PDA

View Full Version : suplimente

Akebono89
21-02-2009, 00:08
Am 19 ani 1.80 si 78 kg.tipul somatic mezomorf.Am folosit timp de 2 luni gfx 8 de la pro nutrition si milk&egg rezultate sunt nu foarte spectaculoasa dar sunt de la aceste produse.Acum am achizitonat animal pak si pro gainer si ma gandesc sa mai achizitionez ideal protein.Intrebarea mea este urmatoarea : este buna aceasta combinatie ? animal pak trebuie sa iau in fiecare zii sau decat cand fac sala (nu sunt cine stie c sportiv si sa nu fie cam puternice aceste vitamine)?
Am putin strat adipos pe abdomen si nu prea vreau sa mai pun decat masa musculara.de hranit incerc sa ma hranesc cat mai sanatos si cu somnul stau bine.Obiectivul meu ar fi sa cresc in masa fara sa pun prea mult strat adipos.va multumesc si astept parerile voastre.

yoz2k3
21-02-2009, 00:32
ideal protein este o alegere buna. Animal Pak ar trebui luat in fiecare zi cand ai sala sau daca ti se par prea puternice poti sa iei cate un pliculet la 2 zile.

Alex Popescu
21-02-2009, 02:03
nu vorbim de crestere musculara in 2 luni si nici de eficacitatea unui produs de crestere in masa musculara intr-un timp atat de scurt.

Akebono89
21-02-2009, 12:40
Am inteles.Deci e buna combinatia asta de suplimenta ? Ma gandeam sa iau animal pak inainte de antrenament cu 30 de min pro gainer dupa antrenament si ideal protein seara la culcare.e ok ?