View Full Version : 5 kg...oare cer prea mult ?
Maximilian
23-02-2009, 14:37
Am o problema...ma orientez cam greu pe site sper sa postez unde trebuie mesajul.Ma numesc Razvan am 19 ani...1,78 si 60 kg....si vreau sa mai iau in greutate macar 5 kg....merg la sala mananc regulat de 3 ori pe zici destul de mult in special carne de pui si peste ;)) plus mici gustari fructe s.a si de 1 luna de zile nici un efect :|. Puteti sa ma ajutati cu un sfat ceva ...k sa ingras si eu :D ash aprecia mult
Neaza12345
23-02-2009, 14:40
trebuie sa mananci de 5 sau 6 ori pe zi .
poti sa incerci sa iei si Mass Forte Cratin ;)
te va ajuta
Cristian Neagu
23-02-2009, 14:40
Ori maninci mai mult, ori adaugi un supliment nutritiv dupa efort, ca NUTRIFORT.
Alex Popescu
23-02-2009, 15:29
Am o problema...ma orientez cam greu pe site sper sa postez unde trebuie mesajul.Ma numesc Razvan am 19 ani...1,78 si 60 kg....si vreau sa mai iau in greutate macar 5 kg....merg la sala mananc regulat de 3 ori pe zici destul de mult in special carne de pui si peste ;)) plus mici gustari fructe s.a si de 1 luna de zile nici un efect :|. Puteti sa ma ajutati cu un sfat ceva ...k sa ingras si eu :D ash aprecia mult
puiul si pestele sunt ok. dar trebuie sa adaugi dietei tale paste fainoase, orez, cartofi, fructe si legume proaspete si...oua. poti folosi si un gainer pentru suplimentarea alimentatiei. dar cum alimentatia este baza, acolo trebuie sa te concentrezi.
Adaug si eu faptul ca gainerul va trebui sa-l iei de 2 ori pe zi ca sa ai ceva rezultate (in conditiile in care si odihna, antrenamentul si alimentatia sunt ok).
koxu tfk
15-03-2009, 20:27
iti zic eu kum sa te ingrasi...dimineata o masa zdravana...pestele si puiul sunt cele mai slabe dupa parerea mea....la 12 incearca sa manaci o friptura zdravana...la ora 17 fast food dintre toate shaorma este cea mai sanatoasa+niste dulciuri...si la ora 20 mancam normal depinde c aveam prin casa...in 10 zile am luat in greutate 4,3kg...psss:depinde si c fel de metabolism ai...
iti zic eu kum sa te ingrasi...dimineata o masa zdravana...pestele si puiul sunt cele mai slabe dupa parerea mea....la 12 incearca sa manaci o friptura zdravana...la ora 17 fast food dintre toate shaorma este cea mai sanatoasa+niste dulciuri...si la ora 20 mancam normal depinde c aveam prin casa...in 10 zile am luat in greutate 4,3kg...psss:depinde si c fel de metabolism ai...
Pai si shaorma nu contine carne de pui? In ce sens e slab pestele?
anabolizant
15-03-2009, 21:16
Pestele contine acizi grasi omega, care ajuta la slabit.
5 kg inseamna destul de mult: ridica 2 pisici de langa bloc sa vezi cat inseamna!
Alex Popescu
15-03-2009, 21:39
Pai si shaorma nu contine carne de pui? In ce sens e slab pestele?
deja l-ai scos din algoritm....a l c o o
Andyrocks
16-03-2009, 20:27
Dupa cate stiu eu si de la Creatina iei in greutate parca nu?
aurelial19
27-03-2009, 13:53
si eu doresc sa ma ingras 5-6 kg,dar fara sa fac sala.pot lua proteine,sau orice fel de prafuri pt a ma ingrasa?nu conteaza daca pun grasime.precizez ca sunt fata,am 1,68 si 49kg.am trei copii si de3 aceea nu am timp de sala.am incercat diferite cure de ingrasare,dar f greu au dat rezultat.cineva mi-a recomandat sa iau aceste proteine,destinate voua,dar as dori un sfat,de la voi cunoscatorii.in speranta ca ma puteti ajuta,,va multumesc.
aurelial19
27-03-2009, 14:01
[QUOTE=koxu tfk]iti zic eu kum sa te ingrasi...dimineata o masa zdravana...pestele si puiul sunt cele mai slabe dupa parerea mea....la 12 incearca sa manaci o friptura zdravana...la ora 17 fast food dintre toate shaorma este cea mai sanatoasa+niste dulciuri...si la ora 20 mancam normal depinde c aveam prin casa...in 10 zile am luat in greutate 4,3kg...psss:depinde si c fel de metabolism ai...[/QUO as fi deaccord cu tine,dar o friptura contine 2 gr de carbohidranti,pe cand o felie de paine,40 de3 gr?cata friptura ar trebui sa manance omul asta pt a putea castiga in greutate?si spun acest lucru pt ca si eu am tinut o dieta bazata pe carbohidranti,si exact asa mi s-a explica,lucrurile acestea mi le-a spus un nutritionist,acum daca el a gresit,gresesc si eu.iar carnea de pui este buna pt ca ea contine hormoni de crestere,de aceea ar fi bine sa consume carne de vitel,de pui,fiind carne tanara,cum mi s-a explicat mie,sunt in crestere.la mine sincer in 3 sapt am luat cam 3 kg,dar as dori ceva mai rapid,m-am saturat de paste,orez,nuci si miere,alune.ati putea sa-mi recomandati ceva mai rapid?
Nanu_ionut
27-03-2009, 14:06
fi perseverenta in ceea ce faci . Sti tu vorba aceea 'Graba Strica Treaba'
Alex Popescu
27-03-2009, 20:41
[QUOTE=koxu tfk]iti zic eu kum sa te ingrasi...dimineata o masa zdravana...pestele si puiul sunt cele mai slabe dupa parerea mea....la 12 incearca sa manaci o friptura zdravana...la ora 17 fast food dintre toate shaorma este cea mai sanatoasa+niste dulciuri...si la ora 20 mancam normal depinde c aveam prin casa...in 10 zile am luat in greutate 4,3kg...psss:depinde si c fel de metabolism ai...[/QUO as fi deaccord cu tine,dar o friptura contine 2 gr de carbohidranti,pe cand o felie de paine,40 de3 gr?cata friptura ar trebui sa manance omul asta pt a putea castiga in greutate?si spun acest lucru pt ca si eu am tinut o dieta bazata pe carbohidranti,si exact asa mi s-a explica,lucrurile acestea mi le-a spus un nutritionist,acum daca el a gresit,gresesc si eu.iar carnea de pui este buna pt ca ea contine hormoni de crestere,de aceea ar fi bine sa consume carne de vitel,de pui,fiind carne tanara,cum mi s-a explicat mie,sunt in crestere.la mine sincer in 3 sapt am luat cam 3 kg,dar as dori ceva mai rapid,m-am saturat de paste,orez,nuci si miere,alune.ati putea sa-mi recomandati ceva mai rapid?
ai grija cu alimentele bogate in glucide. s-a inventat diabetul, pancreatita...
ia-o usor si ai rabdare. stiu ca este greu dar asta este. ajuta organismul si cu un supliment vitamino-mineral.
aurelial19
23-04-2009, 19:53
as dori sa va intreb ce se intampla daca iau creatina?si daca nu fac sport?adica as putea face acasa cate ceva,pt ca de sala nu am timp(copiii),ma pot umfla cat de putin?macar 1-2 kg?si cate grame pot lua si cat timp?va multumesc.
1-2kg o sa castigi sigur la cata apa trebuie sa bei(minim 2-3l)
Cristian Neagu
24-04-2009, 10:24
Creatina fara carbo, nu da rezultate notabile.
aurelial19
24-04-2009, 14:26
pt domnul cristian neagu:va rog mult daca puteti sa-mi dati mai multe indicatii?adica pot lua creatina dar insotita de altceva?si in ce cantitati,atat creatina cat si carbo.si va referiti tot la aceste subst pt sportivi cand spuneti carbo?sau la altceva?va multumesc si sper sa nu fiu pisaloaga.doar ca sunt atat de disperata ca as manca numai drojdie si praf de copt pt a ma ingrasa,as manca si as lua orice.cat timp pot lua creatina?
CATAlyder
26-04-2009, 15:13
Maximilian sper sa pui p tine..k si io vreau... :D
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.