PDA

View Full Version : sal all

Dorutzu91
20-02-2009, 21:35
salut, practic culturism de aproape 7 luni shi as vrea sa incep o dieta cu naposim, as vrea sa stiu cum sa il administrez, am auzit ca se ia 20-25miligrame adica 4-5 comprimate pe zi, dar vreau sa stiu daca trebuie toate o data...nu imi spuneti dc nu trebe sa iau ca am citit aici http://www.steroids.ro/culturism/comprimate-naposim.html ce se poate intampla.

Dorutzu91
20-02-2009, 21:43
b o x imi zice cnv?

cata91muscle
20-02-2009, 21:46
"Timpul de injumatatire al naposimului in sange este de la 3 la 5 ore si este recomandat sa impartiti comprimatele pe toata perioada zilei pentru a regula concentratia in sange."
chiar acolo scrie...dak nu ai citit atent ma indoiesc k stii ce vrei sa faci

sunt sigur k nici nu stii ce efecte negative o sa ai sau k mai trebuie luat si un hepatoprotector, dar in fine...omul nu isi da seama de ceva numai dupa ce da cu capul
treaba ta...sanatate!!!

Dorutzu91
20-02-2009, 21:52
"Timpul de injumatatire al naposimului in sange este de la 3 la 5 ore si este recomandat sa impartiti comprimatele pe toata perioada zilei pentru a regula concentratia in sange."
chiar acolo scrie...dak nu ai citit atent ma indoiesc k stii ce vrei sa faci

sunt sigur k nici nu stii ce efecte negative o sa ai sau k mai trebuie luat si un hepatoprotector, dar in fine...omul nu isi da seama de ceva numai dupa ce da cu capul
treaba ta...sanatate!!!

hepatoprotector, am vazut cv despre asta dar poti sa imi recomanzi cv?shi in leg cu efectele neg am citit, in timpul tratamentului creste potenta dar dupa incetarea lui scade putin, afecteaza fucatul...mai multe, am citit cum se ia, ca se impart pe toata perioda zilei dar nu eram sigur...

cata91muscle
20-02-2009, 21:57
nu sunt in masura sa-ti recomand ceva la capitolul steroizi pt k nu am incercat si nici nu voi incerca
hepatoprotectoare ar fi liv52 sau esentiale din ce am vazut, si dupa ciclu datorita nivelului de testo scazut ar treb sa se ia un stimulator de testo: tribulus
REPET: ce am scris mai sus sunt kestii pe care le-am "sarit" deoarece nu ma intereseaza capitolul dopping

cata91muscle
20-02-2009, 22:22
iti mai zic ceva: consulta un medic inainte de kestia asta si fa-o macar cum trebuie(k de convins nu cred k te pot convinge sa renunti)

Dorutzu91
20-02-2009, 22:40
nu, nu ma poti convinge sa renunt, dar nu vreau sa iau mai mult de 8 saptamani...

cata91muscle
20-02-2009, 22:44
nu e vba de 8 saptamani, k nu cred k de la 8 sapt vei pati ceva(nu e sigur), dar dupa ce vei scadea din forta si din masa de la incetarea administrarii, vei vrea sa ajungi iar de unde ai ramas si uite asa va veni inca un ciclu si inca un ciclu...

BogdanMM
21-02-2009, 10:51
nu, nu ma poti convinge sa renunt, dar nu vreau sa iau mai mult de 8 saptamani...

``dieta`` cu naposim :)))) ..m-a amuzat copios ....
dar o ``dieta`` cu doxacilina a incercat cineva .. sau cu tantum verde?? :)))

anabolizant
21-02-2009, 21:49
Oameni buni, tipul asta oricum o sa ia Naposim indiferent ce-i spunem noi. Daca vreti sa-l ajutati, nu ii spuneti sa nu ia, ci cum sa ia!
Deci: ia 1 pastila dimineata, 2 inainte de antrenament si 1 dupa antrenament, calciu dimineata, dupa antrenament si seara, silimarina, cate 3 pastile odata cu fiecare pastila de Naposim, vitamine dimineata, tribulus dimineata pe parcursul ciclului si in perioada de revenire de dupa ciclu egala cu durata ciclului. Antreneaza-te intens si mananca cat de mult poti, daca vrei sa ramai cu ceva dupa ciclu.

Alex Popescu
22-02-2009, 11:57
``dieta`` cu naposim :)))) ..m-a amuzat copios ....
dar o ``dieta`` cu doxacilina a incercat cineva .. sau cu tantum verde?? :)))

merg si diete cu responsabilitate, bun simt, cultura...dar sunt mai rare. invit g r u p la n o r o c

Dorutzu91
22-02-2009, 13:18
Oameni buni, tipul asta oricum o sa ia Naposim indiferent ce-i spunem noi. Daca vreti sa-l ajutati, nu ii spuneti sa nu ia, ci cum sa ia!
Deci: ia 1 pastila dimineata, 2 inainte de antrenament si 1 dupa antrenament, calciu dimineata, dupa antrenament si seara, silimarina, cate 3 pastile odata cu fiecare pastila de Naposim, vitamine dimineata, tribulus dimineata pe parcursul ciclului si in perioada de revenire de dupa ciclu egala cu durata ciclului. Antreneaza-te intens si mananca cat de mult poti, daca vrei sa ramai cu ceva dupa ciclu.

mersi...:D

BogddaMM ii prost asa de fel?

BogdanMM
22-02-2009, 13:38
:)) ... ``copile``.. ca altfel nu poti sa iti spun ... prin fundamentul topicului tau ti-ai etalat idiotenia si nestiinta despre acest sport ... nu voi intra in polemica cu tine dar cum zicea alex ti-ar prinde bine o ``dieta`` despre viata ,sanatate si mai ales responsabilitate ... da`i bataie cu ``dieta`` ta .. probabil habar n-ai cu ce se mananca sportul asta.. sau mai bine spus ce se mananca in sportul asta ....
pune mana pe o carte de medicina si informeaza-te puiutz daca tot vrei sa stii cum se administreaza medicamentele ... tu vii pe un forum iti da anabolizant un exemplu.. si crezi ca ala ti se potriveste??? .. esti praf ...
bafta si numai bine

Lukian
22-02-2009, 15:08
Va rog nu mai dati nici un fel de raspuns celor care doresc sa foloseasca steroizi androgenici anabolizanti, macar daca isi fac rau sa isi faca singuri. De ce sa ne simtim noi obligati sa ii avertizam ca nu e bine ce fac? Lucrurile astea le afla fiecare imediat cand se decide sa foloseasca aceste substante, doar ca inconstienta si prostia e mare la multi.

Alex discutiile aceste sunt bune pentru unii care au un nivel de cunostiinta si o experienta c o o l 2 nu pentru pusti care gandesc ca ii retinem de la adevarata solutie pentru o masa musculara herculeana cand la ei in cap nu e mai mult de :confused: si w h a t