PDA

View Full Version : cresterea rapida in greutate

marius007
22-02-2009, 21:12
buna, am deschis acest topic in speranta de a primi sugestii in legatura cu ce supliment sa folosesc

am 17 ani, 182 cm si 67 - 68 kg

fac sala de aproape 1 luna f o r t o , iar pana acum am luat creatina simpla si GFX 8

GFX 8 are un efect f bun asupra mea, a crescut forta vizibil, si am luat deja aproape 3kg in greutate ... DAR problema e ca nu prea mil pot permite...

adica daca as da 100 lei pe luna ar fi ok sa zicem, dar un GFX 8 de 2,1 kg il termin in 10 zile ( daca iau de 2x pe zi cum scrie pe el)

ce supliment mi-ati recomanda? .. care sa aibe efecte f bune si sa nu depaseasca 100 lei/luna.

boris
22-02-2009, 21:47
poti incerca mass forte creatin

marius007
22-02-2009, 22:06
merci, chiar la asta ma uitam acum, am vazut ca e bun pentru ectomorfi si nu e scump deloc, sper sa dea si rezultate bune. pe langa mass forte creatin o sa iau cred si niste batoane nutribar bogate in proteine :)

nu sti se gaseste cumva mass forte si mai mare de 400 grame?

cata91muscle
22-02-2009, 22:10
si la 5 kg pe www.redis.ro
as alege wheybar in locul tau k are mai multe proteine

crackytzy
22-02-2009, 22:27
2 cutii de gain fast de 4.5 kg si nu mai ai nevoie de proteine ;). Cresti 10 kg sigur :), dupaia te mentii cu creatina ;) dai 1 mil jumate pe o cutie dar stii sigur ca ai rezultate:)

cata91muscle
22-02-2009, 22:29
si la 5 kg pe www.redis.ro
as alege wheybar in locul tau k are mai multe proteine

cred k incurci socoteliile aici
si gain fast si mass forte creatin sunt gainere

erik
22-02-2009, 22:43
Ai la indemana cateva gainere ieftine de la Redis: Mass Forte Creatin, Super Mass, Nutrifort, Mixforte. Eu as alege Super Mass pentru continutul mai ridicat de proteine - carbohidratii ii asiguri mult mai simplu din alimentatie decat proteinele. Eu nu m-as grabi cu creatina in locul tau, abia ai inceput acest sport, las-o pe mai tarziu.
Cel mai important lucru: sa nu ai impresia ca suplimentele pot inlocui o alimentatie corespunzatoare. Incearca sa te documentezi despre ce inseamna asta, inainte sa te arunci la cheltuit milioane pe suplimente. Succes!

marius007
23-02-2009, 00:04
nici nu ma astept sa le inlocuiasca, oricum incerc sa consum peste 2000-2500 kcal/zi. mananc bine de 4-5 ori pe zi, si pana acum se vad rezultate foarte bune. sala nu fac decat de 1 luna, dar "proiectul" de a ma ingrasa l-am inceput pe la mijlocul lui decembrie. si eu zic ca am progresat foarte mult de la 58 kg la 67 kg :D.

o sa ma uit atent la fiecare gainer si imi aleg unul, apoi va zic ce am ales :D

merci mult inca o data tuturor

Neaza12345
23-02-2009, 01:20
eu as merge pe Mass Forte Cratin + Fosfocreatina

daca ai o alimentatie buna ;)

daca nu apucata si mananca ;) 5-6 mese pe zi. (oua,orez brun,carne etc.)

crackytzy
23-02-2009, 15:55
cred k incurci socoteliile aici
si gain fast si mass forte creatin sunt gainere
intradevar ..amandoua sunt gainere. Dar care este mai bun ?:)
uite-te cate contine gain fastu, nu doar proteine si carbo complexi ci si complex de vitamine si minerale + alte substante care ajuta la cresterea in masa musculara

cata91muscle
23-02-2009, 16:11
intr-adevar, gain fast e mai bun ,dar cel care a intrebat a cerut ceva mai ieftin
mie cu mass forte mi-a mers foarte bine si sunt multumit de rezultate

Lukian
23-02-2009, 16:14
A zis ca sa nu depaseasca 100RON / luna deci nu merge Gain Fast.

happy_matei
23-02-2009, 22:36
intradevar ..amandoua sunt gainere. Dar care este mai bun ?:)
uite-te cate contine gain fastu, nu doar proteine si carbo complexi ci si complex de vitamine si minerale + alte substante care ajuta la cresterea in masa musculara

aia e cantitatea la 5 masuri pe zi, ce vezi u acolo e doar o lista mareeee de ingrediente ca sa zici in capul tau ca da iei nu stiu cate chestii, asta e strategia la acest produs, multe in cantitati putine
iar acele substante ca sa iti dea boostul ala in crestere musculara trebuie luate in cantitate mai maricica
gain fast e plin de carbohidrati simplii, proteine putine, nu am fost deloc multumit de el
cum spunea si erik, gain fast e supraapreciat

crackytzy
23-02-2009, 22:43
aia e cantitatea la 5 masuri pe zi, ce vezi u acolo e doar o lista mareeee de ingrediente ca sa zici in capul tau ca da iei nu stiu cate chestii, asta e strategia la acest produs, multe in cantitati putine
iar acele substante ca sa iti dea boostul ala in crestere musculara trebuie luate in cantitate mai maricica
gain fast e plin de carbohidrati simplii, proteine putine, nu am fost deloc multumit de el
cum spunea si erik, gain fast e supraapreciat
nu mai subestima persoanele si nu le mai ironiza. Crede-ma ca stiu ce vorbesc si la faza cu "ce vezi u acolo e doar o lista mareeee de ingrediente ca sa zici in capul tau ca da iei nu stiu cate chestii, asta e strategia la acest produs," ma simt cam luat peste picior, si nu ii chiar asa. Am cativa ani in spate , si nu vorbesc fara mine ;).d u e l . Am vazut destule cazuri pe care le urmaream zi de zi in sala de antrenament care luau gain fast si vedeam rezultate vizibile de la o saptamana la alta

marius007
23-02-2009, 23:18
cred k m-am decis... si raman la mass forte creatin r (5 kg- tine 24 zile, chiar mai mult daca iau numai 1 data pe zi in zilele de pauza) + fosfocreatina( care tine 10 zile daca se administreaza 9 pastile/zi).

daca iau mass forte, nar trebui sa iau mai putina fosfocreatina ( de ex 6 pastile) ? pt ca si mass forte contine creatina si ma gandesc ca poate e prea multa.

total= 87 ron

pe langa astea mai iau niste vitamine ( nu mai stiu cum se numesc, dar 1 tableta contine necesarul zilnic de vitamine de la a-z) si calciu ( pt a nu avea dureri de oase , am patit in primele zile)

intr-adevar gain fast pare mult mai ok, dar 150 ron pt 20 zile mi se pare mult. adevarul e ca prezinta avantajul de a crea un shake pt a consuma 3100 kcal doar din acesta

Pentru a obtine 3100 cal (150g proteine,596 carbohidrati,15g grasime) urmati urmatoarea reteta : 500ml lapte degresat,6 masuri (275g) de Gain Fast ,3 albusuri,1 cupa de inghetata,4 lingurite de lapte praf,5 lingurite de miere,2 banane,1 ceasca de fructe boabe.
Amestecati ingredientele cu un blender.Pastrati shakeul in frigider. Sfat : majoritatea incepatorilor vor incerca sa consume intregul shake intr-o zi.Daca vei proceda astfel vei renunta dupa o zi sau 2.Secretul consta in a bea cate un pahar sau 2 pahare pe zi,un pahar dimineata si un pahar dupa amiaza.Dupa o saptamana vei putea sa mai adaugi inca un pahar.Inca un sfat :beti shakeul cu inghitituri mici si mestecati.Procedand astfel shakeul se va amesteca cu sucurile digestive din cavitatea bucala pentru o asimilare corecta.

oricum e prea multa bataie de cap cu el, nu cred ca as avea rabdare sa fac shakul in fiecare zi

Neaza12345
23-02-2009, 23:21
daca iau mass forte, nar trebui sa iau mai putina fosfocreatina ( de ex 6 pastile) ? pt ca si mass forte contine creatina si ma gandesc ca poate e prea multa.

si eu iau exact ca tine mass forte creatin r + Fosfocreatina

iau tot 9 pe zi

dimineata , pe la 2 si dupaia la 5 ;)

mass forte nu contine multa creatina

poti lua 9 pe zi ;)

happy_matei
23-02-2009, 23:26
cantitatea de creatina din massforte e neglijabila
nu iti fa probleme ca iei prea multa

marius007
23-02-2009, 23:38
ok, oricum e bine sa fiu sigur :), sper sa ma ajute sa mai cresc 13 kg :D

adica oricum o sa cresc , pt k mananc foarte mult, dar sper sa aibe efect si sa scurteze timpul.

cred ca o sa iau si 2 cutii de fosfocreatina sa ajunga si alea pt 20 zile macar, numa bine ma incadrez in 100 lei :D

apropo stiu ca nu trebuie postat aici... dar ce sa fac daca nu mai fac febra? am marit greutatiile si fac cam 4 serii de 10 (cateodata nu reusesc decat 8) la fiecare aparat. adica nu fac febra puternica. a 2-a zi simt ca ma doare putin muschiul, dar nu e deranjant deloc, nu e ca la inceput

Lukian
23-02-2009, 23:43
E o greseala pt un incepator sa se gandeasca ca va pune f repede f multa masa mai bine asteapta si te cantareste mai rar sa vezi daca nu vei fi mai placut surprins.

Nici nu vei mai avea febra ca la inceput. Muschii s-au mai acomodat la noile conditii de efort la care ii expui.

marius007
23-02-2009, 23:48
ok, e bun atunci.. nici nu ma astept sa pun pe mine prea repede, oricum vreau sa ma tin de sportu asta o vreme buna, dar oricum 9-10 kg in 2 luni jumate mie mi se pare destul de mult :D si acum arat bine fata de cum eram inainte... si pe masura ce apar rezultatele, creste si ambitia :D.

ms mult de ajutor tuturor, maine am sa comand suplimentele, acum ma duc la somn.

nb tuturor ;)

Cristian Neagu
24-02-2009, 08:06
Nu neglija grasimile sanatoase.

marius007
24-02-2009, 23:48
incerc sa nu neglijez.

am facut deja comanda la massforte+fosfocreatina :D

elvis19
25-02-2009, 18:54
am inceput sa iau si eu un concentrat proteic ,se numeste Rapid Mass si are si Creatina .Aveti idee in ce concentratie contine acest produs Creatina?

bogdy89
25-02-2009, 19:37
am inceput sa iau si eu un concentrat proteic ,se numeste Rapid Mass si are si Creatina .Aveti idee in ce concentratie contine acest produs Creatina?

rapid mass de la natural plus ? e gainer e v i l , 4,5 g creatina / portie (90g)

marius007
03-03-2009, 16:21
au ajuns...dar o sa incep sa iau abia de sapt viitoare probabil, pt ca momentan am prins o raceala calumea :( si mi-a expirat si abonamentul la sala :)