View Full Version : Salut
Salut,
Am revenit si am nevoie de ajutor. Rog sa-mi raspunda doar persoanele care pot sa dea un sfat serios.
Caut un nutritionist in Rm.Valcea.Am nevoie sa castig 15 - 20 kg in 2 luni. Orice sfat in legatura cu un meniu sau orice altceva m-ar ajuta.
Detalii: 1.90 m, 60 kg, 18 ani. Am nevoie de 75-80 kg.
Fac sala de 3 ori pe saptamana, antrenament bine stabilit, adaug ca supliment AMS (Anabolic Mass Stimulator).
Multumesc.
nu poti lua atat in 2 lunic i o c a
pot sa incerc, pot sa fac eforturi sa reusesc.
Nu am cerut sa castig atat imediat, am nevoie de sfaturi ce m-ar putea ajuta sa imi ating telul, care s-a transformat astazi intr-o obligatie!
Vreau, nu vreau sunt obligat sa fac asta!
Tu sti ce inseamna 20kg in 2 luni?
"rog sa-mi raspunda doar persoanele care pot sa dea un sfat serios."
Multumesc.
LE: Stiu ce inseamna asta si nu e imposibil. Am reusit sa iau 9 kg intr-o luna.
cata91muscle
25-02-2009, 20:08
20 kg indiferent daca is si grasime? pe langa ceva masa...
da cata. Nu cer muschi, dar nici tesut adipos in exces.
Eu oricum o sa lucrez la sala in continuare daca pot sa fac asta.
Scuze ca nu sunt asa experimentat dar eu stiu care e viata fara 20 de kg si tu nu prea sti ce vrei.Vrei 20 kg in 2 luni dar nu prea mult tesut adipos,asa ceva nu se poate.O mare parte din aceste 20kg or sa fie grasime.
da, asta nu e o problema. dupa ce trec de momentul ala, cand am nevoie pot sa slabesc. pot sa scap de grasimea aia.
BogdanMM
25-02-2009, 20:30
lasa-te de sala .. apuca-te de consumat grasimi saturate in exces.. tot ce e junk food... prajit , uleios,etc.. baga sucuri la greu, prajituri, mananca tot ce prinzi si in cantitati uriase .. mananca noaptea .... si asa eu zic ca mai mult de 10kg in 2 luni nu o sa poti pune ......
ceea ce am descris mai sus e total nesanatos ...mai mult ca sigur depuneri de tesut adipos vor fi .. dar daca nu te intereseaza doar greutatea .. asta e modul cel mai rapid de a te ingrasa ... cel putin la mine ar functiona ideal ... poate nu in prima luna .. dar in a 2 a sigur as pune cateva kg ....
cata91muscle
25-02-2009, 20:31
pai kestia ar fi sa mananci de toate, fara limite, chit k nu e sanatoasa o crestere asa rapida
eu cand m-am ingrasat odata muult, combinam carbohidratii cu grasimea si mancam kestii de genu mars, lion si multe dulciuri care avau si carbo si grasimi "fara numar"
poti lua si un gainer cu multi carbo cum ar fi massiv mass sau rapid mass
multumesc cata. astea sunt la ordinea zilei, 2x smash, mars, jeleuri si tot ce prind. o sa fac un efort maxim.
cata91muscle
25-02-2009, 20:33
bogdan, asta depinde si de genetic...dak ma apuc eu sa iau frigideru la "control" intr-o saptamana mi-s stramti patalonii:))))
BogdanMM
25-02-2009, 20:35
corect.. tine mult de tipul somatic.. dar trebuie sa mananci mai mult decat consuma corpul pt a putea depune .. asta e ideea simplista.. si de aici incepi si imporvizezi :)) .. oricum bafta la cat mai multe kg
Multumesc pentru pareri.
Dl.Neagu , Alex P.?
da, asta nu e o problema. dupa ce trec de momentul ala, cand am nevoie pot sa slabesc. pot sa scap de grasimea aia.
Esti asa sigur ca poti controla chestia asta?Ce vrei tu sa faci nu e sanatos DELOC,sa pui 20 kg in 2 luni.Presupun ca vrei sa scapi de ea intr-un timp mai scurt.Totusi care e motivu asta batut in cuie?
Da,depinde de genetic,daca esti tipul care mananca orice si nu pune pe el sau pune incet nu te vad eu cu 20 kg in + in 2 luni.
Ti-as da geneticul meu,ai avea acele 20 kg in maxim o luna:)) .Bogdan zice bine,ar trebui sa te lasi de sala si toata ziua sa mananci si sa stai.
Daca iti place 'dulcele baga miere cu paine alba calda si proaspata(mama ce pofta mi se face ...damn~X( )
Neaza12345
25-02-2009, 21:20
Nu cred ca este un scop realist si nici sanatos!Personal nu cred ca vei arata mai bine cu 10kg puse pe tine intr-un timp asa de scurt. :(
Neaza12345
25-02-2009, 21:22
adik 15 -20 de kg
Esti asa sigur ca poti controla chestia asta?Ce vrei tu sa faci nu e sanatos DELOC,sa pui 20 kg in 2 luni.Presupun ca vrei sa scapi de ea intr-un timp mai scurt.Totusi care e motivu asta batut in cuie?
Da,depinde de genetic,daca esti tipul care mananca orice si nu pune pe el sau pune incet nu te vad eu cu 20 kg in + in 2 luni.
Ti-as da geneticul meu,ai avea acele 20 kg in maxim o luna:)) .Bogdan zice bine,ar trebui sa te lasi de sala si toata ziua sa mananci si sa stai.
Daca iti place 'dulcele baga miere cu paine alba calda si proaspata(mama ce pofta mi se face ...damn~X( )
Nu pot sa spun motivul, dar crede-ma ca e foarte serios si daca ai fi in situatia mea ai face orice.
O sa imi stabilesc 5 mese principale pe zi, si 2-3 gustari. Nu ma las de sala.
PS: Dl.Neagu un sfat, va rog.
crackytzy
25-02-2009, 22:22
Nu pot sa spun motivul, dar crede-ma ca e foarte serios si daca ai fi in situatia mea ai face orice.
O sa imi stabilesc 5 mese principale pe zi, si 2-3 gustari. Nu ma las de sala.
PS: Dl.Neagu un sfat, va rog.
Am 1,91 m, in august am avut 65 de kg si am ajuns in februarie la 77. Faceam sala de 1 an si cateva luni. Am inceput sa ma abitionez sa mananc cat mai des, am ajuns sa mananc de 7 ori pe zi, si in cantitati mari. Suplimentele tot aceleasi le folosesc ca si inainte ( creatina + dextroza) doar ca am schimbat firma asta de la nature`s best :P.
MAnanca cat mai multe paste ,orez,cartofi si carne multa de pui si vita si peste daca ai posibiltate si meniul sa iti fie cat mai variat. Dormi 8-9 ore pe noapte , nu de la 1 la 10 ci de la 10 la 7 daca se poate:P.
Vei creste garantat :)
anabolizant
25-02-2009, 22:38
Eu sunt din Rm. Valcea. Oantza, nu cunosc nutritionisti, insa citeste si tu forumul si gandeste. De fapt, daca vrei doar sa pui pe tine mananca tot ce gasesti, cat de mult poti, de cate ori poti. Oricum 20 kg in 2 luni nu pui nici artificial, dar poti creste multe kg. Ia suplimente cu carbohidrati, mananca orez cu lapte si banane.
Eu sunt din Rm. Valcea. Oantza, nu cunosc nutritionisti, insa citeste si tu forumul si gandeste. De fapt, daca vrei doar sa pui pe tine mananca tot ce gasesti, cat de mult poti, de cate ori poti. Oricum 20 kg in 2 luni nu pui nici artificial, dar poti creste multe kg. Ia suplimente cu carbohidrati, mananca orez cu lapte si banane.
Asta o sa fac..stiu ca e greu si suna imposibil, dar am vointa si incerc sa trag tare.
Multumesc.
daca esti disperat si ai face orice o solutie ar fi steroizi :| dar mai bine nu .....
Stii politica forumului in legatura cu steroizii. Nu recomandam asa ceva sub nicio forma, te rugam sa nu o faci nici tu.
"Vocabularul meu nu cuprinde cuvantul steroizi."
Nu-mi distrug viata pentru nimic. Am ales varianta urmatoare.
Un program de 6 mese pe zi, care sa cuprinda si 2 x portii GFX8 (dimineata si dupa antrenament) + AMS si STORM, antrenamentul care il urmez eu de obicei si sa vad ce spune Dl. Nutritionist, problema e sa gasesc unul.
"Vocabularul meu nu cuprinde cuvantul steroizi."
Nu-mi distrug viata pentru nimic. Am ales varianta urmatoare.
Un program de 6 mese pe zi, care sa cuprinda si 2 x portii GFX8 (dimineata si dupa antrenament) + AMS si STORM, antrenamentul care il urmez eu de obicei si sa vad ce spune Dl. Nutritionist, problema e sa gasesc unul.
daca doamne fereste intr-un fel reusesti (dar nu)sa cresti 15-20kg in 2 luni sigur ca ITI DISTRUGI nu viata dar sanatatea..fiindca e foarte anormal!risti sa te imbolnavesti incepand de la diabet pana la toate prostiile ce mai exista...
Cristian Neagu
26-02-2009, 07:26
Din pacate sunt 100% de acord cu Lorand.Ma tem ca nu a reusi e problema , ci ca dupa acest salt, consecintele asupra sanatatii pot fi urite!
Detaliaza pt ce ai nevoie-daca poti- si voi incerca sa te ajut, cu o solutie care sa nu iti puna sanatatea in pericol.
Din pacate sunt 100% de acord cu Lorand.Ma tem ca nu a reusi e problema , ci ca dupa acest salt, consecintele asupra sanatatii pot fi urite!
Detaliaza pt ce ai nevoie-daca poti- si voi incerca sa te ajut, cu o solutie care sa nu iti puna sanatatea in pericol.
Am de sustinut o vizita medicala stricta la Bucuresti in cadrul unei institutii importante care imi impune ca greutatea mea sa corespunda cu inaltimea.
Acum: 1.87m , 60 kg. Macar sa ajung pe la 70 si ceva.
PS: Am aflat astazi ca am la dispozitie 3 luni jumatate si nu 2.
anabolizant
26-02-2009, 20:28
Ce e chestia cu 3 luni jumate, te taie cineva atunci?
probabil ca are o data limita in vara...oantza dai la academie sau .... ?:P
E o vizita medicala, asa cum am spus mai sus.
@yoz2k3 - Ceva de genul ala.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.