View Full Version : creatina
Salut prieteni. Inainte de a posta aici am rasfoit atent forumul si as avea pentru voi cateva intrebari.
Intai despre mine:
Am 22 de ani, 183 cm si 70 de kg, ectomorf. Scopul meu este sa ajung undeva pe la 80 si ceva de kg. Pentru asta am inceput de o saptamana sa merg la sala. Cu alimentatia stateam rau de tot, dar de o luna jumate am inceput sa iau Vitamina Cplus si chiar am pofta de mancare de la ea. Sala am mai facut acum un an de zile dar un timp cam scurt(3 luni) deci stiu cam ce am de facut(Alimentatie Odihna Antrenament)
Intrebarile
1. Pe langa Vitamina C ar fi bine sa mai iau si un complex de minreale si vitamine?
2. E bine sa incep de acum cu creatina? sau sa mai astept?
3. Dupa ce imi pun bine la punct alimentatia ce supliment nutritiv sa iau?
Cristian Neagu
23-02-2009, 05:43
Poti lua creatina alaturi de un gainer ca Nutrifort, Gain Fast , Mass Forte creatin.
Alex Popescu
23-02-2009, 09:49
1. foloseste un produs complex care sa contina si vitamine si minerale
2. poti folosi creatina dar nu este indispensabila si nici efecte maxime nu vei avea acum de la ea
3. cel mai indicat scopului si tipului tau somatic cred ca este un gainer.
Multumesc de raspunsuri. Problema la mine e ca de la 9 la 18 sunt la servici si aici nu imi pot face shake-uri cu suplimente. Ma gandeam sa iau storm, ca tot au auzit ca este cea mai buna creatina. Gain Fast mai mi-a ramas de anul trecut (sper ca nu si-a pierdut din proprietati daca a fost desigilat) si o sa incep sa iau iar.
La servici poti sa-ti duci batoane. Cum a zis si Alex, creatina nu o sa-ti fie de mare folos in momentul asta, eu zic sa uiti de ea o vreme. Mai bine investesti banii intr-o alimentatie corespunzatoare, vitamine&minerale, gainer, eventual un concentrat proteic.
Deja mi-a luat cineva Daily Formula si Sorm. E mai bine sa astept o luna pana sa incep sa iau Storm-ul?
Da. Nu il desface, pune-l in dulap si il folosesti putin mai tarziu.
Daca iau Daily Formula, sa renunt la Vitamina Cplus? Eu ma gandeam sa iau cate o tableta din fiecare pe zi.
Acum la inceput pe ce sa pun accentul mai mult, pe carbohidrati sau pe proteine?
Scufi Groparu
23-02-2009, 18:42
Ia si vit C.
Salut din nou.
Am 2 luni de cand merg la sala, 3 zile pe sapt (in unele saptamani chiar 2 zile) si vreau sa spun ca am crescut cu 2 kg, fara nici un supliment, doar cu Vitamina C+ si Daily Formula si bineinteles cu o alimentatie corespunzatoare.
Cred k a venit momentul sa incep sa iau si ceva suplimente. Am Storm si Gain Fast, numai k nu stiu cum sa le administrez. Si pe langa astea as mai vrea sa iau ceva batoane proteice, cand sunt la servici. Ma gandeam la Potein R.
Bugetul nu conteaza, deci pot lua si altfel de suplimente, numai sa aiba rezultate
Daca ma puteti ajuta si pe mine cu ceva sfaturi v-as fi recunoscator.
Cristian Neagu
23-04-2009, 06:35
Wheybar
Protein R este bun dar are 16g de proteina si mi se pare ca mananc snickers.Eu la fel,merg pe mana wheybar-ului care care mai multa proteina ,gust mai de ''nimic'' si imi inspira mai multa incredere.
am inteles in legatura cu batoanele. insa storm-ul si gain fast-ul cum sa le administrez? avand in vedere ca la servici nu pot lua suplimentele.
Alex Popescu
23-04-2009, 21:24
Multumesc de raspunsuri. Problema la mine e ca de la 9 la 18 sunt la servici si aici nu imi pot face shake-uri cu suplimente. Ma gandeam sa iau storm, ca tot au auzit ca este cea mai buna creatina. Gain Fast mai mi-a ramas de anul trecut (sper ca nu si-a pierdut din proprietati daca a fost desigilat) si o sa incep sa iau iar.
te sfatuiesc sa fii precaut cu GF-ul deschis anul trecut. daca te uiti in prospectul lui vei gasi niste enzime digestive. astea in prezenta vaporilor devin active iar rezultatul in timp este degradarea nutrientilor.
te sfatuiesc sa fii precaut cu GF-ul deschis anul trecut. daca te uiti in prospectul lui vei gasi niste enzime digestive. astea in prezenta vaporilor devin active iar rezultatul in timp este degradarea nutrientilor.
pai cred ca am un an de cand l-am deschis. o sa il inlocuiesc cu unul nou. dar sa imi spui te rog si cum sa il administrez. la fel si storm-ul
happy_matei
23-04-2009, 23:58
Salut din nou.
Am 2 luni de cand merg la sala, 3 zile pe sapt (in unele saptamani chiar 2 zile) si vreau sa spun ca am crescut cu 2 kg, fara nici un supliment, doar cu Vitamina C+ si Daily Formula si bineinteles cu o alimentatie corespunzatoare.
Cred k a venit momentul sa incep sa iau si ceva suplimente. Am Storm si Gain Fast, numai k nu stiu cum sa le administrez. Si pe langa astea as mai vrea sa iau ceva batoane proteice, cand sunt la servici. Ma gandeam la Potein R.
Bugetul nu conteaza, deci pot lua si altfel de suplimente, numai sa aiba rezultate
Daca ma puteti ajuta si pe mine cu ceva sfaturi v-as fi recunoscator.
wheybar ftw :)
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.