View Full Version : buna ziua-in legatura q programu
koxu tfk
28-02-2009, 13:17
iata programul meu...
luni:piept
marti:umeri
miercuri:brate
joi:spate
vineri:piept intretinere nu ma fortez...
la care in fiecare zi suplimentar fac o picioare in fiecare zi cate o grupa diferita...
va rog sa imi zicetzi c nu se imbina la programul meu....multumesc anticipat...
Neaza12345
28-02-2009, 13:40
de cat tipm faci sala?
cati ani ai... mai multe detali
Foarte grea limba romana.
koxu - ce greutate ai, de cand mergi la sala, ce program ai urmat pana acum, tipul somatic, ce obiectiv ai.
koxu tfk
01-03-2009, 10:58
deci scz de romana...sala fac de aproape 5 luni...am 80 kg...178 cm ,17 ani ...am urmat cv de genul sistemului piramidal...obiectivul meu este sa slabesc vreo 5 kg si in acelasi timp sa pun ceva masa musculara p mn...aaaa...si iau si pro gainer...1 portie dimineatza si una dupa antrenament...psss:sa imi zicetzi dak e bn cum iau suplimentul alimentar...va multumesc...
koxu tfk
01-03-2009, 10:59
[QUOTE=koxu tfk]iata programul meu...
la care in fiecare zi suplimentar fac picioare cate o grupa diferita...
nu prea e bun antrenamentul..luni faci piept umeri sunt obositi pt marti....marti faci umeri... tricepsu e obosit pt miercuri cand faci brate..
iar cu piept intretinere cum vine ?? mai bine lesi o zi pauza 2antr pauza alte 2.. sau bagi picioare
koxu tfk
01-03-2009, 17:10
poi si kum ar trebui sa le mut sa fie totul ok???si kum sa fac k in acelasi timp sa dau jos cv kg...
Alessandro
01-03-2009, 17:51
iata programul meu...
la care in fiecare zi suplimentar fac o picioare in fiecare zi cate o grupa diferita...
prog nu e deloc bun.
Alessandro
01-03-2009, 17:52
poi si kum ar trebui sa le mut sa fie totul ok???
citeste pe forum, sunt multe antr pt incepatori.
koxu tfk
01-03-2009, 17:53
am inteles k nu e bun deloc...datzimi si voi nijte sfaturi....
Alessandro
01-03-2009, 17:56
dar dc folosesti "nijte" in loc de "niste". tastezi acelasi nr de litere. nu faci nicio prescurtare. si nu vezi ca ti-am scris sa citesti de pe forum, deoarece au mai fost si alti incepatori inaintea ta?
Tinem lectii de ortografie?
Exemplu de antrenament:
1: piept, biceps; 2: picioare, abdomen; 3: spate, triceps; 4: umeri, trapez
koxu tfk
01-03-2009, 18:15
alessandro ma lipsesc de sfaturile tale...lasama dak nu vrei sa ma ajuti ...sunt satul de oameni k uh...
koxu tfk
01-03-2009, 18:16
erik programul kre mi l-ai dat u sa il fac in sistem piramidal???
Alessandro
01-03-2009, 18:22
esti satul de sfaturile mele? esti cumva satul si de sfaturile dn Neagu? poftim si citeste. http://www.topculturism.ro/dr.redis/showthread.php?t=11042
koxu tfk
01-03-2009, 18:28
asta e prima p kre am citit-o knd am intrat p site...
koxu tfk
01-03-2009, 18:30
asta am citito ...dar am mai citit si k sistemul piramidal nu e bun pt toate categoriile de muschi...
koxu tfk
01-03-2009, 18:37
sistemul piramidal este bun pt toate grupele de muschi???
Alessandro
01-03-2009, 18:40
asta am citito ...dar am mai citit si k sistemul piramidal nu e bun pt toate categoriile de muschi...
unde ai citit acest lucru? din cate imi aduc aminte in acel articol a lu' dn Neagu, nu reiese ca acest prog este bun numai pt anumite gr musculare. doar ca la cele mici, se vor efectua serii ceva mai putine.
koxu tfk
01-03-2009, 18:42
cm mai citit p la comment-uri cik la brate cele mai bune sunt superseriile...si in legatura ku suplimentele...mi-am luat o galeata de 5 kg pro gainer...as vrea sa stiu kum sa o gestionez...
cand ai cumparat-o n-ai citit?
Mod de administrare: 1 - 2 portii/zi (1 portie = 2 masuri - 70g)
koxu tfk
01-03-2009, 18:58
nu la asta ma refer...iau 2 portzii p zi...ma refeream knd sa le iau...de ex:cnv mi-a zis :1 portie dimineata,1 portie dupa antrenament
altcnv:1 portzie innainte de antrenament,1 dupa
ce sa cred de aici???
nu prea am vazut suplimente care sa se ia inainte si dupa antrenament. am gasit mai multe care sa se ia o portie dimineata si una dupa antrenament. in fond nu prea cred ca are asa mare importanta cand iei prima portie.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.