PDA

View Full Version : suplimente nutritive ()

cretzuboy
20-02-2009, 15:56
as vrea sa stiu si eu daca este buna combinatia de suplimente

iau cu 1 orainainte de antrenament 2 cupe total mass4200 si cu 30 min inainte animal stak 1 pachet dupa antrenament 2cupe total mass si inainte de culcare tribulus zma asta in afara de mesele obisnuite .

in zilele de pauza 2 shakeuri si tribulus inainte de culcare . Fiind o persoana inalta si slaba si scuze pt mes cu antrenamet l-am postat din gresala la nutritie.

cata91muscle
20-02-2009, 21:32
as vrea sa stiu si eu daca este buna combinatia de suplimente

iau cu 1 orainainte de antrenament 2 cupe total mass4200 si cu 30 min inainte animal stak 1 pachet dupa antrenament 2cupe total mass si inainte de culcare tribulus zma asta in afara de mesele obisnuite .

in zilele de pauza 2 shakeuri si tribulus inainte de culcare . Fiind o persoana inalta si slaba si scuze pt mes cu antrenamet l-am postat din gresala la nutritie.

nu lua total mass inainte de antrenament...ia o masa solida(ex: piept de pui+ orez)

cretzuboy
21-02-2009, 00:36
nu lua total mass inainte de antrenament...ia o masa solida(ex: piept de pui+ orez)
-----------------
ms inca o data asa am sa fac dar care ar fi pb daca iau ?

cata91muscle
21-02-2009, 00:50
ca sa o luam pe scurt, carbohidratii complecsi (orez brun, paine neagra...) sunt eliberati treptat, astfel vei avea energie pe tot parcursul antrenamentului, in timp ce carbo simplii declanseaza productia unui jet de insulina ce e necesar mai mult dupa antr decat inainte

Alex Popescu
21-02-2009, 01:59
ce varsta ai?

cretzuboy
21-02-2009, 12:25
ce varsta ai?

----------
26

definire
21-02-2009, 12:26
Milk&egg este o proteina cu absorbtie lenta iar daca il iei cu lapte lactoza din lapte se depune pe peretii stomacului si ingreuneaza absorbtia proteinei. Din aceasta cauza proteinele se iau cu apa.

happy_matei
21-02-2009, 15:00
Milk&egg este o proteina cu absorbtie lenta iar daca il iei cu lapte lactoza din lapte se depune pe peretii stomacului si ingreuneaza absorbtia proteinei. Din aceasta cauza proteinele se iau cu apa.

ce treaba are milk&egg cu ce produse are el si cu faptul ca nu ia shake inainte de culcare?

cretzuboy
21-02-2009, 17:41
din cate am citit pt cei slabi k mie e rec sa ia mai multi carbohidrati decat proteine pt k este un proces dublu si de ingrasare si de crestere a masei musculare ,si ar fi ok sa iau si un shake inainte de culcare din miment ce iau si tribulus inainte de culcare? mutumiri

cata91muscle
21-02-2009, 17:46
da e ok shakeul inainte de culcare, numai sa fie doar proteina fara carbohidrati: gen milk& egg

cretzuboy
21-02-2009, 18:00
da e ok shakeul inainte de culcare, numai sa fie doar proteina fara carbohidrati: gen milk& egg
-----------------
e uite k din pacate chiar nu mi-am luat shakeuri bazate pe proteine si am luat numai bazate pe carbo gen gfx8 si total mass4200

cata91muscle
21-02-2009, 18:03
dak nu ai luat doar cu carbo, mananca la ultima masa mancare( ex: ton cu branza, rosii)...orice alimente ce au proteine si grasimi, exclus carbo

cretzuboy
21-02-2009, 18:07
dak nu ai luat doar cu carbo, mananca la ultima masa mancare( ex: ton cu branza, rosii)...orice alimente ce au proteine si grasimi, exclus carbo
---------------------
ce sa mai multam mult e bine k mai exista si oameni care dau niste sfaturi bune