PDA

View Full Version : ceva supliment...

thales
22-02-2009, 20:36
am 15 ani....1,70 si 55 de kg..sunt ectomorf si ar vrea sa pun o 5 kg pe mine...ce supliment pot sa iau ca sa ma ingras pana pe la 60-65 de kg...mentionez ca nu mai pot face sala deoarece am spondiloza lombara si dak imi fortez coloana pot face hernie de disc....:(

Neaza12345
22-02-2009, 23:27
Gain fast de 4.5 kg si nu mai ai nevoie de proteine . Cresti 10 kg sigur.

asta e parerea mea ;)

mai asteapta pareri ;)

Succes ;)

jikatuki
23-02-2009, 00:04
Gain fast de 4.5 kg si nu mai ai nevoie de proteine . Cresti 10 kg sigur.

asta e parerea mea ;)

mai asteapta pareri ;)

Succes ;)

10 kg de ce?Ca muschi nu prea cred.

Pentru Thales:ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca,si eu am vrut sa ma ingras si acum nu stiu cum sa fac sa scap de stratul adipos de pe burta.

Neaza12345
23-02-2009, 00:22
de muschi daca mergea si la sala :P

da nu am vazut ca nu poate face sala :(

pacat :P

erik
23-02-2009, 00:27
Mie Gain Fast mi se pare mult supraapreciat, contine prea mult zahar si prea putine proteine.

Neaza12345
23-02-2009, 00:29
da de Mass Forte Creatin ce zici ?

sa fie mai bun ca Gain Fast ?

nush ce sa mai zic :P

stabt
23-02-2009, 03:25
cauta exercitii care se fac la banca. sunt exercitii bune pt biceps, triceps, antebrat care le poti face stand cu spatele intins pe banca(inclinat sau orizontal, depinde de exercitiu) picioare poti lucra din pozitia sezut sau intins pe burta la aparat. vei inlocui exercitiile pt spate eventual cu o ora de alergat sau aerobic. papi bine si se poate rezolva

Cristian Neagu
23-02-2009, 05:42
Daca nu poti face sala, poti sa inoti.Daca iei in greutate 10kg s-ar puta sa fie un stres suplimentar pe coloana.

Alex Popescu
23-02-2009, 09:51
Daca nu poti face sala, poti sa inoti.Daca iei in greutate 10kg s-ar puta sa fie un stres suplimentar pe coloana.

;)

thales
23-02-2009, 14:12

cum adica ?

Cristian Neagu
23-02-2009, 14:24
Pai gindeste-te ca vei lua 10 kg in greutate , fara sa iti creasca masa si forta muskilor lombari care iti sustin coloana ,ba suplimentar vei avea o greutate in fata numita burta , care va fi sustinuta tot de colana.Ce zici?

thales
24-02-2009, 14:05
bine.....dar alea 10 kg toate se depoziteaza pe abdomen?w h a t adika din alea 10 kg nu mai cresti un pic in grosimea mainilor sau a picioarelor....eu n-am vazut inka om slab sa aiba burta...:D

houseISmusic
24-02-2009, 20:12
iti trimit o poza cu mine ?

thales
25-02-2009, 09:28
da...pune-o pe forum:)

Oantza
26-02-2009, 21:01
Am intrebat cativa medici in legatura cu ce ai spus tu si le este greu de crezut ca ai spondiloza lombara la varsta asta.

Sfatul lor a fost sa faci gimnastica medicala pe langa exercitiile la banca si innot. Iti ajuta si o pregateste pentru o crestere in greutate.

dedera
26-02-2009, 21:46
bine.....dar alea 10 kg toate se depoziteaza pe abdomen?w h a t adika din alea 10 kg nu mai cresti un pic in grosimea mainilor sau a picioarelor....eu n-am vazut inka om slab sa aiba burta...:D

Depinde de genetic.Unii pun burta ,fac colacei.Eu de ex daca pun 10kg iti zic sigur ca se vor duce pe picioare si posterior in mare parte.

crackytzy
26-02-2009, 22:00
Depinde de genetic.Unii pun burta ,fac colacei.Eu de ex daca pun 10kg iti zic sigur ca se vor duce pe picioare si posterior in mare parte.
eu am pus 10 kg si a mers pe tot corpul mai putzin pe fese si burta, probabil ca am 191 :-"...eu am o problema ca nu ma ingras la fatza :(. Tot slabutz par la fata

thales
27-02-2009, 14:35
Am intrebat cativa medici in legatura cu ce ai spus tu si le este greu de crezut ca ai spondiloza lombara la varsta asta.

Sfatul lor a fost sa faci gimnastica medicala pe langa exercitiile la banca si innot. Iti ajuta si o pregateste pentru o crestere in greutate.

Mi s-a spus că dak fac acuma efort fizic pot face hernie de disc...:( dar după o pauză de 4-5 luni în care voi merge şi la recuperare în Felix îmi voi reveni. Simt şi eu că am probleme cu lombarii, adikă dacă mă duc până jos să aduc o plasă de lemne ( stau la et. 4) când ajung sunt parcă îmi mai simt lombarii. Şi partea dreaptă nu îi la fel cu cea stângă:D (se simte). Am două motive să cred de unde am probleme...de la salăm o t o r
1) când făceam hiperextensii la bancă ţineam în mână o greutate de 10 kg...şi făceam 3 serii a câte 20 de repetări...după ele simţeam că mi.s paralizaţi lombarii şi mă simţeam ca şi când aş fi avut spatele de forma ) iar senzaţia continua până acasă..
2) fiind fotbalist am oleak mai mare forţă în picior şi odată când m-am dus la sală mi-am descărcat nervii pe sacu de box...nimeni nu era în sală aşa că am început să lovesc ca animalu sacu de box cu picioru drept aşa neîncălzit ( vă spun că sacu făcea cu tavanul un unghi de 25-30 de grade ) şi după ce i-am dat vreo 10 bucăţi m-am calmat şi m-am dus acasă.f o r t o

zin
27-02-2009, 23:32
la hiperextensii e normal sa simti asa si sa ai spatele ) pt ca sunt incordati muschi lombari la maxim asa simt si eu cand fac hiperextensii ... de indreptari nu mai zic ca ii am incordati vro 2 zile si ma dor muschi nu oasele...

sergiu bossu
28-02-2009, 13:09
pot sa iau Gain Fast impreuna cu sake-ul pe care-l beau zi de zi...compu din 2 oua 1 banana si lapte...ar avea ceva daca as lua impreuna cu Gain Fast-ul??...astept raspuns....si mai vreau sa stiu daca Gain Fast luat regulat si fac si sala imi poate afecta ficatul sau orice altceva???

Oantza
28-02-2009, 20:43
Poti sa combini gain fast cu shake-ul tau pe care il ai.

Gandeste-te ca un un supliment alimentar este ca "1l lapte + vitamax". E doar un supliment alimentar si nu inlocuieste mesele tale zilnice.

sergiu bossu
02-03-2009, 21:46
mai am o intrebare si va rog sami raspundetzi cat mai repde...iau Gain Fast de 5 zile si astazi lam luat de dimineatza si mia fost rau toata ziua...ce reactzii poate provoca??...sa mai continuu sal iau??

Bubu B
10-03-2009, 20:53
Buna ziua,ma numesc Bubu,am 76kg,1,86 inaltime,22 de ani,sunt incepator la sala de forta.Fac de 3 ori pe saptamana sala,nu am un program stabilit ce fac in ziua respectiva,fac tot la o sedinda de sala......La sala unde merg au un supliment pe nume Milk&Egg,mi-ar fi bun si mie?nu am luat asa ceva niciodata....nu vreau sa iau garsime corporala de pe urma suplimentului...Doresc un sfat va rog.Multumesc Daca se poate inca un sfat cum sa ii stabilesc programu adica ce sa fac in ziua respectiva??

cata91muscle
10-03-2009, 22:06
salut
pt program posteaza la rubrica respectiva

pt suplimente, milk& egg e bun dar luat inainte de culcare cu apa(de la ce firma e milk& egg?)
dupa antrenament poti sa iei un MRP gen GFX8 sau super mass-r
ai grija sa si mananci biney e s

Bubu B
10-03-2009, 22:41
Milk&Egg e de la PRO NUTRITION,pe net am gasit si de la BIO Tech nutrition,GFX8 mi-ar prinde bine ca sa pun ceva masa musculara pe mine...ca de asta duc lipsa?Iar la Milk&Egg scrie pe indicatii ca pentru rezultate bune se administreaza de doua ori pe zi.Sau ar fi bine sa iau o data pe zi inainte de culcare,mai exact in fiecare zi sau numai in zilele cand merg la sala?

cata91muscle
10-03-2009, 22:49
gfx 8 e bun pt masa
milk& egg se ia in fct de necesarul de proteina, eu luam seara inainte de culcare k e cu absortie lenta si se furnizeaza proteina muskiilor si pe parcursul somnului
mai bine mananci mult si calitativ , iei si ceva suplimente ca sa-ti mai asiguri necesarul de proteina si rezultatele vor veni

Bubu B
10-03-2009, 23:20
Deci,iau gfx8 pentru masa musculara si mananc bine si calitativ,si renunt la Milk&egg?sau iau si Milk&Egg seara cand vin de la sala sa zic numai in acele 3 zile,Luni Miercuri,Vineri,daca alimentatia mea e mai slaba in proteine calorii sa zic asa?

cata91muscle
11-03-2009, 15:31
gfx 8 iei dupa antrenament o portie
milk& egg il iei seara inainte de culcare

in zilele de antrenament poti lua 2 portii de milk& egg in loc de gfx 8 pt k am inteles k vrei calitate musculara si sa mai dai si ceva jos

p.s. alimentatia ar trebui sa fie mai slaba in carbohidrati, ratia proteica tine-o mai sus

dedera
11-03-2009, 17:15
Nu mai deschid alt topic,poate primesc aici un raspuns.Vreau sa imi cumpar carnitine fx.Ati luat,ati avut rezultate?Ma gandesc sa iau un plic inainte cu 10-15 minute de antr.Am citit ca nu e neaaparat necesara faza de incarcare.
E ok cum il iau?Ajunge plicul ala inainte de antr?Vreau sa cresc putin intr-un timp scurt,stiu ca nu e bine dar na...

cata91muscle
11-03-2009, 17:51
Nu mai deschid alt topic,poate primesc aici un raspuns.Vreau sa imi cumpar carnitine fx.Ati luat,ati avut rezultate?Ma gandesc sa iau un plic inainte cu 10-15 minute de antr.Am citit ca nu e neaaparat necesara faza de incarcare.
E ok cum il iau?Ajunge plicul ala inainte de antr?Vreau sa cresc putin intr-un timp scurt,stiu ca nu e bine dar na...

poate creatine fx, carnitina e de slabire
cei de la sala au luat dar nu au fost foarte multumiti de produs, eu n-am luat
am incercat fosfo creatin de la redis si au venit rezultate vizibile

dedera
11-03-2009, 20:26
Nu stiu ce e in capu meu,si la sala din greseala tot carnitine in loc de creatine am cerut:)).Da am citit ceva ca nu ar fi prea eficienta.Cata si ce rezultate ai avut si in cat timp:D.
LE: e vorba de asta nu? Fosfocreatin-R http://www.redis.ro/Web/ListProducts.php?CategoryId=26
Mi se pare mai mult decat ok la pret-ul care il are fata de 28 ron cat erau plicurile alea.(am dat 2 ron pe un plic azi:O )

cata91muscle
11-03-2009, 21:54
aia e

Bubu B
11-03-2009, 22:45
Bun cu gfx8 am inteles iau cand vin de la sala pe la 8,dar numai in zilele de antrenament sa iau gfx8?Iar cu milk&egg de 2 ori in zilele cand fac sala nu?adica dimineata si seara?

cata91muscle
11-03-2009, 23:04
gfx 8 doar in ziua de antr
si milk& egg il iei astfel: in ziua de antr 1 portie seara
in ziua fara antr 2 portii: una intre mese(2-3 ore dupa o masa) si a2a seara inainte de culcare

Bubu B
11-03-2009, 23:14
Ok am inteles multumesc de sfat....

Bubu B
14-03-2009, 17:16
Buna cata revin cu o intrebare,am citit pe cutia de GFX8 acolo scrie ca se administreaza 3 masuri(100g) cu lapte,ce nu inteleg eu e 100g la portie cu lapte sau 300g la portie cu lapte?????

cata91muscle
14-03-2009, 17:29
3 masuri au 100 de grame= 1 portie
se iau 2 portii pe zi cu lapte sau cu apa

Bubu B
14-03-2009, 18:41
Ms mult...

aurelial19
24-03-2009, 17:38
stiu ca nu am ce cauta pe acest forum,deoarece el este dedicat barbatilor,dar am o mare problema:greutatea.vreau sa ma ingras neaparat 5-6 kg,dar am incercat cu vitamine,pastile speciale,regimuri date de nutritionisti,dar degeaba.va rog mult dati-mi un sfat.ma pot ingrsa de la aceste proteine despre care vb?as manca o cutie odata,daca ar da rezultate.iar timp de sala nu am, din cauza copiilor.va multumesc mult si sper ca ma puteti ajuta.

Bogdan08
28-03-2009, 10:54
buna aurelial19...parerea mea e ca ar trebuie sa mamanci mai mult pentru a te ingrasa...proteinele sunt doar niste suplimente...incearca un complex de vitamine + minerale si o dieta bogata in carbohidrati,o zi buna