PDA

View Full Version : CUM sa iau suplimentele?

cretzuboy
02-03-2009, 18:21
In primul rand buna ziua si am si eu o dilema eu iau prot r85 mai am total mass4200, natural sterol si tribulus zma.eu am o f mare dilema pe fiecare cutie scrie sa iau 1 -3 portii pe zi de EX: inainte sa plec la antr.mananc apoi iau o protr85 manac dupa 1 ora si daca as lua cum scrie pe cutie nu cred k as mai manca k ar cam veni 2 portii de prot 2-3 de total mass pai atunci cand mananc ar trebui sa manac cam din 1 in ora.Daca se poate sa imi dea si mie o idee cu sa le iau dar as dori sa imi raspunda cineva care chiar stie ce spune de ex alessandro sau dr neagu .Si inca o pb.eu chiar nu duc lipsa de ceea ce trebuie sa manac dar sincer sa fiu nu ma pot abtine de la ciorbe ,sarmale si restul mancrurilor ar fi o pb? VA MULTUMESC si astept si eu un raspuns .Fiti sanatosi cu toti.

BogdanMM
02-03-2009, 21:51
dimineata te-ai trezit bagi 1 portie de prot r85+o cupa total mass ... imediat dupa antrenament o portie total mass... si seara inainte de culcare o portie prot r 85+iar o cupa total mass .. in timpul zilei vezi cand nu poti consuma prea multe proteine mai completezi cu o portie de prot R 85 ..... eu asa le iau .. de vreo 2 luni juma` asa le iau si imi merge bine ..am luat kg in plus destule... dar am avut timp si de 4 mese copioase si cateodata chiar 5 pe zi

Alex Popescu
03-03-2009, 12:46
... imediat dupa antrenament o portie total mass...

si proteina aia cu absorbtie rapida din protr85 ar fi numai buna dupa antrenament. ;)