PDA

View Full Version : ce as putea lua ?

katalin
26-02-2009, 17:34
salut...scurt istoric despre mine: am 18 ani - ectomorf,1.82,fac sala de 1 an jumate,timp in care am ajuns de la 62 kg la 80 kg ,ca suplimente am consumat GFX-8, storm, amino 2700, mass forte creatin, prot R 85, natural sterol. De curand mi s-a terminat storm si protR 85 care sincer, nu au dat rezultate prea mari ( cu alimtentatie si odihna OK ). As vrea sa ajung sa mai iau in greutate, muschi desigur...dar sunt putin derutat pentru ca sincer nu stiu ce sa iau, as incerca Gain Fast ( dar multi zic ca pui grasime multa si burta de la el ) , as incerca Animal Pump, Animal Pak, as incerca Hard Fast, chiar nu stiu...poate ma puteti ajuta voi cu niste sfaturi in legatura cu ce suplimente sa iau pentru ca as vrea sa ajung pe la 85-90 kg, iar referitor la buget - nu prea sunt probleme pentru moment

Cristian Neagu
02-03-2009, 03:16
La cit ai progresat intr-un timp scurt e fiziologic ca organismul sa ia o pauza in dezvoltare, altfel ai ajunge profesionist anul urmator.Orice supliment ai lua cresterea naturala, nu este exploziva si constanta decit la inceput, apoi stagnezi si iar cresti dupa un timp.
Toate produsele enumerate sunt ok, Gain Fast e bun daca controlezi carbo din alimentatie, la fel si Hard Fast.

katalin
02-03-2009, 07:42
aha...ms mult

Alex Popescu
02-03-2009, 08:46
La cit ai progresat intr-un timp scurt e fiziologic ca organismul sa ia o pauza in dezvoltare, altfel ai ajunge profesionist anul urmator.Orice supliment ai lua cresterea naturala, nu este exploziva si constanta decit la inceput, apoi stagnezi si iar cresti dupa un timp.
Toate produsele enumerate sunt ok, Gain Fast e bun daca controlezi carbo din alimentatie, la fel si Hard Fast.

sunt de acord cu dl. Neagu. as mai adauga si faptul ca o perioada scurta de regim de slabire (2-3 saptamani) ar putea constitui un nou stimul pentru un salt in cresterea masei musculare.

katalin
02-03-2009, 09:00
o sa incerc, dar pana la urma, ce spuneti, Animal Pump, Animal Pak ar avea vreun efect la nivelul meu de pregatire si la varsta de 18 ani ?

Alex Popescu
02-03-2009, 09:06
o sa incerc, dar pana la urma, ce spuneti, Animal Pump, Animal Pak ar avea vreun efect la nivelul meu de pregatire si la varsta de 18 ani ?

poate ca A Pak. dar nu il lua momentan decat in zilele cu antrenament. are cantitati foarte mari de vitamine si minerale si este posibil sa nu le poti folosi in totalitate sau cele liposolubile sa se depoziteze in ficat si sa te intoxici. peste 1-2 ani daca mai progresezi este posibil sa il poti folosi intr-adevar eficient.

katalin
02-03-2009, 09:09
mersi de raspuns, voi tine cont de aceste sfaturi

katalin
03-03-2009, 19:56
pana la urma voi lua gain fast pentru un timp sa vad cum imi merge cu el...numai ca am o nedumerire totusi: la administrare spune " se amesteca 5 masuri (229 g) , pentru rezultate maxime consumati 1-3 doze "... o doza inseamna 5 masuri ? sa zicem ca as lua de 2 ori pe zi - asta vine 458 g - deci o cutie de 1.3 kg se consuma in 3 zile , iar una de 4.5 kg in vreo 10 zile...nu am calculat eu bine sau gain fastu se termina extrem de rapid ? sau ce as putea lua tot asa ceva bun dar sa ma tina ceva mai mult ?

Cristian Neagu
03-03-2009, 20:12
Se termina rapid, dar e bun.

dansrk
03-03-2009, 23:13
da e beton ... dc vrei sa cresti in burta si sa te balonezi.. da rezultate. eu il folosesc si se vad. dc iei de 2 ori pe zi, sunt sanse FOARTE MARI sa nu mai mananci mancare.. iti taie toata pofta ;)) bafta!!

Cristian Neagu
04-03-2009, 06:06
Poate ai intoleranta la lacatoza, sau probleme digestive, nu poti sa dai tu singur verdicte despre un produs cind sunt altii multi,care au luat si le-a mers bine

katalin
04-03-2009, 07:09
domnule Neagu, cate doze pe zi imi recomandati sa iau ? avand in vedere ca am 1.82 si 80 kg ?

Lukian
04-03-2009, 13:41
5-6 cupe pe zi impartite in 2-3 portii.

darknesskiss
07-03-2009, 11:30
pana la urma voi lua gain fast pentru un timp sa vad cum imi merge cu el...numai ca am o nedumerire totusi: la administrare spune " se amesteca 5 masuri (229 g) , pentru rezultate maxime consumati 1-3 doze "... o doza inseamna 5 masuri ? sa zicem ca as lua de 2 ori pe zi - asta vine 458 g - deci o cutie de 1.3 kg se consuma in 3 zile , iar una de 4.5 kg in vreo 10 zile...nu am calculat eu bine sau gain fastu se termina extrem de rapid ? sau ce as putea lua tot asa ceva bun dar sa ma tina ceva mai mult ?

Am si eu o intrebare in legatura cu gain fast: Eu pana acum am folosit 3 masuri la un shake de 500 ml de lapte si aproape ca il mananc cu lingura, daca pun 5 masuri am sa musc din el ca dintr-un baton?

Lukian
07-03-2009, 15:45
Poti sa pui mai mult lichid sau il mananci ci lingura nu e rau.

darknesskiss
08-03-2009, 10:58
Poti sa pui mai mult lichid sau il mananci ci lingura nu e rau.
Gustul imi place si mie :) (Pina kolada-parca mananc budinca) problema mea era doar faptul ca la un shaker de-al meu daca pun mai mult de 3 masuri nu mai trece prin sita (degeaba il agit ca ramane gros) Anyway ideea chiar asta e la urma urmei, sa-l mesteci putin pentru a se asimila mai bine. Pofta mare! :)