View Full Version : Gfx 8
Salut. Mi-am luat de curand GFX 8 de la Pronutrition. In legatura cu administrarea acestuia, pe cutie scrie ca pt. rezultate deosebite sa iau de 2 ori pe zi (dimineata la trezire si dupa antrenament pe stomacul gol) cate 3 cupe. Eu insa as dori sa iau de 2 ori pe zi cate 2 cupe, dar mananc in fiecare dimineata, iar intrebarea mea este daca pot lua GFX-ul imediat dupa masa de dimineata sau daca este alt moment mai bun in care sa iau o portie (2 cupe), inafara de dupa antrenament, cand il iau pe stomacul gol.
Alex Popescu
17-02-2009, 23:29
Salut. Mi-am luat de curand GFX 8 de la Pronutrition. In legatura cu administrarea acestuia, pe cutie scrie ca pt. rezultate deosebite sa iau de 2 ori pe zi (dimineata la trezire si dupa antrenament pe stomacul gol) cate 3 cupe. Eu insa as dori sa iau de 2 ori pe zi cate 2 cupe, dar mananc in fiecare dimineata, iar intrebarea mea este daca pot lua GFX-ul imediat dupa masa de dimineata sau daca este alt moment mai bun in care sa iau o portie (2 cupe), inafara de dupa antrenament, cand il iau pe stomacul gol.
prospectul ala nu e pus degeaba acolo. asa ca iei dimineata la trezire iar la 1,5 ore poti manca. daca il iei dupa masa de dimineata e ca si cum te-ai ridica de la masa si apoi sa te asezi imediat pentru masa urmatoare.
prospectul ala nu e pus degeaba acolo. asa ca iei dimineata la trezire iar la 1,5 ore poti manca. daca il iei dupa masa de dimineata e ca si cum te-ai ridica de la masa si apoi sa te asezi imediat pentru masa urmatoare.
Eu as lua si dimineata, dar imediat dupa micul dejun plec la scoala. Sa nu mai mananc dimineata si sa iau doar GFX-ul ?
Scufi Groparu
17-02-2009, 23:39
Nu merge luat o cantitate mai mica, o data cu micul-dejun ?
De ce ai vrea asa ceva? Mananca cat ai nevoie la micul dejun proteinele vin pe langa alimente de obicei pe stomacul gol ca se absorb mult mai repede ca mancarea.
Alex Popescu
17-02-2009, 23:44
Eu as lua si dimineata, dar imediat dupa micul dejun plec la scoala. Sa nu mai mananc dimineata si sa iau doar GFX-ul ?
este o varianta si asta. si iti iei mancare la scoala.
sau...te trezesti mai devreme ca sa iei 2 mese dimineata.
Seara inainte de culcare pe stomacul gol se poate lua ?
Eu as merge pe a doua varianta.
Nu este cel mai optim moment inainte de culcare pt gfx....
este o varianta si asta. si iti iei mancare la scoala.
sau...te trezesti mai devreme ca sa iei 2 mese dimineata.
In fiecare zi ma trezesc la 6.30 (inafara de weekend), iar mai devreme nu pot. Eu, de obicei mananc si dimineata si imi iau mancare si la scoala. Pana la urma cum e cel mai bine sa fac ? Sa renunt la masa de dimineata si sa iau GFX-ul sau sa mananc de dimineata si sa iau doar dupa antrenament ?
cere ar fi mai bun pt scaderea in greutate?
Incarca sa nu postezi in thread-ul altuia si cand ceri ceva ofera si date despre tine. Lipo 6 e mai puternic decat Unidyne dar asta nu inseamna ca este mai indicat pt tine in momentul de fata. Revino cu detalii intr-un thread nou si discutam.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.