PDA

View Full Version : Ce se intampla daca..?

dedera
19-02-2009, 17:28
Discutam cu niste baieti si am dat de o intrebare care e legata si de caloriile necesare pe timpul zilei.Se spuna ca atata timp cat nu sari de necesarul caloric din ziua respectiva,nu te ingrasi.
Sa spunem ca eu am nevoie de 2000 calorii/zi

In ziua respectiva sa zicem ca nu mananc deloc pana la ora 15:00,atunci iau o masa de vreo 1200 calorii.Acum vine intrebarea,se vor depune o parte din ele sau vor fi folosite pentru a ''umple golurile'' de pe parcursul zilei?
Sper ca ati inteles ce vreau sa spun.

Lorand
19-02-2009, 23:02
esti prost...incepi alimentatia dimineata la prima ora dupa trezire si continui pe tot parcursul zilei.Nu trebuie sa introduci in tine 1200calorii la o masa caci nu mananci pt. 16ore ci pentru 3-4..daca nu ai o alimentatie sanatoasa nu o sa cresti niciodata !

yoz2k3
19-02-2009, 23:23
nu cred ca era nevoie sa il faci prost ...a pus o intrebare fara sa deranjeze pe nimeni si astepta un raspuns. Daca ai chef de cearta nu cred ca asta e locul potrivit pt asta

happy_matei
19-02-2009, 23:51
sunt prea multe calorii la o singura masa

din cate tin eu minte, u vrei sa slabesti
daca o sa iei mese asa mari o sa faci burta

dedera
20-02-2009, 12:57
Am intrebat doar,nu o sa fac asa nici in ruptul capului.

definire
20-02-2009, 13:47
citeste aici
http://www.doctor.info.ro/html/echilibrul_energetic.html

Alex Popescu
20-02-2009, 14:16
citeste aici
http://www.doctor.info.ro/html/echilibrul_energetic.html

mda. e pertinent articolul portat de userul definire. citeste-l cu atentie.

dedera
20-02-2009, 14:35
Am citit si am inteles perfect.Pun o mica intrebare,e ok sa mananc fulgi de porumb cu lapte imediat dupa antrenament?Su sa mananc fara lapte?

In general am acele 6 mese/zi mici,m-a ajutat cata caruia ii multumesc:D.Am pus intrebarea aia pt ca se intampla uneori sa nu pot manca toata ziua si cand mananc,mananc cat 6:)).

cata91muscle
20-02-2009, 22:06
Am citit si am inteles perfect.Pun o mica intrebare,e ok sa mananc fulgi de porumb cu lapte imediat dupa antrenament?Su sa mananc fara lapte?

In general am acele 6 mese/zi mici,m-a ajutat cata caruia ii multumesc:D.Am pus intrebarea aia pt ca se intampla uneori sa nu pot manca toata ziua si cand mananc,mananc cat 6:)).

nu cred k poate fi vreo problema, doar k dak iei lapte dupa antr absortia va fi mai lenta, dar aminoacizii vor fi mai multe ore in sange
eu la mare, in lipsa de suplimente, mancam cate o punga de fulgi de porumb(carbo simplii) cu 1 l de lapte si mi-a mers bine

cum mai merge cu regimul ala, incep sa iasa patratele?:D

dedera
20-02-2009, 22:45
Din lipsa de timp nu am apucat sa ma duc la sala,abia maine prima zi ,te tin la curent oricum:D In plus parca de pe picioare a disparut ceva grasime,asa mi se pare mie:)).
Mancai o punga de fulgi insemnand cate grame?Eu am zis sa iau 100g,e putin?:)) .Nu cred ca o punga avea 60g,e prea putin.

zin
20-02-2009, 23:42
nu sunt mai buni fulgii de ovaz decat de porumb ?? ca eu mananc in fiecare dimineata cu shake si lapte+5 albusuri

cata91muscle
20-02-2009, 23:46
nu sunt mai buni fulgii de ovaz decat de porumb ?? ca eu mananc in fiecare dimineata cu shake si lapte+5 albusuri

daca e dupa antrenament nu e problema
eu bag dupa antrenament aproape 1 kg de banane + shake proteic
dar gata cu vremurile bune k vine criza:D:D...de luni la regim pt competitie

dedera
20-02-2009, 23:54
fulgi de ovaz or fi buni da nu au niciun gust:))).Mai am jumate de kg de fulgi de porumb si sunt ai naibii de buni:)).

cata91muscle
21-02-2009, 00:02
da is buni da ti-am mai zis: astia doar dimineata sau dupa antr
in restul zilei carbo complecsi

Lorand
21-02-2009, 00:50
...mamaliga contine carboh de calitate slaba.fulgi de porumb e aproape ca painea nu-i bun de nimik dar totusi ii mai bun decat nimik. fulgi de ovaz e deja destul de bunicel e drept ca nu are gust dar exista fructe si proteine si putem sa-l indulcim sa-i dam gust..daca se poate sa consumam fulgi de cereale dimineata la prima masa