17-02-2009, 08:21
Ms frumos pt raspuns...dar as vrea si unu la intrebarea (daca este bine sa mai mamanc si ceva cand iau gain fast sau dupa 1.5-2 ore ) va multumesc
Alex Popescu
17-02-2009, 09:21
Ms frumos pt raspuns...dar as vrea si unu la intrebarea (daca este bine sa mai mamanc si ceva cand iau gain fast sau dupa 1.5-2 ore ) va multumesc
la 1-1,5 ore dupa ce iei GF-ul poti sa mananci. odata sau imediat dupa el nu are rost.
andrei19
19-02-2009, 15:21
a auzit cineva de proteinele CANAH HEMP PROTEIN POWDER??este o pudra proteica,sami spuna si mie cineva cum se administreaza ???inainte de antrenmanet dupa antrenament de cate ori pe zi chestii deastea,ms frumos
la 1-1,5 ore dupa ce iei GF-ul poti sa mananci. odata sau imediat dupa el nu are rost. asa e plus tzineti minte e supliment nutritiv !mancare! daca nu stai bine cu alimentatia si vitamine degeaba papi supliment,arunci banii pe geam...cred ca ma repet pe ziua de azi a 10000000 oara sper sa merite
daca u manci din gain fast 2cupe dimineata 3 cupe dintr-o data dupa anrenament cu siguranta in ziua urmatoare o sa ai stomacul cu capul in sus si in ziua respectiva nu o mai papi nimic...mai ales daca nu esti obisnuit cu el se face ca buninca...nu va luati dupa ce scrie pe eticheta lui ca nu puteti sa-l mancati pe eticheta este o reteta pt "aia mari si tari" deci numai usor caci nu o sa cresti in 2zile...sportul acesta necestita rabdare
Bogdan08
23-02-2009, 16:18
Am auzit ca mai toti recomanda Mass Forte Creatin R si NutriFort-R cred ca sunt bune si pentru mine fiind incepator...dar care din ele ar fi mai bun? eu ziceam sa iau NutriFort-R + FosfoCreatin-R + Daily Forumula
P.S In prezent iau Gain Fast + + FosfoCreatin-R + Daily Forumula sa raman asa sau sa incerc si cu NutriFort-R (e mai ieftin si poate ma ajuta)
Astept sfaturi.Multumesc
Poti incerca dar daca nu ai avut rezultate cu Gain Fast va trebui sa maresti dozele cu Mass Forte sau Nutrifort.
Bogdan08
23-02-2009, 16:24
Lukian inca nu pot sa ma pronunt in legatura cu rezultate ...iau forumula aceasta Gain Fast + + FosfoCreatin-R + Daily Forumula doar de o saptamana...nu cred ca au cum sa apara asa repede....am intrebat pentru viitor dupa ce termin cutia de Gain Fast
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.